ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Geen hele grote winkel, maar zo veel keuze! En zelfs een hele grote keuze aan cadeautjes! Geurdiffusers voor in je interieur, lederen handtassen, portefeuilles, rugzakken, agenda's, stijlvolle penne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
zeer snelle service en bestellingen altijd goed in orde - 1 minpuntje : de foto van het online bestellen is soms niet altijd duidelijk ivm kaften of mappen waarvan binnenkant niet getoond wordt en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãªãã£ã¹åååº
- ããã°ãšæ è¡ãã°ãã®åº
- äŒæ¥éãµãŒãã¹
- æèžçšååº
- ãã³è²©å£²åº
- åŠæ ¡çšååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Pandava NV is een Belgisch bedrijf in papier, kantoor- en schoolbenodigdheden, opgericht in 1978 en gevestigd te Hoevenen (Stabroek). Voor Pandava is het een prioriteit een totaalaanbod te kunnen aanbieden dat aan alle gebruikswensen en -behoeften voldoet en tegelijkertijd milieuvriendelijk kan zijn zoals papierwaren, kantoorbenodigdheden en -accesoires, teken- en knutselmateriaal, informatica en burotica, bagagerie en allerlei tassen, producten voor onthaal en kantine, hygiëne en schoonmaak, diy- en hobby-materiaal, educatieve en creatieve artikelen, en nog zoveel meer. Een ruime selectie wordt u voorgesteld in onze winkels te Hoevenen, Schoten en Brasschaat die bevoorraad worden vanuit ons distributiecentrum te Hoevenen waar u ook onze kantoren kan vinden. Met een team van gemiddeld 20 enthousiaste medewerkers staan we dagelijks voor u klaar!
é£çµ¡å
Hoge Weg 123A, 2940, Stabroek, ãã«ã®ãŒ
- 036600510
- info@pandava.com
- pandava.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Weeral een kleine zelfstandige minder
Ik kom maar 2 keer per jaar naar deze winkel voor mijn aankopen Bedrijfsbenodigdheden. Toch weten ze telkens wie ik ben en wat ik kom halen. Ja ze zijn duurder dan online of in de action maar hier zijn ze professioneel en hebben kennis en kwaliteit.
Ik ga deze winkel missen
A recommander
Zeker eens langsgaan
Ze helpen je altijd goed verder, en de prijs/kwaliteit verhouding is heel goed. Zeer vriendelijk personeel. Zeker eens langsgaan!!!
Portefeuille MontBlanc
Nice online shop, a lot of things can be found there. Recently I ordered a
Portefeuille MontBlanc, MeisterstÃŒck zwart 8cc for 237 euros, the discount was 195 euro, it was a real deal. The quality is top-notch and they delivered it on time without delays.
100% reliability & fast delivering
I ordered some dishcloths to deliver in France and I got all ones in 3 days in good condition. I recommend them. :)

Pandava NV ããã®åç
depuis des années (20 ans)
depuis des années (20 ans), excellent service, rapide et efficace, livraison soignée dans les 24 heures. Amabilité et service aprÚs-vente réactif qui a résolu les problÚmes de qualité d'un appareil en le remplaçant rapidement par un autre modÚle plus adapté.
Je recommande cette entreprise efficace, commande et paiement en ligne rapide et facile, assortiment complet et de qualité.
Uiting van Tevredenheid
Gedurende de meer dan 10 jaar dat ik als kleine zelfstandige gewerkt heb heb ik telkens mijn kantoorbenodigdheden on-line via Pandava besteld. De afhandeling qua levering en facturatie was telkens vlot en correct. Hun telefoon assistentie is vlot en vriendelijk. Ik wens jullie veel succes toe want ik ga er mee stoppen.

Pandava NV ããã®åç
Mooie aanbieding snelle levering ð
Prijs van het artikel wat ik heb gekocht had een ontzettend goede aanbieding.
Pandava is goed bereikbaar en hebben snel geleverd.

Pandava NV ããã®åç
je déteste être obligée de répondre à âŠ
je déteste être obligée de répondre à un questionnaire pour pouvoir avoir ensuite accÚs à mon panier

Satisfaction
Colaboration, appréciée depuis de nombreuses années, efficace et sans ''contrariété''.
Excellent rapport qualité, prix, service, mes 3 critÚre d'appréciation.
Cela devient rare!!!
Prima service!
Steeds een correcte aflevering van de bestelling. Moest er toch een foutje gebeurd zijn, wordt dit altijd rechtgezet.
Prima service!

goede service
- snelle levering, telefonisch goed bereikbaar
- vind je een product niet op de website, kan je altijd navragen of het toch besteld kan worden
Snelle en correcte afhandeling
Snelle en correcte afhandeling, vriendelijke medewerkers
Goede service!
Mooi gamma van artikelen snelle enâŠ
Mooi gamma van artikelen snelle en correcte levering!
Snelle, vlotte levering & support!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