Pallasathenealmere レビュー 12

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Heerlijk

Volle bak zoals bijna altijd, vriendelijke ontvangst, supervlotte en vriendelijke bediening en het eten is heerlijk.

2026年4月24日
5つ星のうち5の評価

Voor het eerst bij Pallas Athene.

Voor het eerst bij Pallas Athene gegeten. Gezellig restaurant ! Voor- hoofd en nagerecht werden vlot geserveerd dus niet een half uur op een gerecht wachten. Het eten was echt lekker, voor mijn vrouw was het iets teveel. Vriendelijk personeel ! Wij komen hier zeker nog een keer terug !!!!

2026年4月8日

Toprestaurant

Wat een toprestaurant! Heel erg vriendelijk en vlot personeel. Prima sfeer en het eten is van uitstekende kwaliteit. Zelf kom ik uit het oosten van het land en ik wou, dat er in Twente zo'n goed Grieks restaurant zat. Chapeau Pallas Athene !

2026年3月21日
5つ星のうち5の評価

Kwaliteit en gastvrijheid in èèn.

We komen daar graag. Dit keer met het gezin. Bij binnenkomst valt het al op hoe fijn je ontvangen wordt. Altijd vriendelijk en een persoonlijk tintje.
Timing van het personeel aan tafel precies goed. Niet te vaak, altijd op het juiste moment.
Volop keuze en alles even lekker.
Dit keer moesten we wat langer wachten op het hoofdgerecht. Dit werd direct gecompenseerd met een gratis drankje.
Kortom prima grieks restaurant, vriendelijk personeel en goede sfeer.
De beste van Almere en ik denk zelfs van Flevoland.

2026年1月11日

Heerlijk eten

Heerlijk eten, goed warm opgediend. Snelle bediening. Heel aardig personeel. Werd uitmuntend verteld wat lactosevrij en glutenvrij was en kon heel gemakkelijk aangepast worden. Zeker een aanrader en herhaling waard.

2025年11月11日
5つ星のうち5の評価

Fijne sfeer, te lekker gegeten!

Afgelopen maandag getrouwd en om dit te vieren bij Pallas Athene gegeten met mijn ouders en schoonouders en ons zoontje.

Het was veel te lekker, veel te veel en 'niets' is te gek.
Super fijne sfeer dus we komen snel weer terug!

2025年1月27日
5つ星のうち5の評価

We hebben weer genoten van de…

We hebben weer genoten van de gastvrijheid van Wally en Maria.

beregoed eten, lekker van smaak en ruim voldoende.
nette bediening en goed op elkaar ingespeeld.

Gastheer neemt de tijd voor een praatje en grap,een heerlijk avondje uit eten zoals je het graag wilt!

tot gauw team Pallas!

Grtz Mischa en Sandra

2024年9月28日
5つ星のうち4の評価

Was gezellig.

Was gezellig. Tafeltje gereserveerd, maar moest nog gecreëerd worden na binnenkomst.
Eten was goed, jammer dat er geen warme groenten erbij zitten.
En cupje mayonaise serveren in glazen bakje ipv kartonnen cupje.
Te veel verschillend personeel om je tafeltje en steeds dezelfde vragen. Graag vaste ober of serveerster. Was wat rommelig zo om te eten.

2024年4月28日
5つ星のうち5の評価

Tot mijn verbazing lees ik 3,2 sterren…

Tot mijn verbazing lees ik 3,2 sterren oo 1 review gebaseerd. Das niet fair. Net gegeten met 11 man waaronder vijf kids. Prima maaltijden, beregoed vlees. Prijzen normaal (=tikkie duur zoals overal tegenwoordig), maar je krijgt er echt ruim voldoende voor terug. Topbediening: snel, aardig en ook in ruime mate. Al met al drie uur gezeten en zeer tevreden. Aanrader. Ps; zaterdag en t was volle bak, dus reserveren….maar t zegt ook iets als t zo druk is. Familie Boxman&Vroom

2024年3月16日
5つ星のうち1の評価

Advertentie in de krant Almere deze week

Vandaag in de krant Almere deze week. €14,25 per schotel en deze besteld. Bij het ophalen was de prijs €5 hoger. Wat bleek? De prijs in de advertentie had betrekking op Happy Hours. Helaas werd in de advertentie niet vermeld, dat Happy Hours enkel voor bepaalde tijden geldig was. Maar dit was niet alles. Het eten zelf was ook (op zijn zachts gezegd) niet denderend. Op de bon was ook enkel het adres vermeld, dus niet de naam Pallas Athene.

2023年5月2日

レビューの対象になっている企業の方へ