Zeker! Hier is een korte, social-media-vriendelijke review: ✨ Chloé Nomade Set ✨ Een heerlijke, elegante geur die fris en warm perfect combineert. De Eau de Parfum ruikt vrouwelijk en avontuurlijk... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vooraf gecheckt of ze originele parfums leveren. Snelle reactie dat ze daar juist om bekend staan. Parfum ontvangen die nauwelijks geurt en waarvan de dispenser na korte tijd defect bleek . Drie e-mai... もっと見る
Super tevreden met de bestelde geuren! Bestelling was snel in huis, en goed verpakt. Ik ga hier zeker weer bestellen!
Tot mijn grote verbazing was mijn favoriete eau de toilette weer beschikbaar. Ik had eigelijk de hoop opgegeven om hem ooit nog te kunnen kopen. Een echte klassieker voor mannen Salvador Dali edt... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 34%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Très bon service et livré assez rapidement
Très content du service et de l'on achat, je recommande sincèrement .merci
Beste deals !
Ik heb al vaak gekocht bij Parfumcenter . De prijzen zijn heel scherp en de keuze is ruim . Heb dankzij parfumcenter veel nieuwe geuren ontdekt !
Ben fan !
Geurtje dat nergens meer te krijgen was hier te wel koop.
Heel fijn dat jullie een geurtje hadden die nergens meer te krijgen was. Binnen 6 werkdagen verzonden is niet gelukt anders hadden jullie 5 sterren gekregen.
Super service
Super service ! Mijn bestelde flesje was helaas gebroken. Na een mail met de foto’s en verhaal erbij kreeg ik vrij snel bericht terug dat ik het flesje mocht houden en geld terug kwam. Aangezien het luchtje niet meer op voorraad was.
leuke en aantrekkelijke korting
Parfum Center had hele leuke en aantrekkelijke kortingen op een zeer groot assortiment lekkere geuren zoals Gaerlain, Bruno banani en Thierry mugler. Zonde om te laten gaan. Gelijk 5 geuren besteld en ik had het binnen drie dagen in huis.
Contact was goed
Contact was goed, ik had over de tekst heengekeken dat het 6 dagen zou duren voordat ze het op konden sturen.
Werd ik op gewezen.
Toen het nog íets langer duurde kreeg ik bericht daarover.
Helemaal tevreden, ook over het product.
Alles goed ontvangen en begeleid 👍👍
Prijs was goed
Prijs was goed t.o v. andere aanbieders. Duurde wel lang voordat het er was.
Oplichters Parfum besteld pacorabana kreeg een…
Parfum besteld pacorabana kreeg een fles zonder dop de inhoud van de fles was geen parfum maar eerder water oplichters ik heb ze vaker via de site gemailt om retour formulier geen antwoord niks pas na maanden anwoord dat ik een orgineel geur heb ontvangen en dat ze de parfum niet rerour ontvangen kortom oplichters niet bestellen

Parfumcenter からの回答
Goede presentatie op de website.0
Prijs en kwaliteit is uitstekend
Prijs en kwaliteit is goed.
Levering en communicatie kan beter
Keurig en goede ervaring
Alles is netjes bezorgt en voldoet aan de verwachtingen
Parfum kwam later dan was gemeld…
Parfum kwam later dan was gemeld doordat die was uitverkocht. Kan gebeuren natuurlijk maar mijn tip is: communiceer dat naar de klant.
Mijn aankoop is nog steeds niet…
Mijn aankoop is nog steeds niet geleverd, geen nieuw, geen reactie ... belabberde service!

Parfumcenter からの回答
Snelle levering en blij met het…
Snelle levering en blij met het product. Deze geur heb ik heel vroeger gehad en was blij hem weer tegen te komen.
Ik heb gebruik gemaakt van de…
Ik heb gebruik gemaakt van de aanbieding, 6 nieuwe luchtjes, allemaal lekker !! Blij mee :)
Zeer snelle levering en redelijke…
Zeer snelle levering en redelijke prijzen. Voor het eerst besteld bij parfumcenter. Super blij mee.
Originele parfum voor het laatste…
Originele parfum voor het laatste prijs. Geweldig!!! Ik kom nog wel terug😉🫶
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。