Ozerty Danmark レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Den allerdÃ¥rligste service. Jeg refunderede ogsÃ¥ deres vare til deres logistikafdeling. Ingen svar pÃ¥ refusion. Et sÃ¥ dÃ¥rligt produkt, og jeg opdagede, at jeg blev snydt med produktet. Jeg er nÞdt til... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Blev mistÊnkelig og stoppede mit kÞb efter jeg havde trykket min kort info ind, men inden MitIde godkendelse. Alligevel kÞrte siden min ordre igennem og uden MitIde godkendelse trak de belÞbet... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Polsk svindler firma. De lÊgger bare lige 167 kr oveni din regning for det de kalder tjenester.... ForsÞgte at annullere handlen omgÃ¥ende, men nej belÞbet var allerede trukket selvom varen ikke var... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

ESCROCI!!!

La fel cum au spus multi altii, sunt niste escroci! Scria ca transportul este gratuit, dar mi-au luat 138 de coroane pentru transport si asta fara sa apob eu tranzactia! Si-au luat banii singuri! Au spus ca au trimis pachetul, dar nu am primit nimic, nici un awb macar! Le-am scris imediat sa anuleze comanda si au spus ca din pacate nu se poate, ca a fost trimisa deja!
Sunt doar niste escroci! Dar trebuie facuta plangere neaparat, mai ales ca atatia au patit-o!!!

2024幎12月19日

Svindelfirma

0 stjerner det er et svindelfirma, som mange andre har skrevet, der bliver trukket gebyrer på varerne, som ikke bliver oplyst.
PrÞvede at annullere varen men fik en lÞgn om at varen var klar til forsendelse.
Benyt ikke det firma.
Ombudsmanden får besked om svindlen.

2024幎12月18日
5぀星のうち1の評䟡

Har prÞvet at mail til dem for at

Har prÞvet at mail til dem for at annullere/ opsige abonnement hos dem hvor de trÊkker 229 hver 4 måneder da jeg ikke har vÊret opmÊrksom på da jeg kÞbte en gang i sommer noget hos dem at jeg bandt mig til et abonnement hos dem .. prÞver nu på den mail de oplyser på deres hjemme side at komme ud af mit abonnement uden held da når jeg sender får oplyst at mail ikke findes

2024幎12月27日

Tyveri ved hÞjlys dag

Tyveri ved hÞjlys dag - som tricktyve på strÞget ...
Jeg kan 100% tilslutte mig de oplevelser der bliver beskrevet her
Både mht mystiske pop-up's man ikke kan komme rundt om, efterfulgt af en mere end en fordobling af kÞbsbelÞbet, syge sÞforklaringer om at annulering ikke var muligt da ordren allerede var vej (jeg skrev til dem mindre end 5 min efter siden selv havde gennemtvunget ordrebekrÊftelsen), og om "co2-gebyr for små forsendelser" som var tydeligt beskrevet og også muligt at fravÊlge osv - hvilket er direkte lÞgn, i et robotsvar
Jeg har stadig ikke modtaget varen selvom den allerede var afsendt mindre 5 min efter ordren var afsluttet
Jeg bÞvler også nu med spÊrret kort osv jeg midt i julehandlen
Øv, bÞv - Fup og svindel, kan jeg bare sige ....de burde straffes ...

2024幎12月14日

Absolut bondefangeri

Absolut bondefangeri! Deres hjemmeside er opsat som spam og hakker automatisk ting af, som medfÞrer extra betaling. Dette er i strid med forbrugerombudsmanden. Og jeg hÊlder faktisk til at indberette dem.

2024幎11月28日

Svindelfirma!!!

Svindelfirma!!!
Fandt linket til dem via Ønskeskyen. Da jeg skulle betale poppede der pludselig flere vinduer op med anmodning om tilvalg. Jeg forsÞgte at lukke ned men da var det Ã¥benbart for sent. Jeg nÃ¥ede ikke at godkende med mit id fÞr ordren var bestilt - dog med sÃ¥kaldte “ekstra tjenester”. Skrev til dem dagen efter, at jeg Þnskede ordren annulleret. De svarede, at det desvÊrre var for sent da min ordre var sendt. Her 4 uger senere har jeg stadig ikke modtaget varen og nu begrunder de med, at varen desvÊrre er forsinket.
Efter mit kÞb, kontaktede jeg straks min bank, som fortalte at firmaet er pÃ¥ listen over “Svindel-firmaer” og de rÃ¥dede mig til at spÊrre mit kort, hvilket jeg gjorde.
Det rr ubegribeligt at de kan fortsÊtte uden der bliver grebet ind. Jeg blev snydt for 400 kr.

