ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zazwyczaj korzystaÅem z innego sklepu, jednak sytuacja zmusiÅa mnie do wybrania Pana Pestki i siÄ nie zawiodÅem. Kilka dni musiaÅem poczekaÄ, gdyÅŒ towaru nie byÅo na stanie, jednak wziÄ Åem to pod uw... ãã£ãšèŠã
DoÅwiadczenie po wyborze pestki od pana pestki jest czymÅ rzadkim, jest to pewne subtelne poczucie ÅŒe nie kupujesz czegoÅ od jakiegoÅ janusza który chce ciÄ skroiÄ i zostawiÄ w samych skietach. WspóÅp... ãã£ãšèŠã
Proces zakupu i dorÄczenia byÅ bardzo Åatwy i szybki, plus piÄkny bonus - nasiono konopi, i co bardzo zaskoczyÅo - nie najtaÅsze i nie jakieÅ pospolite, a odmiana tzw. "kali", byÅem przyjemnie zaskocz... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Szukasz sprawdzonego dostawcy kolekcjonerskich nasion marihuany? A moÅŒe chcesz kupiÄ nasiona konopi od uznanych producentów? Mamy najwiÄkszy wybór w Polsce!
é£çµ¡å
ul. ÅŒymÅy 20/9, 41-707, Ruda ÅlÄ ska, è±åœ
- +48576669031
- sklep@panpestka.pl
- panpestka.pl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LIPA - Shitbank 100%
Ten sklep to lipa. Mam ten sam problem co inni moje fasty od panpestki nie sÄ fasatmi tylko zwykÅymi peÅnosezonowymi odmianami w dodatku bardzo późnymi które nie nadajÄ siÄ do uprawy w zimnym klimacie gdyÅŒ zaczÄÅy kwitnienie pod koniec wrzeÅnia. Sklep oszukuje swoich klientów. Poczytajcie fora o tym jak kradnie nazwy z innych seedbanków i wysyÅa inne sÅabej jakoÅci nasiona pod tymi nazwami. Nie dajcie siÄ oszukaÄ tak jak ja, poczytajcie sobie najpierw fora. Tutaj te pozytywne opinie sam sobie wystawia, widaÄ to goÅym okiem.
Fasty to nie fasty nie kwitnÄ
MiaÅo byÄ szybciej niÅŒ zwykle dziÄki fastom z tego sklepu a jest jak jest. Mamy prawiÄ poÅowÄ wrzeÅnia a moje cudowne fasy od panpestka nawet nie kwitnÄ . Co ciekawe kupiÅem kilka odmian fastów z tego sklepu a wszystkie wyglÄ dajÄ i zachowujÄ siÄ jak jeden mÄ ÅŒ, nie kwitnÄ tak jak przystaÅo na fasty. Wniosek jest jeden co by siÄ nie kupi w tym sklepie to i tak sprzedawca wsypuje to z jednego wora. A opisy i nazwy odmian to sobie moÅŒna poczytaÄ dla fantazji, bo i tak takie coÅ nie wyroÅnie. Oby nie wyrosÅy mi z tego przemysÅówki bo i tak moÅŒe byÄ. Sezon juÅŒ mam stracony przez wybór niewÅaÅciwego sklepu jakim jest pan pestek.
Najgorsze nasiona jakie miaÅem - Shit straszny
Najgorsze nasiona jakie miaÅem. To co ci ludzie wysyÅajÄ to jakiÅ odpad bo roÅnie to bardzo źle - sÅaba genetyka. KieÅkowanie teÅŒ na bardzo sÅabym poziomie. GoÅciu ze sklepu wciska ten swój shit pod nazwÄ panpestka, nie bierzcie tego bo to dramat. CzytaÅem gdzieÅ na forach ÅŒe skupujÄ odpad za granicÄ za grosze i sprzedajÄ jako panpestka - miód. Nie dajcie siÄ zwieÅÄ opiniÄ które sami piszÄ dla siÄ tutaj. Nie ma problemu z wystawieniem tutaj opinii.... moÅŒna pisaÄ z innego emaila.
Ten sklep to jedne wielki oszustwo
Ten sklep to jedne wielki oszustwo. KoleÅ z tego kopiuje i wymyÅla róŌne nazwy odmian, które nie majÄ nic wspólnego z nasionami które wysyÅa. KupiÅem okoÅo 30 nasion róŌnych fastów, które powinny zaczÄ Ä kwitnÄ Ä juÅŒ 20 sierpnia a moje nawet nie majÄ pierwszych oznak kwitniÄcia. Co ciekawe mam od tego typa 10 róŌnych odmian tych fastów a wszystkie zachowujÄ siÄ tak samo. GoÅciu mi zrobiÅ perfidnego waÅa. Mój bÅÄ d ÅŒe nie czytaÅem for internetowych z opiniami o tym sklepie. A na forach piszÄ jasno i wyraźniej ÅŒe panpestka.pl to oszust. KoleÅ kopiuje nazwy odmian z innych sklepów, kradnie zdjÄcia i to wszystko wstawia na swój sklep w perfidny sposób. A te opinie tutaj to sobie sam wystawia! NIE POLECAM!
Nigdy nie dostaÅem nasion o tak sÅabejâŠ
Nigdy nie dostaÅem nasion o tak sÅabej kielkowalnosci, w sumie dwie stówy poszÅy w piach
coÅ piÄknego
Ostatnio robiÅem zakupy w sklepie thc-thc.com i dostaÅem stare zleÅŒaÅe nasiona które wyrzuciÅem na Åmietnik. NastÄpnie zrobiÅem zakupy na panpestka.pl to jest najlepszy sklep na rynku na 25 nasion wyszÅo 26 bo w jednym byÅ dwa kieÅki!
NiezÅy shit bank
NiezÅy shit bank, to co sprzedajÄ (ten caÅy pan pestka crew) jest sÅabe genetycznie. RoÅliny rosnÄ wolno i kaÅŒda inna 0 stabilizacji, raczej przypadkowe krzyÅŒowanie róŌnych odmian i sprzedawanie tego jako super genetyka pp. Nie warto kupowaÄ nasiona tego Pana. Wiem co piszÄ bo wczeÅniej miaÅem nasiona wielu firm dutch passion, green house.... i te pp to jakiÅ odpad w porównaniu z nimi. PolciaÅem na dobry marketing tego pana czyli kupione opinie google i te tutaj eh..... masakra
Åwietna obsÅuga zawsze rsetelnie
PiÄkne nasionka to extra takie bardzoâŠ
PiÄkne nasionka to extra takie bardzo sÅabiutkie malutkie
Åwietna firma
Jap... ZamówiÅem sobie 6ak 1 Gorille oprócz gratisów jest tak duzo plusów-czas wysyÅki i realizacji mniej niz 48h i mogÅem odebraÄ paczkÄ.Duzy plus za uczciwoÅÄ i jestem przekonany ÅŒe mogÄ poleciÄ Pana pestke!!
Petarda
Nie ma zastrzeÅŒeÅ szybkÄ wysyÅka duÅŒy wybór towar najwyÅŒszej jakoÅci;)
mega szybka wysyÅka
mega szybka wysyÅka, genialnie zabezpieczona do drogi no i ten cukiereczek na dokÅadkÄ :D
Szybka dostawa dziekuje za bonus.
Szybka dostawa dziekuje za bonus.
No wiec
No wiec: -Dosyc szybka Realizacja zamowienia, wtorek zamowione w czwartek odebrane... dosyc dobry kontakt byl z Panem od pestek - jestem zadowolony w sumie bo gratisow bylo sporo w tym dosyc dobrej jakosci mlynek dostalem ... nie mam sie do czego doczepic , Polecam Pozdrawiam
Profesjonalizm
Tip top!
WysyÅka do Niemiec w trybie ekspresowym, service ogólnie mega i te bonusy! Krówki sÄ mniam! Dziewczyny szybko kieÅkujÄ !
Z pestkami od panapestki zawsze moÅŒnaâŠ
Z pestkami od panapestki zawsze moÅŒna liczyÄ na najlepszÄ jakoÅÄðªð
Dostalem wiecej niz sie spodziewalem
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