レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Inmiddels enkele jaren zelfstandig en maak ik gebruik van Paperdork voor mijn boekhouding. Zijn zeer deskundig en ondanks dat jezelf ook het nodige moet invoeren ben ik meer dan tevreden, verzorge... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 蚘垳サヌビス
  2. 財務䌚蚈゜フト䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Paperdork is een Nederlands boekhoudprogramma inclusief vaste boekhouder. Voor een vaste prijs per jaar krijg je een boekhoudprogramma én een persoonlijke boekhouder die al je aangiftes (btw, inkomstenbelasting, vpb) verzorgt. Voor zzp'ers, VOF's en kleine BV's.

連絡先

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Beste digitale én persoonlijke boekhouder!

Heel persoonlijk, kundig, ze hebben een onwijs fijne tool. waarin je je boekhouding bijhoudt, volop met fijne AI-snufjes. Ik zag op om zzp-er te worden vanwege de administratie, maar door Paperdork is deze zorg 100% weg!

Extra shoutout naar Vincent, altijd bereikbaar via whatsapp of telefoontje. Hij checkt mijn administratie als ik klaar ben, hij zit me achter m'n broek aan, geeft tips als ik voordelen dreig mis te lopen.. Thnx!

Alleen maar lof!

Als één van de eerste klanten van Paperdork kan ik alleen maar zeggen dat ik na alle jaren nog steeds enorm tevreden ben. Marc, mijn cijfermeester, is goed bereikbaar, denkt altijd mee en is weet aan een leek uit te leggen wat de mogelijkheden zijn. Bovendien is het programma super gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

2026幎6月10日
5぀星のうち5の評䟡

Super fijn hoe Paperdork je helpt!

Super fijn hoe Paperdork je helpt met de boekhouding! Zelf doe je al het voorbereidende werk. Maar de check door de boekhouder en de optie om vragen te stellen tussendoor is super fijn! Ik ben er erg blij mee als ZZP-er met weinig affiniteit met administratie.

Paperdork からの回答

Gelukkig hoef je ook niet overal affiniteit mee te hebben zo blijkt maar weer 🀗 Fijn dat je onze dienstverlening zo waardeert en bedankt voor de mooie woorden!

Handige software

Handige software, eigen boekhouder, snel contact, en niet te duur. Zou het iedereen aanraden!

Paperdork からの回答

Dankjewel voor je review Gijs!

Fantastisch systeem, aardige mensen

Heel erg blij met de service. Vragen worden super snel beantwoord en het systeem is heel duidelijk en echt "voor dummies". Wij kwamen van moneybird, wat ook een goed systeem is, maar voor mensen die niets begrijpen van boekhouden was dat geen doen. Paperdork is daarmee echt een enorme uitkomst en ze zijn ook nog eens heel vriendelijk.

Paperdork からの回答

Heel leuk om te horen dat jullie dit noemen, want we hebben er alles aan gedaan om ons systeem zo simpel mogelijk te maken (en de meer lastige zaken door de boekhouder te laten doen) 😊 Wij mogen ook in onze handjes knijpen met zulke leuke klanten, bedankt!

5぀星のうち5の評䟡

Voor zelfstandige top programma voor acceptabele prijs.

Zijn zeer deskundig en ondanks dat jezelf ook het nodige moet invoeren ben ik meer dan tevreden, verzorgen ook de BTW aangifte en de jaaropgave Belastingdienst.
De fakturen maak en verzend ik ook via het programma, dit werkt vlekkeloos. Ze checken zeer snel je invoer van facturen.
Bij een gestelde vraag over het algemeen binnen een uur een duidelijk antwoord en de oplossing.
Dus voor mij geen twijfel Paperdork is top.

Paperdork からの回答

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, dat kunnen we enorm waarderen 😄

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben helemaal happy met Paperdork, echt een aanrader!

Ik ben helemaal happy met Paperdork. Het is zo fijn om je boekhouding uit handen te kunnen geven en hier nauwelijks meer naar om te hoeven kijken (uiteraard moet je wel je facturen/bonnetjes invoeren, en de jaarlijkste vragenlijst invullen voor de inkomstenbelasting, maar that's it). Ook vind ik het boekhoudsysteem heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Daarnaast is de service ook top en professioneel, altijd als ik een vraag heb, beantwoord mijn Cijferbaas, Tjeu, dit heel snel.

Al jaren een tevreden klant!

