ZamówiÅam czwartÄ parÄ butów tej marki na przestrzeni 6 lat .Moje wczeÅniejsze pary sÄ nadal w szafie ale poniewaÅŒ sÄ lekko zuÅŒyte juÅŒ nie wyglÄ dajÄ tak Åadnie .To buty ,które byÅy ze mnÄ w Bieszczada... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Buty firmy Palladium, to najwygodniejsze buty jakie do tej pory uÅŒytkowaÅam. Komfort dla stóp niesamowity, stopa w nich odpoczywa. Odpowiednio wyprofilowane, sporo miejsca dla szerszej budowy stopy, m... ãã£ãšèŠã
Super kontakt ze sklepem, szybka dostawa a co najwaÅŒniejsze superwygodne, Åwietne buty.Na ÅŒywo jeszcze Åadniejsze niÅŒ na zdjeciach. Bardzo miÄkkie w Årodku-jak bym chodziÅa w kapciuszkach a nie w buta... ãã£ãšèŠã
Uwielbiam tÄ markÄ za róŌnorodnoÅÄ wzorów i kolorów, ale majÄ maÅy bÅÄ d fabryczny, który powtarza siÄ prawie w kaÅŒdej parze i to nie tylko u mnie. Przeciera siÄ styk materiaÅu z gumÄ na przodzie buta,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Marka Palladium to ponad 70 lat nieprzerwanej historii. Dziedzictwo, które w tym czasie zbudowaliÅmy, oparte byÅo na doÅwiadczeniach pokoleÅ. PoczÄ tki marki to lata dwudzieste XX wieku. Wtedy to kreatywne umysÅy, podbijaÅy przestworza, wynajdujÄ c maszyny latajÄ ce i inne cuda ówczesnej techniki. To wÅaÅnie technicznie doskonaÅÄ gumÄ kóŠsamolotowych, w 1947 roku, po raz pierwszy zastosowano w przemyÅle odzieÅŒowym, produkujÄ c buty. Niezwykle trwaÅe, wygodne i wykonane z najlepszej jakoÅci materiaÅów o ponadczasowym wyglÄ dzie.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
bÅyskawiczna dostawa
bÅyskawiczna dostawa, paczka bardzo dobrze Zabezpieczona do transportu, cena rynkowa
Bardzo szybka wysyÅka
Bardzo szybka wysyÅka, ale buty musiaÅam odesÅaÄ , bo okazaÅy siÄ za maÅe
Najlepsze buty jakie do tej poryâŠ
Najlepsze buty jakie do tej pory miaÅam, komfort i wygoda o wyglÄ dzie nie wspomnÄ , szybka i sprawna realizacja , intuicyjny sklep internetowy , jestem bardzo zadowolona, pozdrawiam Agnieszka
Nie polecam ani obuwia, ani obsÅugi klienta. JeÅli chodzi o buty, to zakupiona para modelu pallabrouse po trzech miesiÄ
cach uÅŒytkowania przetarÅa siÄ na wysokoÅci maÅych palców u stopy. JeÅli to sÄ
buty, w których wÄdrowaÅo francuskie wojsko po Saharze, to kiepsko. JeÅli zaÅ chodzi o obsÅugÄ klienta, to na pierwszego maila w sprawie reklamacji dostaÅem odpowiedź po trzech miesiÄ
cach i to tylko po tym, jak siÄ o niÄ
Åaskawie ponownie upomniaÅem. Reklamacja rozpatrzona negatywnie, w uzasadnieniu rzeczoznawcy czytamy: "powstaÅe zmiany uÅŒytkowe, sÄ
nastÄpstwem niedopasowania obuwia do ksztaÅtu i rozmiarów stóp lub uÅŒytkowania obuwia ze zbyt luźno zawiÄ
zanymi sznurowadÅami. NastÄpstwem takiego niewÅaÅciwego uÅŒytkowania jest przetarcie materiaÅu. NieprawidÅowe uÅŒytkowanie obuwia moÅŒe powodowaÄ uszkodzenia, za które odpowiada uÅŒytkownik.".
PozwolÄ sobie przetÅumaczyÄ na jÄzyk ludzki: PowstaÅe dziury sÄ
nastÄpstwem sÅabego projektu buta, do których ÅŒadna stopa nie pasuje. NastÄpstwem normalnego uÅŒytkowania jest przetarcie materiaÅu. Za sÅabÄ
jakoÅÄ nie bierzemy odpowiedzialnoÅci i stwierdzamy, ÅŒe wina leÅŒy po stronie uÅŒytkownika."
Jestem stratny tak o koszty butów, jak i o koszty wysyÅki butów do firmy. Raz jeszcze, nie polecam.
Szybko i bezproblemowo
Szybka i bezproblemowa dostawa, ÅŒadnych uwag co do zamówienia. Darmowe dostawy przy tych cenach sÄ caÅkiem miÅym dodatkiem
Rozmiarówka zupeÅnie odjechana
Rozmiarówka zupeÅnie odjechana. KupowaÅam juÅŒ buty w swoim rozmiarze czyli 36 z tej firmy i zawsze byÅo ok, a tym razem sandaÅy 1,5 cm za duÅŒe. JeÅŒeli chodzi o przesyÅkÄ wszystko byÅo w porzÄ dku towar porzÄ dnie zapakowany. Zwrot teÅŒ nastÄ piÅ w szybkim czasie. Dlatego dajÄ trzy gwiazdki bo nie bardzo wiem w którym momencie producent popeÅniÅ bÅÄ d robiÄ c z rozmiaru 36 tak duÅŒego buta
Komunikacja wspaniaÅa
Komunikacja wspaniaÅa, mimo, ÅŒe buty oddaÅam, zwrot kosztów natychmiastowy.
PeÅen profesjonalizm
DziÄkujÄ
Uwielbiam buty Palladium
Uwielbiam buty Palladium. Niektóre kupujÄ po raz drugi, gdy mi siÄ zniszczÄ . SÄ wygodne i prezentujÄ siÄ ekstra z kaÅŒdym zestawieniem. Cena jest wysoka wg mnie. Minus taki, ÅŒe szybko blaknÄ , czarne moje ulubione.
Polecam sprzedawcÄ!!!
Bardzo uczciwe podejÅcie do klienta. OtrzymaÅam informacjÄ o przebarwieniu jednego buta wraz z propozycjÄ rabatu i jednczesnÄ moÅŒliwoÅciÄ zwrotu w razie niezadowolenia. Ponadto szybka dostawa i zwrot na konto udzielonego rabatu.
Åwietny produkt
Åwietny produkt, od kilku lat uÅŒywam obuwia tej firmy i jestem bardzo zadowolony.
Szybko
Szybko, sprawnie, jak zwykle Åwietna jakoÅ butów. MÄ ÅŒ mówi,ÅŒe super wygodne, a po pierwszym dniu róŌnie z butami bywa. Ale ja teÅŒ mam trapery palladium i od nowoÅci sÄ rewelacyjne i niezniszczalne
Buty przyszÅy super
Buty przyszÅy super. PamiÄtajcie ÅŒeby zmierzyÄ sobie rozmiar stopy. Moja ma ok. 28,7 cm. wiÄc wybraÅem rozmiar 46 (zazwyczaj biorÄ 45) jestem jak dotÄ d zadowolony. DziÄkujÄ ekipie sklepu
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã