PANELI レビュヌ 339

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Via de website van Paneli een spiegel besteld deze is ook volgende dag geleverd. Grote schrik er was kleine beschadiging aan de spiegel ondanks dat deze in een robuuste kartonnendoos is vervoerd. M... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Snelle levering met mooie stalen geleverd. Enige minpunt de doosjes voor brievenbus pakket zijn te groot, paste bij ons niet door de brievenbus.

5぀星のうち5の評䟡

Wat zijn we goed geholpen door Kay en de levering van de muur platen werden door Max verzorgd.leuke jongens. Fijn bedrijf ga het zeker aan anderen aanbevelen 6

5぀星のうち5の評䟡

Hier een paar suede wandpanelen aangeschaft. Mooie showroom met vriendelijk personeel. Veel keus in wandpanelen e.a. wanddecoraties. Wij werden geholpen door Tycho die ons een sample meegaf zoda... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 日甚品店
  2. DIY甚品店

圓該䌁業による蚘述

Gespecialiseerd op het gebied van doe het zelf wandpanelen en SPC vloeren. Ons assortiment bestaat uit de laatste trends wandpanelen zoals; marmer wandpanelen, steenstrips, akoestische wandpanelen, mozaiekjes en veel meer. Met een prachtige showroom en website, gaan wij voor de beste kwaliteit, service en klanttevredenheid.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Wat een top service biedt dit bedrijf

Wat een top service biedt dit bedrijf aan! Ik bestelde 4 wandpanelen en werden jammer genoeg wat beschadigd geleverd door het externe leverbedrijf, na melding hier van te maken werd ik meteen te woord gestaan door het bedrijf en hebben ze ons de optie gegeven meteen nieuwe op te sturen of een vergoeding te geven als we de panelen wel nog konden gebruiken. Deze vergoeding was dan ook nog dezelfde dag geregeld echt een top bedrijf!

2025幎11月27日
自発的なレビュヌ

Beste Loredana,

Bedankt voor je prachtige review. Wij doen echt ons best om de beste kwaliteit panelen schadevrij aan te bieden. Helaas hebben we het zo druk dat we genoodzaakt zijn om een gedeelte van de wandpanelen door externe Postbedrijven te laten leveren. Inmiddels hebben we besloten een 3e bestelbus aan te schaffen en zullen we alle wandpanelen zelf leveren.
Op deze manier kunnen we onze kwaliteit, service en schadevrije levering waarborgen.

Wij wensen jullie heel veel plezier met de marmer wandpanelen en hopen op een mooie foto van het eindresultaat!

Team Paneli!

Zeer snelle levering

De service is zeer goed.
De levering super snel.
Het produkt is precies zoals beschreven..
Aanrader....

2025幎11月20日

Beste Anja,

Bedankt voor je mooie review! We waarderen dit enorm . We hopen op een leuke foto van het eindresultaat!

Team Paneli

Snel geleverd

Snel geleverd, prachtige platen

2025幎11月18日

Beste Larissa,

Fijn om te lezen dat de platen naar wens geleverd zijn! We wensen je veel plezier met de PANELI wandpanelen.
We zouden het ook heel leuk vinden als we het eindresultaat mogen zien.

Team Paneli

5぀星のうち5の評䟡

Het zijn mooie producten maar helaas

Het zijn mooie producten maar helaas past het niet voor mijn project

Dankjewel voor je bericht! 😊
Wat fijn om te horen dat je de producten mooi vindt — jammer dat het net niet past bij je project. Dat kan natuurlijk gebeuren.

We hebben je ordernummer al en we **betalen het aankoopbedrag uit eigen initiatief aan je terug**. 🙌
En vooral: we waarderen het enorm dat je ons een kans hebt gegeven. Hopelijk mogen we je bij een volgend project wél blij maken!

