Panacea Light Therapy レビュー 227

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik ben uiterst tevreden over mijn "Panacea Light Therapy paneel"! Ik gebruik deze nu zo'n 3 weken en ervaar dat de huid van mijn gezicht voller en steviger lijkt. Maar ik kocht de lamp vooral vo... もっと見る

5つ星のうち4の評価

goed degelijk materiaal, goed verpakt. De handleidingen zijn voor verbetering vatbaar. Het synchroniseren van meerdere panelen is niet omschreven, ook de afstandsbedieningen gebruiken loopt eventue... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Had bij eerste aankoop al positieve review geplaatst . Nu bij tweede aankoop uitbreiding produkten ook weer hele positieve ervaring. De produkten (band paneel revive torch ) bevallen zeer goed . Nog... もっと見る

企業情報

1. 健康・美容製品店

当該企業による記述

Panacea Light Therapy is al vijf jaar specialist in hoogwaardige roodlichttherapie producten voor beauty en gezondheid. Roodlichttherapie is een innovatieve methode die gebruik maakt van specifieke golflengtes van rood licht om de huid, spieren en cellen te activeren. Deze natuurlijke therapie helpt bij het herstellen van de huid, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van het algehele welzijn. Wij werken voortdurend met de nieuwste technologie om de meest effectieve resultaten te bereiken. Elk product wordt met zorg ontwikkeld om jouw gezondheid te ondersteunen, of je het nu gebruikt voor huidverbetering, pijnverlichting of meer energie in het dagelijks leven. Bij Panacea Light Therapy staat klanttevredenheid voorop. We bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende service en ondersteuning, zodat je altijd kunt rekenen op een positieve ervaring.

Toegewijd aan jouw welzijn

当該企業による記述

Bij Panacea Light Therapy geloven we dat echte gezondheid begint met herstel op celniveau.
Daarom ontwikkelen we roodlichttherapie producten die wetenschappelijk onderbouwd zijn, veilig te gebruiken zijn en zichtbaar resultaat geven. Ons doel is om mensen te helpen zich energieker, gezonder en zelfverzekerder te voelen op een natuurlijke manier. We behandelen elke klant met respect en persoonlijke aandacht, omdat welzijn meer is dan alleen een product. Het is onze missie om jouw dagelijkse routine te verrijken met de kracht van licht.

Voor 23.00 besteld, morgen in huis!

Gratis en snel thuisbezorgd

Gratis en snel thuisbezorgd - 60 dagen retourneren - betaal geen verzendkosten

連絡先

Promotion box for Panacea Light Therapy

Pure ontspanning, elke dag

Bekijk de laatste deals en exclusieve bundels voor jouw welzijn

4.7

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super fijne klantenservice

Super fijne klantenservice. Kreeg meteen een nieuwe lader opgestuurd nadat ik die kwijt was geraakt. Top!

2025年11月28日
自発的なレビュー

Panacea Light Therapy からの回答

Wat leuk om te horen, Mayke! 😊 Blij dat we je snel konden helpen met een nieuwe lader. Bij Panacea Light Therapy vinden we het belangrijk dat jij zorgeloos kunt blijven genieten van je rood licht therapie sessies, zonder gedoe. Bedankt voor je fijne woorden, en mocht er ooit iets zijn, we staan altijd voor je klaar!

5つ星のうち4の評価

goed degelijk materiaal

goed degelijk materiaal, goed verpakt.
De handleidingen zijn voor verbetering vatbaar.
Het synchroniseren van meerdere panelen is niet omschreven, ook de afstandsbedieningen gebruiken loopt eventueel in de knoop.
Snelle respons via email, dus OK

2026年3月23日

Panacea Light Therapy からの回答

Bedankt voor je eerlijke feedback, Luc! Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit van de materialen en de verpakking. Je hebt een goed punt over de handleidingen, we nemen dit zeker mee om de documentatie rond het synchroniseren van meerdere panelen en het gebruik van de afstandsbediening duidelijker te maken. Dat is waardevolle input! Blij ook dat onze klantenservice je snel kon helpen via e-mail. Mocht je nog vragen hebben over het instellen van je rood licht panelen, je weet ons te vinden. 😊

Zeer goed product

Zeer goed product, snelle levering en goed voor de gezondheid

2026年3月17日

Panacea Light Therapy からの回答

Dank je wel, Peggy! Wat fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop en dat de levering vlot verliep. Daar doen we het voor! Bij Panacea Light Therapy hopen we dat je nog heel lang plezier beleeft aan je rood licht therapie. Fijne resultaten toegewenst! 😊

5つ星のうち5の評価

Mooi apparaat van hoge kwaliteit

Het apparaat ziet er mooi en kwalitatief hoogwaardig uit. Ik zou het apparaat zeker weer kopen. Over de prestaties kan ik niet veel zeggen omdat je daarvoor langere tijd en consequent gebruik van het apparaat moet maken.

