Bardzo sprawnie, szybko dotarł do mnie towar. Małe ale mam tylko do szybkości dzaiłania przy zwrocie. Po 20 dniach od otrzymania zwróconego towary status był "w trakcie weryfikacji" i dopiero moje pr... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Nietypowa, trudno dostępna część do Mercedes C 32 AMG przyszła z Hiszpanii do Polski w cenie z transportem dużo niższej niż oferowali dostawcy w kraju a tego NIETYPOWEGO elementu był na aukcjach w Pol... もっと見る
Pomimo nietrafionego zakupu bezproblemowo dokonałem zwrotu kupionej części, a zwrot pieniędzy został zrealizowany bardzo szybko. Również czas oczekiwania na kuriera do odbioru paczki był bardo krótki.... もっと見る
Szybka i solidna realizacja zamówienia. Kupione włączniki do otwierania i zamykania szyb drzwi Volvo 940 mimo że używane były przeglądnięte przez dostawców porządnie zapakowane i po zamontowaniu dzia... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Ovoko to jedna z największych międzynarodowych platform B2C w Europie dedykowana sprzedaży części używanych. Jesteśmy jedną z najlepszych i wiodących firm w krajach bałtyckich, a teraz w Polsce, zajmujących się rynkiem sprzedaży używanych części samochodowych oraz systemami zarządzania magazynami. Opracowaliśmy unikalny produkt wraz z wieloma usługami, zmieniając sposób interakcji sprzedawców i klientów oraz przepływ całego procesu. Korzystając z naszego oprogramowania, umożliwiamy właścicielom stacji demontażu pojazdów sprzedaż w całej Europie za pomocą zaledwie kilku kliknięć. Reszta jest po naszej stronie - zarządzamy wszystkimi transakcjami, zamówieniami, logistyką i wszelkim wsparciem, jakiego potrzebuje klient, aby stać się szczęśliwym i zrównoważonym w rozwoju sprzedawcą używanych części samochodowych. W dzisiejszym świecie konsumowanie staje się coraz bardziej odpowiedzialne. Łączymy ludzi, którym zależy na przyszłości naszej planety i odpowiedzialnej konsumpcji.
連絡先
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Zakupy przebiegają profesjonalnie.
Towar zgodny z opisem
Towar zgodny z opisem, solidnie zapakowany, transakcja zakupu przebiegła sprawnie.
Jak zawsze wszystko bez zarzutów 👍
Wszystko było w porządku
Część dotarła bardzo dobrze zapakowana, nieuszkodzona,sprawna, po zamontowaniu działa poprawnie
Az OVOKO rendszerén keresztül 4…
Az OVOKO rendszerén keresztül 4 alkatreszt rendeltem amiből 2 tőkéletes a hirdetésnek megfelelő volt.3. nagyon drága hátsó lámpa viszont használhatatlan mivel amerikai modellből származot,mire kiderült a rendszer nem engedte ,hogy visszaküldjem .
A 4 .alkatrész meg sem érkezett,a pénzemet elvették hiába reklamáltam minden fórumon semmiféle "visszafizetési garancia "nem történt ,otthagytak egy csalóval.
Összességében igy annyiba kerültek az alkatrészek mintha megvettem volna a vadonat újakat garanciával.nem érte meg a kockázatot .többet nem használom ezt az oldalt.
Wszystko poszlo ok
Wszystko poszlo ok. Jestem bardzo zadowolony i polecam innym . POZDRAWIAM
Profesjonalna dostawa towar…
Profesjonalna dostawa towar zabezpieczony perfekcyjnie nie uszkodzony w transporcie
W obiór towaru był skomplikowany i…
W obiór towaru był skomplikowany i kontakt z państwem jest bardzo mały nie może tak to wyglądać i nie wspomnę że na zwrot środków czekamy ponad 1 miesiąc i cisza z państwem
Co z naszymi pieniędzmi
Szybko,sprawnie,polecam!!!
Produkt i sprzedawca opis super!
Produkt i sprzedawca: pełna informacja o pojeździe i częściach, przebieg, wersja auta, zdjęcia, polecam dobra robota
Zapłaciłem 2000 zł na część anulowałem…
Zapłaciłem 2000 zł na część anulowałem zakup i po 3 tygodniach nadal nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. Napisałem 2 maile i nie otrzymałem odpowiedzi
Szybka dostawa zamówienia.
Trustpilot エクスペリエンス