Kwaliteit en zeer makkelijk te plaatsen

Kwaliteit en zeer makkelijk te plaatsen

PANELI からの回答

Wat leuk om te horen — dankjewel voor je review! 🀩
Superfijn dat je onze wandpanelen als kwalitatief én makkelijk te plaatsen hebt ervaren. Daar worden we bij PANELI heel blij van. 🙌

En nu zijn we natuurlijk mega benieuwd naar het eindresultaat
 📞
Zou je (als je wilt) een foto kunnen delen van hoe het is geworden? Vinden we echt geweldig om te zien — en anderen krijgen er ook weer inspiratie van!

Super mooie panelen

Super mooie panelen! Goede kwaliteit en vriendelijke service!

Jullie vragen om een foto van het resultaat. Deze wil ik graag delen. Hoe kan ik deze sturen?

2025幎10月23日

Wat ontzettend leuk om te lezen — dankjewel! 🀩
Fantastisch dat je zo blij bent met de panelen, en dat je onze kwaliteit én service als prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor bij PANELI 🙌

We zijn nu stiekem héél benieuwd naar hoe het bij jou is geworden
 📞
Zou je (als je wilt) een foto van het eindresultaat willen delen? We vinden het supergaaf om te zien, en je inspireert er ook anderen mee!

Veel plezier met je mooie nieuwe wand! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Niet op voorraad maar toch nog op tijd!

Het artikel was niet meer op voorraad. We wilden het graag bestellen voor mijn zoon zijn verjaardag. Na een paar dagen kregen we bericht of we nog geïnteresseerd waren, ze hadden er nog eentje in het magazijn gevonden! Direct besteld, volgende dag in huis. Toch nog op tijd voor de verjaardag. Mijn zoon is er blij mee en wij met Paneli!

2025幎10月20日

Wat een heerlijke review — dankjewel! 🥰
Jammer dat het artikel eerst niet op voorraad was, maar zó fijn dat we toch nog eentje in het magazijn konden opsporen en dat ‘ie daarna supersnel bij jullie was. 🎉 Extra blij dat het precies op tijd was voor de verjaardag én dat je zoon er zo blij mee is — missie geslaagd! 🙌

Als kers op de taart zijn we nu natuurlijk mega benieuwd hoe het eruitziet bij jullie thuis
 📞
Wil je (als je wilt) een foto delen van het eindresultaat? Vinden we echt geweldig om te zien — en het helpt ook anderen met inspiratie.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen, en geef je zoon nog een fijne (na)verjaardag van PANELI! ✹

mooie wandpanelen

We hebben panelen gekocht, keurig netjes geholpen door een jonge medewerker. Dezelfde medewerker kwam ook alles brengen. De panelen waren te zwaar voor mij om die naar binnen te dragen. De chauffeur heeft me toen geholpen, hetgeen ik heel erg gewaardeerd heb. We hadden een "nieuw" paneel gekocht dat echter geen 3 maar 5 mm dik was. Dit leverde ons wel wat moeilijkheden op om ze dan met een stanleymes te snijden. Uiteindelijk is alles wel gelukt en heel mooi geworden vinden wij. We gaan dan ook nog een slaapkamer met deze wandpanelen bekleden.

PANELI からの回答

Wat fijn dat jullie dit zo uitgebreid delen — dankjewel! 🙏😊
Super om te horen dat jullie netjes zijn geholpen en dat onze jonge collega/chauffeur ook even heeft meegeholpen met naar binnen dragen. Dat soort extra handjes maken het verschil, dus mooi dat dat zo gewaardeerd werd. 💪🚚

En ook dank voor jullie eerlijke feedback over de dikte: balen dat het paneel uiteindelijk 5 mm bleek in plaats van 3 mm en dat dat het snijden lastiger maakte met een stanleymes. Heel knap dat jullie tóch hebben doorgezet — en geweldig dat het eindresultaat zo mooi is geworden! ✹
Helemaal leuk dat jullie nu ook nog een slaapkamer met onze wandpanelen gaan doen. 🙌

We zijn nu natuurlijk súper benieuwd naar hoe het eruitziet
 📞
Zouden jullie (als jullie willen) een foto van het eindresultaat willen delen? Vinden we echt fantastisch om te zien — en het inspireert ook andere klanten.

