2.7

TrustScore 5段階評䟡の2.5

13件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Kan ikke anbefales

Netop prÞvet den i Aalborg (har ikke sin egen). Kvaliteten af maden var lav og smagslÞs. Foruden det skal du vaske alt dit tÞj bagefter - du medbringer nemlig en heftig luft af friture med hjem.
Kan ikke anbefales.

2026幎3月30日
自発的なレビュヌ

Running sushi en dårlig oplevelse

Vi har vÊret til running sushi flere gange ved oysi sushi i Skejby og det er sådan en okay oplevelse. Denne gange ville
Min sÞn gerne fejre sin fÞdselsdag med running sushi, men sikke en oplevelse. Deres hosomaki med agurk var det fÞrste jeg smagte og Þv klistret ris og tang, som gÃ¥r i stykker. Alt var klistret sammen og stift ogsÃ¥ wasabien, som om det havde vÊret forberedt fra dagen fÞr eller tidligt om morgenen. De smÃ¥ skÃ¥le til syltet ingefÊr var krakeleret under porcelÊnsoverfladen og sÃ¥ derfor snavset ud og gav ingefÊren et kedeligt udtryk. Suppen
 ja engang havde de misosuppe, sÃ¥ blev det kyllingesuppe og nu smager det mest af opvaskevand. ØV det var nok sidste gang vi har vÊret der, nÃ¥r man for et like ekstra belÞb kan fÃ¥ meget bedre, stÞrre udvalg og frisk sushi i midtbyen.

2025幎11月6日

LÊkker sushi

Hyggelig stemning, god variation både på running sushi båndet og i isbaren.
LÊkkert med lidt forskelligt modsat hvad vi har oplevet andre gang.

God service.

2024幎12月21日

Virkelig dårlig sushi

Virkelig dårlig sushi, i dag 3/5-24 fået sushi for godt 700kr takeaway, men oplevelsen var desvÊrre super dårlig, alt sushi gik i stykker når man tog et stykke og forsÞgte at dyppe dem i div dip, smagen var nÊrmest udeblivende.
Kunne jeg give minus stjerne så havde de fået det, det er sidste gange jeg bruger tid og penge det sted!

2024幎5月3日

Meget middelmådigt

Vi er kommet på Oyisi Sushi Aarhus N. til Running Sushi gennem en årrÊkke, og det går altså ned ad bakke.
FÞrste uheldige indtryk er, at personlig betjening ved bordet er erstattet af en meget lidt brugervenlig app pÃ¥ en iPad til bestilling af drikkevarer. Hvis det var det, man sÞgte ved et restaurantbesÞg, havde man valgt McDonald's! NÊste indtryk er sushi'en selv: Uanset hvilken maki-variant man valgte, smagte de stort set ens og sÃ¥ nÊsten ens ud. Øv - det er jo netop forskelligheden i smagsindtryk og udseende, der gÞr sushi til en oplevelse. Endelig var der ganske meget stÞj fra bÞrn. Det er forstÃ¥eligt, for restauranten henvender sig til familier, og jeg har intet mod bÞrn pÃ¥ restauranter. Men hvis restauranten Þnsker familier som gÊster, er det nÞdvendigt at restauranten gÞr noget ud af fx. bÞrneomrÃ¥de og stÞjskÊrmning.
Det har vÊret bedre, Oyisi Sushi - lad os få den tidligere standard tilbage!

2024幎4月2日
自発的なレビュヌ

Øv, altså for en dårlig service og håndtering

Jeg bestilte deres FÞdselsdags menu 1 d. 19/8 og havde desvÊrre den oplevelse at fÃ¥ risen omkring sushien varm og blevret. WasabiÂŽen smagte som var der blandet klorin i, for at tynde den, og var uspiselig. Jeg tÊnker at pengene er spildte. Maden var i hvert fald ikke dem vÊrd. Jeg prÞver idag at tale med dem om en ny portion med rabat. De melder tilbage, at de kan give 10%. Jeg synes det er en fornÊrmelse, nÃ¥r man Þnsker at give dem en chance for at gÞre det bedre og beholde en som kunde. 10% er altsÃ¥ ikke nok nÃ¥r man sidst brugte 579,- pÃ¥ noget der smagte sÃ¥ dÃ¥rligt. Jeg er i hvert fald fÊrdig med at spise der, og mÃ¥ se mig om efter et andet sted at fÃ¥ sushi fremover. Øv, altsÃ¥ for en dÃ¥rlig service og hÃ¥ndtering af noget der kunne vÊre endt anderledes.

2023幎9月10日

Middel mad

Middel mad
Ved godt det står i menuen men vildt nok man skal betale 28 kr extra ved at bestille et glas extra ved kÞb af en kande vand fra vandhanen. Så 56 kr for en kande vand for 2.
Bare dårlig stil syndes jeg

2023幎4月21日

DÃ¥rlig service.

Dårlig service.. Vi havde i dag d. 17.02.2023 bestilt bord til 2 voksne og 2 bÞrn til running sushi. vi bestilte via tlf kl ca 14 og aftalte vi ville komme kl 17. da vi ankommer kan de ikke finde os i deres system og kan ikke tilbyde os et bord i running sushi. så der stod vi med 2 bÞrn der havde glÊdet sig og måtte kÞre igen. ekspedienten var ikke interesseret i at finde en lÞsning eller tilbÞd os et bord senere, ja hun virkede total ligeglad
så til jer der overvejede at bestille sÞrg for at få bekrÊftelse på jeres bestilling.

2023幎2月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