2026年3月8日

Panacea Light Therapy からの回答

Bedankt voor je review, Richard! Fijn dat de kwaliteit en afwerking meteen opvallen, daar steken we veel aandacht in. En je hebt helemaal gelijk: rood licht therapie werkt het best bij consistent en regelmatig gebruik, dus gun jezelf de tijd. Veel mensen merken de eerste resultaten na een paar weken. We zijn benieuwd wat je ervaringen zijn als je er een tijdje mee bezig bent! Mocht je vragen hebben onderweg, staan we altijd voor je klaar. 😊

5つ星のうち5の評価

Snelle communicatie en levering van…

Snelle communicatie en levering van mooie producten. Erg tevreden mee!

2026年3月3日

Panacea Light Therapy からの回答

Wat fijn om te horen, Marco! Blij dat zowel de communicatie als de levering naar wens waren. Bij Panacea Light Therapy doen we ons best om alles soepel te laten verlopen, van bestelling tot aan je deur. Geniet van je rood licht therapie en mocht je ooit iets nodig hebben, we helpen je graag verder! 😊

Ontspanningsmoment

Een zeer fijn masker. Ik gebruik het nu 2 weken en voor mij is het echt een dagelijks ontspanningsmomentje. Over de resultaten kan ik nog niks zeggen want daar is het nog te vroeg voor.
Maar ik ben blij met mijn aankoop.

2026年2月23日

Panacea Light Therapy からの回答

Wat leuk, Sophie! Een dagelijks ontspanningsmomentje inbouwen is precies zoals we het bedoeld hebben. 😊 En je hebt gelijk dat rood licht therapie tijd nodig heeft, de meeste mensen beginnen na 4 tot 6 weken regelmatig gebruik echte veranderingen te merken. Dus blijf het lekker volhouden! Heel benieuwd hoe je ervaringen zijn over een paar weken. Bedankt voor je fijne review en geniet ervan!

ATP pro 350

Ik kocht de ATP pro 350. De afwerking van mijn bestelling ging vlot en de volgende dag was het al in huis. Ik gebruik mijn apparaat nu 3 weken, vooral voor mijn gezicht en haar. Ik merk nog geen zichtbare veranderingen, maar misschien is het te vroeg om conclusies te trekken.
In de handleiding (en op de site) mis ik wel wat uitgebreidere informatie over de specifieke modi en wat de effecten zijn van gericht gebruik.

2026年2月17日

Panacea Light Therapy からの回答

Dank je wel voor je review en het delen van je ervaring met de ATP Pro 350.

Fijn om te horen dat je bestelling snel in huis was en dat alles soepel is verlopen. Drie weken gebruik is bij roodlichttherapie vaak nog wat kort om duidelijke zichtbare veranderingen te zien, vooral bij huid en haar. De meeste resultaten bouwen zich geleidelijk op bij consequent gebruik.

Je feedback over de handleiding is waardevol en nemen we mee om onze informatie verder te verbeteren, zodat het gebruik nog gerichter en duidelijker wordt.

Bedankt voor je vertrouwen in Panacea Light Therapy. Mocht je vragen hebben over het optimale gebruik, dan helpen we je graag verder.

Snel ontvangen

Snel ontvangen, heb het nu al een week. ik merk het verschil als ik het op mijn hoofd gebruik. Word er wat ontspannen van en mijn mood verbeterd.

2026年2月6日

Panacea Light Therapy からの回答

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat je al verschil merkt na een week gebruik. Veel mensen ervaren bij roodlichttherapie inderdaad meer ontspanning en een verbeterde stemming, vooral bij regelmatig gebruik rond het hoofd en gezicht.