Veel plezier met de volgende kamer, en als we ergens mee kunnen meedenken: stuur gerust een berichtje! 😊

Vlotte afhandeling en levering

Van bestelling tot snelle levering liep alles goed. Het gemak van bestellen en betaalmogelijk heden is goed

2025幎10月14日

Dankjewel voor je review! 😊
Superfijn om te horen dat alles van bestelling tot levering vlot en soepel is verlopen. Ook top dat je het bestelgemak en de betaalmogelijkheden als prettig hebt ervaren — daar doen we ons best voor bij PANELI 🙌

Nu zijn we natuurlijk benieuwd naar het leukste deel: het eindresultaat! 📞
Wil je (als je wilt) een foto delen van hoe het geworden is? We vinden het geweldig om te zien — en je helpt er anderen ook mee aan inspiratie.

Veel plezier met je (nieuwe) wandpanelen! ✹

Vriendelijk goede services

Hele goede services en vriendelijke behulpzame mensen echt een aanradar dit bedrijf

Dankjewel voor je mooie review! 😊
Superfijn om te horen dat je onze service als zo goed hebt ervaren en dat je ons team vriendelijk en behulpzaam vond. Daar worden we bij **PANELI** echt blij van — en dank voor de aanrader! 🙌

We zijn ook heel benieuwd naar het eindresultaat 📞: wil je (als je wilt) een foto delen van hoe het geworden is? Vinden we geweldig om te zien en je inspireert er ook anderen mee!

5぀星のうち5の評䟡

Lekker op tijd geleverd en goede

Lekker op tijd geleverd en goede kwalitiet

2025幎10月24日

Dankjewel voor je review! 😊
Superfijn om te horen dat alles lekker op tijd is geleverd en dat je blij bent met de kwaliteit. Daar worden we bij **PANELI** heel vrolijk van! 🙌

We zijn natuurlijk ook benieuwd naar hoe het eruitziet bij jou thuis 📞— wil je (als je wilt) een foto van het eindresultaat delen?

Prima hulp in de winkel

Prima hulp in de winkel, meedenken over de aanpak en flexibel met de levering (tijdelijk vasthouden)

2025幎10月21日

Dankjewel voor je review! 😊
Wat fijn om te horen dat je prima geholpen bent in de winkel, dat we konden meedenken over de aanpak én dat het flexibel vasthouden van de levering goed uitkwam. Daar doen we het voor bij **PANELI** 🙌

Nu zijn we natuurlijk ook superbenieuwd naar het eindresultaat 📞— wil je (als je wilt) een foto delen van hoe het geworden is?

Top ervaring!

Mooie spullen voor een schappelijke prijs. Spontane verkoper in de winkel en snelle levering. 1 paneel bleek stuk bij uitpakken. Na een telefoontje is dat direct opgelost en werd er binnen een paar dagen een nieuwe geleverd. Top service. Voor herhaling vatbaar!

2025幎10月24日

Dankjewel voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je zo’n top ervaring hebt gehad: mooie spullen voor een schappelijke prijs, prettig geholpen in de winkel én snelle levering — heerlijk! 🙌

Jammer natuurlijk dat er één paneel stuk bleek bij het uitpakken, maar super dat je ons even belde en dat we het direct voor je konden oplossen met snel een nieuw paneel. Top dat je onze service zo ervaart, en geweldig dat het voor herhaling vatbaar is! ✹

We zijn nu ook heel benieuwd naar het eindresultaat 📞— wil je (als je wilt) een foto delen van hoe het geworden is?

5぀星のうち4の評䟡

Heel snel geleverd mooie panelen alleen

Heel snel geleverd mooie panelen alleen helaas heb ik na het zetten van de paneel barst ingekregen ik weet niet waardoor het is gekomen.