2024幎12月12日

SVINDELFIRMA

Bestilte en vare til 43 kr. I samme sekund jeg havde tastet mine kortoplysninger gik siden ned og jeg godkendte intet.
EfterfÞlgende skrev jeg til Ozerty, at jeg ikke havde bestilt noget og hvis ordren alligevel var gået igennem, skulle de annullere den. Ringede også, men ingen tog telefonen. Udfyldte en formular på deres hjemmeside om, at jeg ikke skulle have noget fra dem.
Blev de fÞlgede dage spammet til fra Ozerty med, at min ordre ikke var afsluttet og jeg svarede igen, at jeg ikke skulle have noget.
I dag skriver de så, at varen alligevel afsendt fra Ozerty med ekspreslevering (har jeg ikke bestilt) og jeg har ikke godkendt ordren eller tastet via MitID.
En ting til 43. kr. kommer nu til at koste over 300 kr. pga ekspres og noget miljÞ..... !!
Det er simpelthen fup og svindel og som andre skriver - havde jeg bare startet her i stedet for direkte hos Ozerty.

2024幎12月9日

Snyd på ordrebekrÊftelse

Jeg ville Þnske, jeg, som jeg ellers plejer, havde tjekket firmaet herinde fÞr kÞb, men desvÊrre skete det samme for mig mht. ekstra belÞb, det ikke var varslet.
Snyd på ordrebekrÊftelse.
Pludseligt er der lagt 119 kr. på i Tjenester på en ordre på 105 kr.
Det blev en noget dyr lampe.

2024幎12月8日
5぀星のうち1の評䟡

Kan kun tage del i alle andre reviews

Kan kun tage del i alle andre reviews her. Jeg gik ind pÃ¥ siden fordi et familiemedlem havde linket dertil i Ønskeskyen - indtaster betalingsoplysninger og vil gÃ¥ videre til godkendelse, men da jeg synes hele siden pludselig virker mystisk, lukker jeg browseren ned. Jeg tÊnker alt er ok, siden jeg ikke har godkendt endeligt med fx MitID og ikke har fÃ¥et nogen email eller lign med ordrebekrÊftelse. Tjekker sÃ¥ min netbank hvor jeg kan se at et belÞb fra dem er blevet trukket. Nu mÃ¥ jeg spÊrre mit kort.

2024幎12月8日
5぀星のうち1の評䟡

Ozerty er et fup firma som pådrager

Ozerty er et fup firma som pådrager folk skjulte omkostinger. Havde jeg bare lÊst jeres elendige reviews enden jeg bestilt hos jer. Lige efter jeg bestilt en vare, fik jeg at vide at prisen var nÊsten det dobbelte fordi I krÊver at man bestiller flere varer af "miljÞmÊssige hensyn", ellers skal man betale en miljÞafgift..Jeg afbestilte med det samme men I påstår at pakken er på vej så det kan man ikke, men man må gerne bestille flere varer. Jeg fraråder ALLE at bruge jere uÊrlig firma. FÞj! Hvis jeg kunne give negative stjerner ville jeg. EEN stjerne er for mange.

2024幎12月7日
5぀星のうち1の評䟡

Havde jeg dog bare lÊst anmeldelser

Havde jeg dog bare lÊst anmeldelser fÞrst. KÞb aldrig hos ozerty. Jeg kÞbte et smart watch, betalingen gik fint, men derefter gik alt galt. Jeg blev ikke ledt til mid id for godkendelse, det blev bare sprunget over. I stedet blev jeg bombarderet med mystiske tilbud til favorable priser, som jeg takkede nej til. Jeg kunne ikke komme fra siden uden at besvare disse ja tak tilbud. Da der kom en ordrebekrÊftigelse, var det alligevel lagt oven i belÞbet. Jeg endte med at spÊrre mit kort. Jeg var bange for hvad jeg ellers havde "takket nej" til

2024幎12月2日

Pas på !!

Heldigvis har jeg ikke fuldfÞrt en bestilling hos ozerty.
Men alligevel, de rykker mig konstant, flere gange dagligt for at jeg går videre med ordren. Selv om jeg har nÊvnt dag efter dag, at jeg vil ikke modtage deres spams.
Og selvfÞlgelig kan de aldrig trÊffes pÃ¥ telefon

2024幎12月6日
5぀星のうち1の評䟡

0 stjerner. SVINDELFIRMA !!!!!!
Vi bestilte i november, algefjerner til akvarie..
Pris på hjemmesiden 85,- kr fragtfrit !!! Vi måtte så alligevel betale kr 47,- i fragt men, men, men, Ozerty hÊvede kr 223,- + 47,- på vores konto!!!!
Som om det ikke var nok - har Ozerty i går 03.12. hÊvet kr.. 299,-
Til Ozerty kan vi kun sige : betal vore penge tilbage
straks !!!!!!
Til alle Jer derude : bestil ALDRIG noget hos dette svindlerfirma !!!!!!!!

2024幎12月4日
5぀星のうち1の評䟡

De er et svindel firma der stjÊler

De er et svindel firma der stjÊler folks penge.

Jeg tryggede aldrig godkend efter at have indtastet mine oplysninger, da jeg pludselig syntes det hele virkede som et fup nummer.

Da jeg 5 min senere, efter at have lukket ned for siden, kigger på min konto er der blevet trukket 204 kr. uden jeg ved for hvad og hvorfor.

De er selvfÞlgelig blevet kontaktet men har intet hÞrt endnu...

Hold jer langt vÊk fra dem

2024幎12月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス