Nada recomendable, realizan Pedidos por Duplicado,sin que el Cliente lo haya Autorizado, con su Correspondiente Cobro . NO LO ACONSEJO A NADIE. Por más que te Quejas,no te contestan,y cuando lo hacen,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Torebka za nie maÅe pieniÄ dze okazaÅa siÄ szmatÄ nic wspólnego z opisem ni zdjÄciami .nigdy wiÄcej nie polecam nikomu .omijac z daleka ten sklep ð¡ð¡ð¡ð¡ð¡
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mijn ervaring is: dat de levertijd wat aan de lange kant is aangezien de producten uit het buitenland gehaald worden. Maar daarentegen was de communicatie prima. Mijn mails werden keurig beantwoord.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Duidelijk een dropshipper die shitty producten doorverkoopt en daar groots aan wil verdienen. Ten eerste heel lang moeten wachten op levering, dat maakte me al argwanend. Vervolgens komen de producten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bij Pantinoshop.nl streven we ernaar om een breed scala aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends, handige elektronica, stijlvolle huisdecoratie, of accessoires voor huisdieren, bij Pantinoshop.nl vind je het allemaal. Ons platform is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, waardoor je eenvoudig kunt navigeren en snel het product kunt vinden dat je nodig hebt. Wat Pantinoshop.nl echt onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. We bieden niet alleen een divers productaanbod, maar zorgen ook voor een veilige en betrouwbare winkelervaring. Onze betaalopties, waaronder iDeal en PayPal, bieden gemoedsrust bij elke transactie. Bovendien geniet je van gratis verzending op al je bestellingen en een flexibel retourbeleid, zodat je zonder zorgen kunt winkelen. Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen bij vragen of problemen. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel antwoord te krijgen, vooral wanneer je online winkelt. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd kunt rekenen op een snelle en behulpzame respons van ons team. Kortom, Pantinoshop.nl is jouw go-to bestemming voor al je online aankopen. Met onze focus op kwaliteit, gebruiksgemak, en klanttevredenheid, streven we ernaar om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Bezoek ons vandaag nog en ontdek ons uitgebreide assortimentâ
ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
slechste webshop ooit, retourkosten zijn voor de koper. deze beginnen vanaf 60,- niet aan beginnen.

Pantinoshop ããã®åç
Maatvoering in kleding is niet correct is echt gokwerk. 2x een jas besteld in verschillende maten en 2x niet de juiste pasvorm, adviseren doen ze niet. Ze praten over tevredenheid maar als je wilt retourneren of ruilen moet je geld bij betalen.

Pantinoshop ããã®åç
Ik heb in februari een bestelling gedaan, tot op heden geen pakket ontvangen!!! Wat een hopeloze webshop. Ze reageren heel slecht en komen hun afspraken niet na!!!

Pantinoshop ããã®åç
Een teleurstellende ervaring die me zeker heeft doen twijfelen aan hun integriteitâŠ
Het begon allemaal op 24 maart, toen ik besloot om een bestelling te plaatsen bij Pantinoshop. Ik was op zoek naar een eenvoudige, probleemloze ervaring, iets waar ik op kon rekenen. Maar toen begon het⊠De dagen gingen voorbij, en op 28 maart had ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Geen bevestigingsmail, helemaal niets. Dit was niet zomaar een vertraging, dit was een diepe stilte, die zich langzaam in mijn gedachten nestelde.
Dus, met hoop in mijn hart, stuurde ik een e-mail, met het ordernummer dat duidelijk in mijn bankomschrijving stond. Gisteren kreeg ik uiteindelijk een reactie â om 4 uur 's nachts. Wie stuurt er om 4 uur 's nachts een e-mail naar klanten? Het was alsof mijn bezorgdheid voor hen geen prioriteit had, alsof ik niet meer was dan een nummer in hun systeem. Ze vroegen om het ordernummer dat in de bevestigingsmail zou moeten staan â maar die bevestigingsmail heb ik nooit ontvangen.
Toen ik dit duidelijk maakte in mijn antwoord, bleef het stil. Geen reactie meer. Het nummer dat ze vroegen stond al in mijn eerste e-mail, zichtbaar in mijn bankomschrijving. Maar het leek alsof mijn woorden niet gehoord werden, alsof ze een muur van onverschilligheid om zich heen hadden gebouwd.
En dan, als klap op de vuurpijl, voor vijf onderbroeken heb ik â¬55,95 betaald. Dat is geen waarde, dat is een misleiding. Ik voel me bedrogen, misleid door een bedrijf dat zich moet schamen voor wat ze doen. Ze bieden een website aan, maar leveren niets dan beschadigde verwachtingen.
Dit is meer dan een simpele teleurstelling. Dit is een les in wat er gebeurt als bedrijven hun klanten in de kou laten staan. Het enige dat ik nog verlang, is de waarde van mijn bestelling terug te krijgen, of op zijn minst een eerlijke reactie.
Ik blijf hopen dat mijn woorden deze ervaring een beetje in perspectief kunnen plaatsen voor anderen. Mijn verhaal is slechts een klein voorbeeld van wat er kan gebeuren als een bedrijf zijn klanten niet op de juiste manier behandelt.

