Via de website van Paneli een spiegel besteld deze is ook volgende dag geleverd. Grote schrik er was kleine beschadiging aan de spiegel ondanks dat deze in een robuuste kartonnendoos is vervoerd. M... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Snelle levering met mooie stalen geleverd. Enige minpunt de doosjes voor brievenbus pakket zijn te groot, paste bij ons niet door de brievenbus.
Wat zijn we goed geholpen door Kay en de levering van de muur platen werden door Max verzorgd.leuke jongens. Fijn bedrijf ga het zeker aan anderen aanbevelen 6
Hier een paar suede wandpanelen aangeschaft. Mooie showroom met vriendelijk personeel. Veel keus in wandpanelen e.a. wanddecoraties. Wij werden geholpen door Tycho die ons een sample meegaf zoda... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Gespecialiseerd op het gebied van doe het zelf wandpanelen en SPC vloeren. Ons assortiment bestaat uit de laatste trends wandpanelen zoals; marmer wandpanelen, steenstrips, akoestische wandpanelen, mozaiekjes en veel meer. Met een prachtige showroom en website, gaan wij voor de beste kwaliteit, service en klanttevredenheid.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Wat een top service biedt dit bedrijfâŠ
Wat een top service biedt dit bedrijf aan! Ik bestelde 4 wandpanelen en werden jammer genoeg wat beschadigd geleverd door het externe leverbedrijf, na melding hier van te maken werd ik meteen te woord gestaan door het bedrijf en hebben ze ons de optie gegeven meteen nieuwe op te sturen of een vergoeding te geven als we de panelen wel nog konden gebruiken. Deze vergoeding was dan ook nog dezelfde dag geregeld echt een top bedrijf!

Zeer snelle levering
De service is zeer goed.
De levering super snel.
Het produkt is precies zoals beschreven..
Aanrader....

PANELI ããã®åç
Het zijn mooie producten maar helaasâŠ
Het zijn mooie producten maar helaas past het niet voor mijn project

Super mooie panelen
Super mooie panelen! Goede kwaliteit en vriendelijke service!
Jullie vragen om een foto van het resultaat. Deze wil ik graag delen. Hoe kan ik deze sturen?

PANELI ããã®åç
Niet op voorraad maar toch nog op tijd!
Het artikel was niet meer op voorraad. We wilden het graag bestellen voor mijn zoon zijn verjaardag. Na een paar dagen kregen we bericht of we nog geïnteresseerd waren, ze hadden er nog eentje in het magazijn gevonden! Direct besteld, volgende dag in huis. Toch nog op tijd voor de verjaardag. Mijn zoon is er blij mee en wij met Paneli!

mooie wandpanelen
We hebben panelen gekocht, keurig netjes geholpen door een jonge medewerker. Dezelfde medewerker kwam ook alles brengen. De panelen waren te zwaar voor mij om die naar binnen te dragen. De chauffeur heeft me toen geholpen, hetgeen ik heel erg gewaardeerd heb. We hadden een "nieuw" paneel gekocht dat echter geen 3 maar 5 mm dik was. Dit leverde ons wel wat moeilijkheden op om ze dan met een stanleymes te snijden. Uiteindelijk is alles wel gelukt en heel mooi geworden vinden wij. We gaan dan ook nog een slaapkamer met deze wandpanelen bekleden.

Vlotte afhandeling en levering
Van bestelling tot snelle levering liep alles goed. Het gemak van bestellen en betaalmogelijk heden is goed

Vriendelijk goede services
Hele goede services en vriendelijke behulpzame mensen echt een aanradar dit bedrijf

Prima hulp in de winkel
Prima hulp in de winkel, meedenken over de aanpak en flexibel met de levering (tijdelijk vasthouden)

Top ervaring!
Mooie spullen voor een schappelijke prijs. Spontane verkoper in de winkel en snelle levering. 1 paneel bleek stuk bij uitpakken. Na een telefoontje is dat direct opgelost en werd er binnen een paar dagen een nieuwe geleverd. Top service. Voor herhaling vatbaar!

PANELI ããã®åç
Heel snel geleverd mooie panelen alleenâŠ
Heel snel geleverd mooie panelen alleen helaas heb ik na het zetten van de paneel barst ingekregen ik weet niet waardoor het is gekomen.

suede wandpanelenâŠ
Hier een paar suede wandpanelen aangeschaft.
Mooie showroom met vriendelijk personeel.
Veel keus in wandpanelen e.a. wanddecoraties.
Wij werden geholpen door Tycho die ons een sample meegaf zodat wij thuis even konden kijken welke kleur het beste bij ons paste.
Nadat we de keuze bepaald hadden telefonisch contact opgenomen en wij konden deze panelen de volgende dag afhalen.
De plaatsing en het op maat maken ging heel gemakkelijk.
wij zijn tevreden en dankbaar voor de vriendelijke en professionele hulp van Tycho.

Keurig geleverd
Keurig geleverd
Zowel de tegelstickers ook goede kwaliteit .
En de monsterplankjes ook
Mooie kwaliteit en worden zeker vervolgs

Alles duidelijk omschreven
Alles duidelijk omschreven, what you see is what you get en nog voor een mooie prijs.

PANELI ããã®åç
Product is mooi, plakken valt tegen.
De bezorging was supersnel.
Het product valt om te plakken erg tegen. Lijkt simpel maar dat is het absoluut niet!! Ik had gekozen voor de hexagon plaktegels maar had beter een andere kunnen kiezen. Dit is een gepuzzel van niks!! Heel erg jammer.
Het product is om te zien wel erg mooi.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