Dankjewel voor je review! 😊
Fijn om te horen dat de levering heel snel was en dat je de panelen mooi vindt — maar echt balen dat er na het plaatsen een barst in is gekomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Wil je even contact met ons opnemen met je ordernummer? En als je kunt: stuur ook een paar duidelijke foto’s van de barst (en het paneel in z’n geheel). Dan kunnen we met je meekijken naar de oorzaak en samen zorgen voor een passende oplossing. 📩📞

suede wandpanelen

Hier een paar suede wandpanelen aangeschaft.
Mooie showroom met vriendelijk personeel.
Veel keus in wandpanelen e.a. wanddecoraties.
Wij werden geholpen door Tycho die ons een sample meegaf zodat wij thuis even konden kijken welke kleur het beste bij ons paste.
Nadat we de keuze bepaald hadden telefonisch contact opgenomen en wij konden deze panelen de volgende dag afhalen.
De plaatsing en het op maat maken ging heel gemakkelijk.
wij zijn tevreden en dankbaar voor de vriendelijke en professionele hulp van Tycho.

2025幎10月4日

PANELI からの回答

Dankjewel voor deze uitgebreide en mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de suede wandpanelen, onze showroom én de ruime keuze. Super ook dat Tycho jullie goed heeft kunnen helpen met een sample, zodat jullie thuis rustig de juiste kleur konden kiezen — en dat jullie de panelen de volgende dag al konden afhalen. 🙌

Heerlijk dat het plaatsen en op maat maken ook zo makkelijk ging! Kleine aanvulling: **op maat zagen/snijden doen we alleen in hoge uitzondering** — fijn dat het bij jullie zelf zo soepel is verlopen. We geven jullie complimenten natuurlijk met plezier door aan Tygo. ✹

We zijn nu stiekem súper benieuwd naar het eindresultaat 📞— willen jullie (als jullie willen) een foto delen van hoe het geworden is?

Product zoals omschreven

2025幎10月14日

Dankjewel voor je review! 😊
Superfijn om te horen dat de levering snel was en dat het product precies is zoals omschreven — daar worden we blij van bij **PANELI** 🙌

We zijn ook heel benieuwd naar het eindresultaat 📞— wil je (als je wilt) een foto delen van hoe het geworden is?

Keurig geleverd

Keurig geleverd
Zowel de tegelstickers ook goede kwaliteit .
En de monsterplankjes ook
Mooie kwaliteit en worden zeker vervolgs

2025幎10月13日

Dankjewel voor je review! 😊
Superfijn om te horen dat alles keurig geleverd is en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit — zowel van de tegelstickers als de monsterplankjes. 🙌✚ Wat leuk ook dat je zeker voor vervolgaankopen gaat!

We zijn natuurlijk ook benieuwd naar het eindresultaat 📞— wil je (als je wilt) een foto delen van hoe het geworden is?

Alles duidelijk omschreven

Alles duidelijk omschreven, what you see is what you get en nog voor een mooie prijs.

Dankjewel voor je review! 😊
Superfijn om te horen dat alles duidelijk omschreven was — *what you see is what you get* — én dat je het ook nog voor een mooie prijs hebt kunnen kopen. Daar worden we blij van bij **PANELI** 🙌

5぀星のうち3の評䟡

Product is mooi, plakken valt tegen.

De bezorging was supersnel.
Het product valt om te plakken erg tegen. Lijkt simpel maar dat is het absoluut niet!! Ik had gekozen voor de hexagon plaktegels maar had beter een andere kunnen kiezen. Dit is een gepuzzel van niks!! Heel erg jammer.
Het product is om te zien wel erg mooi.

2025幎10月26日

PANELI からの回答

Dankjewel dat je dit zo eerlijk deelt. 😊
Fijn om te horen dat de bezorging supersnel was en dat je de hexagon plaktegels wél erg mooi vindt om te zien — maar echt jammer dat het plakken zo tegenviel. Dat snappen we helemaal: vooral met hexagonvormen kan het al snel een flinke puzzel worden, zeker als je alles strak wilt laten aansluiten.

Als je wilt denken we graag met je mee: een paar tips of even meekijken naar de ondergrond/aanpak kan soms al veel schelen. En als je een foto stuurt van de situatie (wand/vloer + waar je tegenaan loopt), kunnen we gerichter advies geven. 📞

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。