KjÞpte sitronsÃ¥pe og prÞvde den pÃ¥ 3 ulike plagg med ulike flekker av solkrem, sjokolade og en grÞnnlig ukjent flekk. Leste og sÃ¥ instruksjonsvideoer pÃ¥ nettsiden deres, og fulgte instruksjonene til p... ãã£ãšèŠã
Mottok varene etter avtalt tid, rett i postkassen ð Brukte Sitronrens (skumspray) pÃ¥ mine en gang fine og hvite Hoka joggesko, og de ble hvite igjen ðð» Brukte en liten neglebÞrste pÃ¥ de vanskeligst... ãã£ãšèŠã
Kjempefin opplevelse Ã¥ handle hos PÃ¥ Stell. Varene kom raskt og oppi pakken lÃ¥ et kort med vennlig hilsen, takk for handel. Pluss informasjon om produktene og en guide med brukstips. Produktene funge... ãã£ãšèŠã
Bestilte Sitronskrubb og skuresvamper i cellulose/kokosfiber. Varene ble meget kjapt levert. Hva angÃ¥r produktene: Ikke bare ble en gammel stekeovn reinere enn den noen gang har vÊrt, men det gulrosa... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vår visjon er å tilby produkter som er så enkle og effektive som mulig uten å gå på bekostning av miljÞet. Vi har produkter for flekkfjerning, klesvask og rengjÞring som tar godt vare på tingene dine.
Holtegata 41, 0355, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@paastell.no
- paastell.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Bestilte produktet for å
Bestilte produktet for å
Få vekk flekker på mine timbs. Fungerte ikke i det hele tatt. Bortkasta penger!
Lureri
KjÞpte sitronsåpe og prÞvde den på 3 ulike plagg med ulike flekker av solkrem, sjokolade og en grÞnnlig ukjent flekk. Leste og så instruksjonsvideoer på nettsiden deres, og fulgte instruksjonene til punkt og prikke. Lot også såpen virke over natten. Tok ikke LITT av flekkene en gang. Så dyrt og ubrukelig, styr unna.
Produktene er ok
Produktene er ok, men fryktelig treig levering.. i 2025 burde det vÊre ulovlig med over 1uke leveringstid.
Nettsiden er oversiktlig og gir mangeâŠ
Nettsiden er oversiktlig og gir mange forslag. Produktene kom raskt og enkelt.
Har tidligere prÞvd såpen og er veldig fornÞyd. Et av de beste og mest effektive produktene jeg har prÞvd.
Fantastiske såper!
Fantastiske såper som lukter mildt og godt. Bruker sitronsåpe, sitronskum, ullvask, tÞyvask, universalspray og vintage spray og er strålende fornÞyd med alle!
Ett produkt eg har brukt i mange Ã¥r,somâŠ
Ett produkt eg har brukt i mange år,som eg er veldig fornÞgd med
Den tar alt fra blod til fettðð»
Endelig hvite sokker igjenð€
Endelig hvite sokker igjenð€
Dunket som bare det. Veldig fornÞyd !
Rask og enkel handel.
Rask og enkel handel.
TilnÊrmet mirakulÞse produkter som tar knekken på flekker jeg ikke trodde var mulig å få vekk.
Beste flekkfjerningssÃ¥pen jeg har prÞvdð
Pakken kom relativt fort
Pakken kom relativt fort. Veldig fornÞyd med sitron såpe. Da den tok vanskelige flekker.