Paperdork からの回答

Wat fijn om te horen Andrea, super leuk dat je er al zo lang bij zit en heel erg bedankt voor je review! Hopelijk nog vele jaren te gaan 🀗

In 1 woord geweldig

Super goede hulp, fijn contact. En het programma is echt ontzettend handig. Aanrader hoor dit!!!

Dankjewel voor je lieve woorden Sharon 🥳

Persoonlijk advies waar nodig

Enkele jaren geleden ben ik overgestapt van e-boekhouden naar Paperdork. Mijn bedrijf groeide en ik vond het belangrijk om mijn eigen boekhouding in handen te houden, maar tegelijk professioneel begeleid te worden om te vermijden dat er fouten in mijn boekhouding terechtkomen. Ik ben ontzettend tevreden over de applicatie, de snelheid waarmee ik geholpen wordt door mijn eigen "cijferbaas" als dat nodig is.

Paperdork からの回答

Fijn om te horen dat je nog altijd blij bent met je overstap! Op naar nog vele mooie jaren voor jou en je bedrijf waarbij wij zorgen dat de boekhouding op orde is 🚀

5぀星のうち5の評䟡

I switched to Paperdork after being

I switched to Paperdork after being consistently disappointed with my previous accounting firm, and it's been such a brief of relief. They are considerate, professional, keep excellent track of things, and are available and quick to respond. Also, their software genuinely works!

Paperdork からの回答

So happy to hear that Daniel! Glad we can show you how it can be done differently. Thanks for sharing your experience 😊

Ontzettend tevreden!

Ik doe al jaren mijn boekhouding via Paperdork, ontzettend tevreden met hun service en software!!

Dankjewel Joy 🀗

5぀星のうち5の評䟡

Super blij met Paperdork!

Super blij met mijn keuze voor Paperdork. Mijn shopify website is gekoppeld en alles wordt automatisch ingeboekt. Nu een tweede onderneming erbij via Plug & Pay en ook die orders worden automatisch ingeboekt op mijn tweede handelsnaam (dus gescheiden). Altijd snelle respons van Vincent en zoveel mogelijk geautomatiseerd. Ik ben helemaal tevreden!

Paperdork からの回答

Heel fijn om te horen Daphne! En dat is precies ons doel: jou het zo makkelijk mogelijk maken en automatiseren waar het kan, maar dan toch altijd de hulp van een echte boekhouder achter de hand. Bedankt voor het delen 😊

5぀星のうち5の評䟡

Niet zomaar een boekhoudprogramma maar

Niet zomaar een boekhoudprogramma maar ook nog eens een echte boekhouder erbij. Deze cijferbaas vind ik zelf echt een waardevolle toevoeging. Als ik vragen heb krijg ik altijd super snel antwoord, de btw aangifte wordt volledig voor mij opgesteld. Alleen nog even goedkeuren en klaar! Ik vind het een fijn idee dat er achter de schermen iemand meekijkt en checkt of alles goed wordt ingevuld.
Het programma werkt erg makkelijk en mijn facturen worden voor 99% direct voldaan door de betaallink die ik er aan kan toevoegen. Ik vind het echt een aanrader!

2026幎6月15日

Paperdork からの回答

Fijn dat je de combinatie van boekhoudprogramma en boekhouder als zo fijn ervaart! Precies waarom wij dit wilden combineren zodat je met de gehele boekhouding in 1x geholpen bent 😊 Bedankt Simone!

5぀星のうち5の評䟡

Paperdork is een hele fijne boekhoud

Paperdork is een hele fijne boekhoud tool. Het werkt heel makkelijk en intuïtief. Ik vind het echt ideaal dat mijn boekhouder alles checkt en daarna ook indient. Het wordt voor mij echt makkelijk gemaakt en er zitten fijne features in!

2026幎6月19日

Paperdork からの回答

Wat fijn om te horen Debbie, dat is precies wat we proberen te doen dus heel fijn dat je dit ook zo ervaart 🀗

Superfijn en simpel!

Superfijne en simpele manier om je boekhouding bij te houden, heel fijn dat je één vast aanspreekpunt hebt (je cijferbaas). BTW aangiftes worden netjes verstuurd en ook de inkomstenbelasting werd van afgelopen jaar vlot gedaan. Heel tevreden!

2026幎6月17日

Paperdork からの回答

Dankjewel voor je mooie review Samantha!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。