レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag har varit inne i butiken mÃ¥nga gÃ¥nger och fÃ¥tt mycket fint bemötande. De Àr sÃ¥ hjÀlpsamma med att hitta exakt det jag Àr ute efter (eller hjÀlper mig att komma fram till det). Denna gÃ¥ng köpte jag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte pÃ¥ vinst och förlust deras te "Good Gut Feeling", butikens egen blandning av klassiska medicinalvÀxter, dÃ¥ jag sedan mÃ¥nga Ã¥r lider av svÃ¥ra magbesvÀr. IBS. Brukar inte hÃ¥lla mycket för ör... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Det var vÀldigt smidigt att bestÀlla och snabb leverans. Tesorterna jag köpte hade trevlig smak och verkar vara bra kvalité. DÀremot Àr texten pÃ¥ hemsidan vÀldigt skumt skriven. "checkout" Àr til... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

snabb, bra och korrekt leverans. hade varit Ànnu bÀttre om man kunnat betala mad swish, och om man Àven kunde vÀlja att hÀmta paketet på utlÀmningsstÀlle.

䌁業情報

1. 茶専門店
  2. ボヌンチャむナ専門店
  3. ギフト ショップ
  4. 健康食品店
  5. スパむス専門店

圓該䌁業による蚘述

Året var 2002, och tvÃ¥barnspappan Ahmad hade tillsammans med sin son, Ehsan, bestÀmt sig för att ta över en butikslokal i Malmö. Med förhoppning om en ljusare framtid investerade familjen i en butikslokal pÃ¥ Södra Förstadsgatan. Det fanns att tillgÃ¥ ett restparti av te frÃ¥n en annan tebutik som lagt ner sin verksamhet. Runt 30 olika sorters te, lite gamla i smaken och inte av den bÀsta kvalitén. Pappa Ahmad blev varse om att han behövde starta en egen import av te, och att det fanns mycket att lÀra om teproduktion, och olika te-kulturer runtom i vÀrlden. Allteftersom affÀrerna tog fart fick familjen möjlighet att hyra in sig i en bÀttre lokal. Familjeföretaget började nu ranka sig bland teentusiaster bÃ¥de nÀr och fjÀrran. Alltsedan butikens hemsida startades finns nu de flesta produkter vi tillhandahÃ¥ller i butik Àven att handla genom nÀtet. Idag Àr vi en av Sveriges frÀmsta tehandlare och har ett sortiment pÃ¥ mellan 200-450 tesorter, beroende pÃ¥ sÀsong och Ã¥r.

4.8

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

jag bestÀllde flera olika tesorter som

jag bestÀllde flera olika tesorter som såg liknande ut (ett vitt, ett grönt och ett oolong) men ingen av förpackningarna var mÀrkta med vad det var för innehåll. jag lyckades sjÀlv lista ut vilken sort som var vilken men Àndå dåligt att förpackningarna inte var mÀrkta. jag bestÀllde 15 st pu'er te i runda individuellt inslagna klutar (enligt bild på produktsidan) men fick en påse med små hjÀrtan (det var den enda förpackningen som var mÀrkt med en klisterlapp). vet inte om den sort jag bestÀllde var slut och detta var en ersÀttningsprodukt eftersom jag inte fick något meddelande om detta, eller om det bara blev fel nÀr det packades.
jag har inte hunnit prova alla sorter Àn men de jag har provat verkar vara av god kvalitet, och butiken verkar också vara måna om sina kunder och ha god kundtjÀnst. det enda jag har att anmÀrka på Àr rutinerna kring packning och mÀrkning, då de bevisligen blev något fel i det hÀr fallet.