Dank je wel voor het vertrouwen in Panacea Light Therapy en veel plezier met je verdere sessies. Mocht je vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

5つ星のうち1の評価

niets ontvangen

Ik heb na mijn bestelling niets ontvangen

2026年2月2日

Panacea Light Therapy からの回答

Beste Frank, wat ontzettend vervelend om te zien dat uw ReviveTorch niet ontvangen is.

Wij snappen niet helemaal wat er aan de hand is, want ik zie wel dat wij hem diezelfde dag verzonden hebben. Ik zie dat die tracking code al 10 dagen op hetzelfde staat, ik vermoed dat er iets mis is gegaan bij DHL. Excuses voor het ongemak. We hebben zojuist een nieuwe verzonden en deze zal morgen aankomen.

Normaal arriveren al onze producten de volgende dag tenzij anders is aangegeven. U mag dus voortaan als u na 2 dagen nog niks ontvangen heeft, contact met ons opnemen via mail of whatsapp.

Update: Beste Frank, als het goed is het je de ReviveTorch nu een aantal dagen geleden ontvangen. Kan je ons laten weten of alles nu naar wens is verlopen?

De service is uitstekend

De service is uitstekend. Ik had een artikel gekocht namelijk de ReviveTorch Infrarood en Rood licht lamp. Hij bleek niet geschikt te zijn voor mijn klachten. Het apparaat kwam netjes in een mooi etui. Zag er heel goed uit. Zeer degelijk. Ik denk dat het absoluut geschikt is voor kleine delen die klachten geven. Bv je vinger, knie ed dus heel gericht op een klein gebied. De retour verliep vlekkeloos. Echt heel blij dat ik netjes een mail kreeg hoe te retourneren.

2026年1月24日

Panacea Light Therapy からの回答

Wat een mooie en uitgebreide review, dank je wel daarvoor.

Wat fijn om te horen dat je de kwaliteit en afwerking van de ReviveTorch hebt ervaren zoals wij die ook bedoelen: degelijk, gericht en professioneel inzetbaar. Je omschrijving klopt helemaal, dit model is inderdaad vooral geschikt voor kleinere, lokale behandelzones zoals een vinger, knie of ander specifiek gebied.

Natuurlijk vinden we het jammer dat het apparaat niet volledig aansloot bij jouw klachten, maar we zijn heel blij dat het retourproces soepel en duidelijk is verlopen. Transparantie en goede service vinden we minstens zo belangrijk als de producten zelf.

Dank je wel voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring. Mocht je in de toekomst advies willen over een model dat beter aansluit bij jouw situatie, dan denken we graag met je mee.

Hartelijke groet,
Team Panacea Light Therapy

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en afspraken nagekomen…

Snelle levering en afspraken nagekomen prima rood licht lampen

2026年1月17日

Panacea Light Therapy からの回答

Dank je wel voor je review, Stephan!

Fijn om te horen dat alles snel geleverd is en volgens afspraak is verlopen. Mooi dat je tevreden bent met je roodlichtlamp van Panacea Light Therapy. We wensen je er veel plezier en mooie resultaten mee. Bedankt voor je vertrouwen!

Prima service heel tevreden

Prima service heel tevreden

2026年1月17日

Panacea Light Therapy からの回答

Dank je wel voor je review, Simone!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen bij Panacea Light Therapy. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je roodlichttherapie product!

Heel goede service

Heel goede service, snelle levering en je krijgt snel antwoord als je een vraag stelt.
De lamp ATP Pro 700 werkt goed, na een paar sessies waren de schouderklachten verdwenen en mijn slaapkwaliteit is ook beter.

2026年1月16日

Panacea Light Therapy からの回答

Dank je wel voor het delen van je ervaring!

Goed om te horen dat de service en levering prettig zijn verlopen en dat je snel geholpen werd met je vragen. Leuk om te lezen dat de ATP Pro 700 zo’n positief effect heeft gehad op je schouderklachten en zelfs je slaapkwaliteit verbetert na een paar sessies roodlichttherapie.

Dank voor je vertrouwen in Panacea Light Therapy!

Prima producten

Snelle levering, duidelijke omschrijving van producten. Prijs- kwaliteit uitstekend.
Nu nog afwachten of het ook zo goed werkt voor je lichaam.

2026年1月16日

Panacea Light Therapy からの回答

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Mooi dat alles snel en duidelijk is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Hopelijk merk je binnenkort ook de voordelen van je roodlichttherapie product. Dank je wel voor je vertrouwen!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。