Pantinoshop ããã®åç
Chinees bedrijf dat Chinese producten levert tegen een veel te hoge prijs. Het ontvangen product komt totaal niet overeen met het bestelde product. Klantenservice is digitaal bereikbaar, echter krijg je geen passende oplossing voor jouw probleem. Ze maken van hun probleem jouw probleem.

Pantinoshop ããã®åç
Dit is een Chinees bedrijf en de producten slechte kwaliteit. Bestelde 2 dezelfde lampen, kreeg 1 kapotte. Klantenservice is alleen een chatbox / AI. Moest allemaal foto s opsturen voor ik een retourlink kreeg. Terugsturen kost 152 euro! Oplichters!

Pantinoshop ããã®åç
Product not delivered and not refunded. I am waiting more than 3 weeks and there's no solution. I have already bought the product at a different webshop and was delivered in one day. The only thing I get from Pantino is messages with comments like "we are looking into this" My request to cancel the order and provide a refund is being ignored. Don't order at Panting....all they care about is getting your money and after that the service stops. If someone from Pantino reads this rating: the rating is real and is about order 28701 from March 9th 2025.

Pantinoshop ããã®åç
Hondenbadjas gekocht! Het ontvangen exemplaar lijkt in niets op de badjas die op hun website staat. Waardeloze kwaliteit. Ik heb om een retouradres gevraagd maar moest eerst fotoâs maken zodat zij konden beoordelen of het retour gezonden kon worden. Nu houden ze me al dagen âtevredenâ( maar niet heus) met brave âklantvriendelijkeâ emails. Geen retour adres en ik denk ook geen geld terug.

Pantinoshop ããã®åç
Ik heb een bestelling geplaatst bij Pantino voor â¬35,95.
Hetzelfde product is voor ongeveer â¬8 verkrijgbaar op AliExpress.
Toen ik het wilde retourneren binnen de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen kreeg ik te horen dat ik het moest terugsturen naar China
Met retourkosten van â¬55 Dit doet natuurlijk niemand omdat dit hoger is dan het aankoopbedrag.
Een webshop die zich richt op de EU moet redelijke retourmogelijkheden bieden
maar er wordt geweigerd een retouradres binnen de EU te verstrekken.
In plaats daarvan bieden ze een schandalig lage "compensatie" van eerst 15% en nadat je niet akkoord gaat 25% terwijl ze duidelijk weten dat het retourproces onredelijk is.
Dit voelt als bewuste misleiding om klanten te ontmoedigen hun geld terug te vragen.
De klantenservice draait om de hete brei heen en negeert consumentenrechten.
Dit bedrijf lijkt puur te bestaan om via dropshipping producten duur door te verkopen en klanten te laten opdraaien voor onmogelijke retourkosten.
Als je hier koopt, kun je fluiten naar je geld en als je wilt retourneren krijg je torenhoge kosten voorgeschoteld.
1 ster is eigenlijk nog te hoog.

Pantinoshop ããã®åç
Ook bestolen en opgelicht. Twee schilderijen besteld, na 3 maanden niks ontvangen. Na klacht mocht ik een ander werk kiezen omdat mijn bestelling niet voorradig zou zijn. Half jaar later geen bestelling en geen geld terug. Bestolen en opgelicht.

