Geweldige service , Fantastisch product , snelle levering en prima prijs! Ik bestel meestal online omdat je dan kunt zien tegen welke prijzen het product word aangeboden. Valt mij op dat parfumdistric... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Geweldige service met een goede prijs kwaliteitverhouding. Hier al meerdere keren parfum gekocht. Er word altijd naar gestreefd om het pakketje zo snel mogelijk af te leveren. Erg klantvriendeli... ãã£ãšèŠã
Ik kwam er pas na het bestellen achter dat ze op vakantie zijn en dat mijn bestelling pas over een week opgestuurd wordt. Ik heb er vast overheen gelezen, maar toch jammer. Wel sjiek van ze dat ik e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mijn geld werd keurig terug gestort. Alleen ik weet niet waarom mijn aankoop werd geannuleerd
äŒæ¥æ å ±
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super behulpzame en vriendelijk serviceâŠ
Super behulpzame en vriendelijk service en snelle levering.
Mijn geld werd keurig terug gestort
Pas mal mais dommage que ma commande aâŠ
Pas mal mais dommage que ma commande a été acceptée au départ puis annulée car le parfum est discontinué et il n'y en avait plus en stock quand j'ai commandé mais j'ai bien été remboursée

Vergeten huisnummer alsnog ingevuld
Bij mijn bestelling was ik vergeten om mijn huisnummer te noteren. Na een belletje was dit snel aangepast.
Snelle verzending, goede communicatie en een eerlijk product.
Aanrader.
Super fijne ervaring
Super fijne ervaring.
Bedankt voor de parfum en de kleine cadeautjes erbij!

Parfumdistrict ããã®åç
Beetje geduld levering in belggie,maar goede info
De parfum ruikt goed.
Very good product and service
Very good product and service.
Reliable people.
I highly recommend it.

De prijs van het product is goed en de
De prijs van het product is goed en de
snelheid van levering idem.
Verder geen contact gehad.

Parfumdistrict ããã®åç
Goede prijs en snelle levering.
Goede prijs en snelle levering.
Uitgebreid assortiment en een uitstekende service.
âââââ Levertijd was niet zoalsâŠ
âââââ Levertijd was niet zoals aangegeven op de website, maar ik neem dat er graag bij en geef alsnog vijf sterren vanwege de voordelige prijs.

Snelle en correcte levering
Goeie prijzen en top service
Goeie prijzen en top service. Voor mij vaste plek voor mijn geurtjes
Geweldige service met een goede prijsâŠ
Erg klantvriendelijk en goed bereikbaar!
Een bedrijf wat ik zeker zou aanraden aan anderen!
Parfum was snel bezorgd.
Parfum was snel bezorgd.
Uitstekende service. Ik ga hier vaker bestellen!!
Uitstekende service en de parfum wasâŠ
Uitstekende service en de parfum was zorgvuldig verpakt. Zal hier zeker opnieuw bestellen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