Banner for Pandora Living

Pandora Living レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk smuk hynde til en fantastisk pris . Efter at have ledt nettet tyndt og sågar på det forbudte Temu uden at finde det rigtige😅 poppede Pandora pludselig op special syet hynde der passer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En rigtig positiv oplevelse at handle med Pandora: først modtog jeg alle farveprøverne; fandt en fin farve; gik på hjemmesiden og bestilte det produkt, jeg ønskede (en nem og ligetil hjemmeside) Mo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt igennem let og elegant. Utrolig nem og brugervenlig hjemmeside. Leveringtids 4-5 uger - produktet kom efter 2,5 uge. Oplysningsmails modtaget hele vejen igennem, så jeg vidste hvor langt... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Modtog en madras, hvor en syning allerede var gået op ved modtagelsen. Kundeservice tilbød 200 kr. i kompensation, men det synes jeg ikke er rimeligt, da en egen reparation næppe ville give et... もっと見る

企業情報

6. 子供の店
  7. 子供用家具店

Pandora Living について

当該企業による記述

Pandora Living er en online butik, der specialisere sig i møbler, der passer til ethvert rum i huset. Hvert produkt er designet til at have flere funktioner og muligheder.

Siden 2019 har Pandora Living specialiseret sig i miljøvenlige kvalitetsmøbler til hele familien. Vi har et bredt udvalg af kvalitets foldemadrasser, sækkestole, børnemøbler og meget mere!

Vi designer og producerer vores produkter med stort fokus på miljøvenlighed og høj kvalitet. Alle vores produkter produceres på vores egne fabrikker i Danmark og Europa, hvilket giver dig den unikke mulighed for at forme dine møbler, så de passer præcis til dine behov og matcher resten af ​​dine indretningsvalg. Det betyder også at alle vores produkter er uden farlige kemikalier og stoffer så de er sikre for alle familiens medlemmer, store som små.

Brug vores produkter til børneværelset, stuen, udendørs i form af vores havemøbler, og mange andre steder!

Med egen produktion har vi også mulighed for at lave specialsyede madrasser, alkover og ryghynder på de mål du har brug for.

Som vores bedst sælgende produkter finder du et stort udvalg af kvalitets foldemadrasser i flere forskellige størrelser, farver og stof. De er særdeles pladsbesparende da de kan foldes sammen og står pænt når de ikke er i brug. Foldemadrasser er gode at have i hjemmet til legende børn som har brug for at tumle rundt. Derudover er de også praktiske og kan bruges som gæsteseng til overnattende gæster. Vores foldemadrasser har god komfort og mange forskellige udfoldnings muligheder. Du kan altså få mange forskellige møbler med en foldemadras.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 223件

レビューを書く

Super godt produkt

Super godt produkt, vi købte en børnestol.

2025年12月4日

Hej Martin

Tak for din anmeldelse!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse — det sætter vi virkelig stor pris på. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds, og vi gør os hver dag umage for at levere produkter og service, du kan have glæde af i lang tid.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at skrive til os. Rigtig god dag!

Fint og god kvalitet

Fint og god kvalitet

2025年11月26日

Hej Karin

5つ星のうち5の評価

Produktet og levering er fuldt…

Produktet og levering er fuldt tilfredsstillende.

2025年11月28日

Hej Birgit

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for, at du er tilfreds — og vi arbejder hver dag på at levere produkter og service, der holder i længden.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med en anden gang, så skriv endelig til os. Rigtig god dag!

5つ星のうち5の評価

Fantastisk flot foldemadras i høj…

Fantastisk flot foldemadras i høj kvalitet. Klart prisen værd! Hurtigere levering end varslet.

2025年12月3日

Hej Sine

5つ星のうち4の評価

Virkelig hurtig levering og dejligt…

Virkelig hurtig levering og dejligt produkt 😊 har købt en Foldemadras 🤗 dog har vi lidt fortrudt størrelsen og kunne godt have tænkt os den i en større model, så ærgeligt man ikke kan bytte når man lige får set den i virkeligheden, da det er specielbestilling. Men ellers alt tiptop🤗

2025年11月26日

Hej Laura

5つ星のうち5の評価

Fint forløb hele vejen igennem

Fint forløb hele vejen igennem. Madrassen passer perfekt i vores Buzz.

Hej Inger

Perfekt til prisen

Hej Gitte

5つ星のうち5の評価

Nemt at hente kassen var fin ikke noget…

Nemt at hente kassen var fin ikke noget at klage over

Hej Heine

Madrassen kom som aftalt

Madrassen kom som aftalt, og den er i fin kvalitet.

2025年11月14日

Hej Eva

5つ星のうち5の評価

Pænt lavet og alt var ok

2025年11月21日

Hej Charlotte

Lækker kvalitet

Vi har en 4 delt madras i super lækker kvalitet. God service og hurtig levering, trods det var op til jul.

2025年11月19日

Hej Karina

Hej Malene

Super fin

Super fin. Den tænker jeg vi får megen glæde af. På flere forskellige måder.
God besked om levering.

Hej Eva

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering af farvestof og hurtig…

Hurtig levering af farvestof og hurtig levering af vores lille sofa til børnene.

Hej Lasse

Rigtig fint produkt

Rigtig fint produkt, nemt at bestille og hurtigt færdigproduceret. Hvis man skiftede firmaet der leverede ville jeg nok give 5 stjerner. Jeg fik et leveringstidspunkt, men da de var 15 km fra min bopæl kørte de tilbage til terminalen 60+ km væk og jeg fik først leveret dagen efter - og primært fordi jeg ringede til fragtfirmaet.

2025年11月20日

Hej Anja

Tak for din anmeldelse!

Vi er kede af at der har været problemer med transporten, men håber det hele lykkedes.

Hej Tine

God kvalitet

Flot børnesofa.

Flot børnesofa.
Levering efter planen. Alt gik som forventet😊

2025年11月19日

Hej Laila

5つ星のうち5の評価

Gode børne stole, som børnene er glade…

Gode børne stole som børnene er glade for.

2025年11月10日

Hej Jan og Lone