Pantinoshop ããã®åç
Niks bestellen daar stelletje oplichters overtrek besteld van 70 euries nog steeds niks..elke keer als je schrijft hebben ze kutsmoesjes..laat Karma zijn werk maar doen

Pantinoshop ããã®åç
niet bestellen bij pantimo is een gouden raad, besteld en zeeeer laat ontvangen en het product voldeed niet aan de verwachtingen ik vraag retour aan en krijg een voorstel tot 15% korting maar ga daar niet op in daarna een voorstel van 30% korting en ga er niet op in, retour wordt geregeld maar zoals ik verwachte is de retour nooit aangekomen VOLGENS PANTIMO natuurlijk nu na enkele mails en 3 maanden verder geen antwoord meer ontvangen en ook het geld niet ontvangen, dit is oplichterij.
....De bestel nr. is 26944 maar kom nu niet meer af dat het pakket nog niet gearriveerd is. ik heb alle documenten reeds doorgemaild ook de bon van retour maar steeds zonder antwoord of dat het pakket er niet is, wordt nu eens een volwassen bedrijf dat eerlijke zaken doet en niet de mensen aan het lijntje houdt om niet moeten terug te betalen, als je in china wil aankopen om dan aan ons te verkopen geen probleem maar bij retour zul je zeker verlies draaien maar dat is niet mijn probleem de retour is er en ik vraag mijn 35⬠terug, dit is de 10 de mail die ik hier over stuur genoeg is genoeg speel met uw eigen tijd aub.
....We zijn weer bijna een maand verder en nog steeds geen terugbetaling ontvangen van pantimo, ik heb de retourbon van terugzending reeds opgestuurd en ze gingen het nazien en reageren dat is nu al meer dan 2 maanden geleden, ik voel het hier komt niets van WAT EEN ORGANISATIE IS DAT DAAR?
wij waarderen wij helpen wij doen juist niks, alleen het geld achterhouden van klanten die retour sturen, je word aan het lijntje gehouden met vragen zoals geef ons de bestel nr door dat heb ik voor de derde maal gedaan maar nog steeds geen reactie, proficiat pantinoshop met de manier van werken , triestig is het .

Pantinoshop ããã®åç
Oplichters! â¬40,00 betaald voor een kaars die nooit gekomen is. Uiteindelijk zou deze geleverd worden en kreeg ik bericht dat deze bezorgd was en ik daar voor getekend had? Zeer brutaal. Klantenservice heb je ook geen moer aan. Neppe site vol met oplichting. Koop er niets!!!!

Pantinoshop ããã®åç
Ik heb een bestelling gedaan begin Januari waar ik achteraf veel spijt van had omdat ik niet bekend was met de slechte beoordelingen van dit z.g. bedrijf.
Na herhaaldelijk mailen krijg je steeds dezelfde standaardmailtjes gestuurd met steeds dezelfde tekst. Het is volgens mij een bedrijf dat producten besteld in China en hier doorverkoopt als dikke slaatjes met giga winsten. Dat de klanten niets ontvangen liggen ze niet wakker van.Jammer dat je geen -sterren kan geven . In ieder geval
kijk uit om daar iets te bestellen.Tot op heden niets ontvangen maar wel dagelijks bestoken ze je met mail vol aanbiedingen .

Pantinoshop ããã®åç
De armband is echt prachtig zelfs nog mooier dan op de foto.
Ik had hem graag een 5 willen geven als hij geleverd werd in het beloofde houten doosje in plaats van bubbeltjes plastic wat ik hem in ontvangen heb dat was wel een kleine teleurstelling.

Pantinoshop ããã®åç
Leeskussen is op tijd geleverd en netjes verpakt.
Het ziet eruit zoals op de site, kleur en vorm zijn super.
Ben zeer content.

Pantinoshop ããã®åç
Oplichters! Product komt totaal niet overeen met het artikel wat je denkt te krijgen. Goedkope troep wat ze zelf bij Ali besteld hebben. Ben al dagen bezig proberen te retourneren, maar krijg telkens geen antwoord op mijn vraag!!!
Niks bestellen hier, waardeloze site!! Oplichters!

Pantinoshop ããã®åç
Kapot materiaal: Agatha geluiddempende oorkappen. Uit China met 2 weken levertijd in n zakje gepropt en onvolledig genaaid geleverd. Nog slechter materiaal dan een sok. Niks geluiddempend. Zeer slechte kwaliteit. Ongelooflijk dat dit voor â¬35 verkocht/ geleverd wordt. Er staat 14 dagen bedenk en retour tijd. Ik heb het vandaag ontvangen en hoop alleen maar dat ze mijn geld retourneren zonder dat ik van alles moet betalen. Zeer teleurgesteld.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã