Banner for Oxida , Technical Hr Experts

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Oxida plaatst de kandidaat centraal door echt de tijd te nemen om te luisteren naar zijn verhaal en ambities om van daaruit voorstellen te doen die echt passen. Ze volgen traject kort op, zijn besch... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb het zeer goed ervaren met Renske. Ze was er altijd bij en belde zeer vaak om te horen hoe alles verlopen was. De bedrijven die ik had gekregen waren zeer dicht bij de visie die ik had en de laa... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De samenwerking was van korte duur. Na een intake gesprek werd er een vacature doorgestuurd en daar ben ik meteen voor gegaan. Verder was er een goede opvolging en verliep alles heel vlot en vriendeli... もっず芋る

䌁業情報

1. 採甚サヌビス

Oxida , Technical Hr Experts に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Oxida – Full service HR-partner voor hogere profielen

Oxida is een full service HR-bedrijf dat zich richt op de werving en selectie van ervaren, stabiele professionals in technische, financiële, supply chain- en IT-functies. We bouwen geen korte termijnoplossingen, maar duurzame partnerships met bedrijven die waarde hechten aan kwaliteit, transparantie en een persoonlijke aanpak.

Wat ons uniek maakt, is onze hands-on en no-nonsense werkwijze. We werken zonder traditioneel kantoor, waardoor we flexibel en dicht bij onze klanten en kandidaten staan. Dankzij ons Pick & Choose-systeem werken we met transparante, vaste prijzen: klanten weten vooraf exact welke diensten ze kiezen en welke investering daarmee gepaard gaat. Bovendien zijn we gecertificeerd met het Federgon Quality Label en zijn we lid van Voka, wat onze kwaliteit en betrouwbaarheid extra onderstreept.

In plaats van simpelweg cv’s door te sturen, voeren we een grondige en persoonlijke selectie. Kandidaten worden uitgebreid geïnformeerd over de functie, het bedrijf en de bedrijfscultuur. Met onze grote database aan ervaren profielen en de mogelijkheid tot benchmarks, helpen we organisaties om de juiste keuze te maken op lange termijn. Tweewekelijkse opvolging en regelmatige terugkoppeling zorgen ervoor dat zowel klant als kandidaat zich gehoord en begeleid voelen in elke stap van het proces.

Kies je voor Oxida, dan kies je voor een betrokken HR-partner die meedenkt, adviseert en de lat hoog legt op vlak van kwaliteit, communicatie en resultaat.

Our technical engineers, their know-how is wanted by everyone.

圓該䌁業による蚘述

Oxida - Full Service HR-partner voor technische, financiële, supply chain en IT-profielen
Oxida, jouw HR-partner in West- en Oost-Vlaanderen. Wij verbinden bedrijven en professionals op een duurzame manier met een persoonlijke aanpak, transparante prijsformules en meetbare resultaten. Onze missie: De juiste match creëren tussen talent en bedrijfscultuur.

連絡先

Vind de juiste vacature voor jou!

➊ Zoek hier snel doorheen onze vacatures

4.3

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Dikke duim, Louise!

Heel erg bedankt, Louise, om mij te begeleiden in mijn zoektocht naar de geknipte job. Dat deed je met heel veel overtuiging en inzet. Ook wanneer iets niet helemaal duidelijk was stond je gretig klaar om uitleg te geven en advies te geven. Er zijn veel andere recruterings- en selectiekantoren maar van u en ook je collega's voelde ik me gedragen!
Dikke merci, Vincent

2026幎3月30日
自発的なレビュヌ

Oxida , Technical Hr Experts からの回答

Bedankt voor deze mooie woorden, Vincent!

5぀星のうち5の評䟡

Oxida plaatst de kandidaat centraal

Ze volgen traject kort op, zijn beschikbaar en voeren een open coachende dialoog.

2026幎3月3日

Oxida , Technical Hr Experts からの回答

Bedankt voor je feedback, Stefaan! Fijn om te horen dat onze persoonlijke aanpak positief wordt ervaren.

1-2-3 Let’s go!

Super enthousiaste medewerkers. Ze laten er geen gras over groeien! Super bedankt!

2026幎2月25日

Oxida , Technical Hr Experts からの回答

Bedankt voor deze mooie feedback! Fijn om te horen dat onze aanpak wordt gewaardeerd.

5぀星のうち4の評䟡

Kort maar heel nuttig!

De samenwerking was van korte duur. Na een intake gesprek werd er een vacature doorgestuurd en daar ben ik meteen voor gegaan. Verder was er een goede opvolging en verliep alles heel vlot en vriendelijk.

2026幎2月17日

Oxida , Technical Hr Experts からの回答

Bedankt voor je feedback Isabelle!

Louise is top!!

Ik had het meest contact met Louise. De feedback, de snelheid van vacatures, de aangename gesprekken, altijd rekening houdend met de gevraagde verwachtingen, waren voor mij doorslaggevend!

2026幎1月15日

Oxida , Technical Hr Experts からの回答

Bedankt Cindy voor je feedback!

Persoonlijk en uitstekend geholpen

Ik werd zelf heel goed geholpen door Renske van Oxida. De communicatie ging heel vlot en was uitstekend: telkens vriendelijk, professioneel en met snelle reacties. Renske nam echt de tijd voor duidelijke uitleg en goede opvolging, waardoor ik me geen nummer voelde, maar een mens. Hier voel je je mens zo’n mentaliteit kun je alleen maar positief beoordelen. Dankzij haar persoonlijke aanpak heb ik nu een nieuwe job gevonden en kijk ik er enorm naar uit om binnenkort te starten. Dit maakte het hele proces aangenaam en efficiënt. Een echte aanrader.

2025幎12月16日

Professionele aanpak

Louise (mijn contactpersoon) is een zeer aangename persoon die regelmatig polst naar hoe het gaat in ons bedrijf. Ze denkt mee en luistert naar onze noden.

2025幎12月5日

Oxida , Technical Hr Experts からの回答

Bedankt Margaux voor deze mooie feedback!

buiten het standaard kader

correcte communicatie, veel opvolging, goede informatie en het allermoeilijkste: een job die niet in één vakje past.

2025幎9月26日

Oxida , Technical Hr Experts からの回答

Bedankt voor deze feedback Stephanie!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。