䌁業情報

1. コヌルド カット店

圓該䌁業による蚘述

Panettonestore.nl is dé Nederlandse webwinkel voor liefhebbers van échte Italiaanse panettone. Wij zijn gespecialiseerd in de exclusieve, ambachtelijke panettoni van Dolce & Gabbana en Fiasconaro. Deze panettoni worden met de hand gemaakt in Sicilië en verpakt in prachtig ontworpen bewaarblikken. Geliefd als premium cadeau en een echte blikvanger tijdens de feestdagen. Bij Panettonestore.nl staat kwaliteit centraal. Wij selecteren onze producten rechtstreeks bij traditionele bakkers en premium producenten, met respect voor vakmanschap en authentieke recepten. Service en betrouwbaarheid zijn voor ons essentieel. We leveren snel, zorgvuldig en met persoonlijke aandacht. Of je nu een panettone koopt voor jezelf, een relatiegeschenk zoekt: wij zorgen voor een uitstekende ervaring van bestelling tot bezorging. Panettonestore.nl de smaak van Italië, rechtstreeks bij jou thuis.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Zeer tevreden!

Ideaal om cadeau te geven!
zowel de panettones als de colombas zijn heerlijk, de presentatie is een feest, de service is snel en attent.
Mijn complimenten.

2026幎3月14日

Panettonestore からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review Silvia. Fijn dat onze producten en service je goed zijn bevallen. Wij waarderen deze review enorm!

Aanrader!

Ik bestel al een aantal jaren deze producten. Niet alleen voor de mooie blikken maar wat erin zit is altijd authentiek, vers en lekker.

2026幎2月17日

Panettonestore からの回答

Hartelijk dank voor de trouwe klandizie en ook voor deze mooie review Judith, dat waarderen wij enorm!

Ontzettend leuke items

Ontzettend leuke items, snel geleverd met bijbehorend cadeautasje. Heel leuk om te geven of te krijgen!

2026幎1月21日

Panettonestore からの回答

Bedankt voor de bestellingen en de mooie review Romi!

5぀星のうち4の評䟡

Goede prijzen en nette levering.

Goede prijzen en nette levering.
Levertijd rond de feestdagen is wat lang. Maar we zijn tegenwoordig ook wel allemaal verwend met next day delivery.
Ik kon alleen niet vinden op de site vanaf welk bedrag het gratis verzonden wordt.

2025幎12月27日

Panettonestore からの回答

Hi Kimberley, bedankt voor deze mooie review! Fijn dat u begrip heeft voor een vertraging in de levering tijdens de feestdagen. Normaliter is het bij ons ook next day delivery :). Wij bieden helaas (nog) geen optie om de levering gratis aan te bieden. Wellicht dat dit in de toekomst nog veranderd.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。