2023幎6月25日

Pappaste (Ehsans & Pappas Tehus) からの回答

Hej Tove,Tack för ditt meddelande. Jag tog mig friheten att titta igenom din bestÀllning för att bÀttre förstå din oro.Det verkar som om det kan ha uppstått någon förvirring kring teerna du mottog. Varje paket borde ha ett klistermÀrke antingen på framsidan eller baksidan dÀr namnet på tesorten tydligt framgår. Låt mig specificera de olika teerna som du bestÀllde:Pai Mu Tan, ett vitt te med stora blad, de flesta inte hela.Ekologisk Oolong, det med hela, rullade blad som utvecklas nÀr de bryggs.Butterfly Pea Flower, en örtte med distinkta blå blommor.Mascobado socker, som Àr ett mörkt, klibbigt pulver.Shú Pu'er / Pu Erh - Klutar, ett unikt te i klumpform som du bestÀllde 15 stycken av.Bancha, ett japanskt grönt te skuret i "strips", dessa blad Àr skurna snarare Àn rullade.Enligt våra databaser tyder allt på att du mottog exakt vad du bestÀllde, utan några ersÀttningsprodukter. Vår data visar också att du bestÀllde teerna den 25/6, vi skickade dem den 26/6 och du mottog dem den 27/6.Jag mÀrker att det har passerat några dagar sedan leveransen, och vi uppskattar alltid snabb återkoppling om det finns några problem eller fel med bestÀllningen. Om du har ytterligare frågor, eller om något fortfarande Àr oklart, ber jag dig vÀnligen att återkomma till oss så snart som möjligt.För mer information om teerna och hur man brygger dem, hÀnvisar jag dig gÀrna till vår hemsida. Vi ser fram emot att tjÀna dig igen i framtiden.VÀnliga hÀlsningar,
// Ehsan

LÀtt att bestÀlla

LÀtt att bestÀlla, snabb leverans, till dörren - OCH högkvalitativa produkter

2023幎6月28日

Pappaste (Ehsans & Pappas Tehus) からの回答

Hej Vivi-Anne. Tack för det fina omdömet och hoppas teet smakar ljuvligt.

Take care te

Eshan Àr en mÀstare på te och en upplevelse i sig att prata med. Stark rekommendation till butikens take care te, den Àr en höjdare för smaklökarna som hÀlsan.

2023幎6月18日

Pappaste (Ehsans & Pappas Tehus) からの回答

King! Tack så mycket för dina fina ord. Self Care teet Àr jÀttepoppis. Gott & nyttigt, precis som du skriver hÀr.

MagbesvÀr borta!!

Köpte på vinst och förlust deras te "Good Gut Feeling", butikens egen blandning av klassiska medicinalvÀxter, då jag sedan många år lider av svåra magbesvÀr. IBS.
Brukar inte hålla mycket för ört-teer och liknande, men döm om min förvåning nÀr jag efter några veckor mÀrkte en markant förbÀttring.
HÃ¥ller i sig om jag dricker det regelbundet.
Dessutom gott.

Ett alltid mycket vÀnligt bemötande förhöjer varje besök.
Mycket trevlig butik. Rekommenderas varmt.

2023幎6月27日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち4の評䟡

Bra produkter men onlinebutiken ser underlig ut

DÀremot Àr texten på hemsidan vÀldigt skumt skriven. "checkout" Àr till exempel översatt till "kolla in nu". Det Àr Àven en hel del stavfel hÀr och dÀr.

Jag tyckte mest det var kul och det gick att ta sig runt men det ger ett slarvigt intryck.

2023幎6月19日

Ett gott och nyttigt te

Ett gott och nyttigt te. Uppskattar också omtanken med att ge personliga råd om alternativt tillagningssÀtt!

2023幎6月19日

Tack för dina fina ord.

Imponerande sortiment

Imponerande sortiment, bredd och kvalitetskÀnsla, snabb leverans, enkelt med betalning och paket.

Jag Àr på jakt efter ett fint te med litchismak, men vet Ànnu inte om jag har hittat rÀtt. Jag köpte förr l-te av tyskt ursprung, men som slutade importeras och sÀljas. Nu har jag rekommenderats ett te med litchi hos ett annat företag, mycket illasmakande konstgjord smak! Ert te Àr mycket bÀttre, men Àndå inte riktigt vad jag söker, gott men för "tunn" smak, inte riktigt heller den "söta" karaktÀr som jag söker, den som var så tydlig i mitt första te och som framtrÀdde starkt nÀr teet svalnade. Måste jag dosera vÀldigt mycket?
Tacksam för råd i sökandet efter litchite! Men jag ska också leta efter annat gott i ert sortiment!
VÀnligen Tord Andersson

2023幎4月26日