Otroligt snabb leverans direkt hem och i handen med hjälp av PostNord, endast 4 dagar efter beställning. Just fraktpriset kan upplevas som väldigt högt, 89 kr, men det kompenseras mer än väl av de låg... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Snabb leverans och bra priser. Hade läst en del omdömen angående att de tester man får välja i beställningen inte följer med. Jag valde tester men fick inga. Är en skitsak egentligen men visst ser man... もっと見る
Stort utbud av produkter parfym hudvård kosmetika. Flertal märken jag använder och är intresserad av. Bra användar information. Bra rabatter erbjudanden. Fördelaktigt att det är fraktfritt oavsett su... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Välkommen till parfumdreams – WHERE BEAUTY COMES TRUE. Hos oss handlar allt om dig – din stil, ditt utseende och dina stunder av egenvård. Sedan 2004 har vår webbutik förenat skönhetsälskare i 15 länder och fört med sig inspiration, trender och favoritprodukter direkt hem till dig. Sedan 2018 är vi dessutom stolta över att vara en del av DOUGLAS-familjen. Vårt uppdrag är tydligt: vi vill föra in skönhet i din vardag. Att känna sig vacker och må bra ska inte vara en lyx eller ett privilegium, utan en daglig stund av självomsorg som du kan unna dig utan kompromisser. Och eftersom skönhet är lika unik som varje människa firar vi den mångfalden varje dag. För dig kanske skönhet betyder en naturlig eller uttrycksfull makeup, en hud- och hårvårdsrutin, eller en doft som speglar din personlighet – oavsett hur du definierar skönhet finns vi här för dig med passion och expertis. Letar du efter inspiration till din self-care-rutin, vill du upptäcka nya trendprodukter eller fylla på dina dagliga favoriter inom makeup, parfym och hudvård – och alltid till bästa pris? Då har du kommit helt rätt – parfumdreams är platsen för dig! I vår butik hittar du över 600 skönhetsmärken, bland annat Prada, Montale, Lancôme, Armani, Kérastase, Shiseido och Yves Saint Laurent, med ett brett urval av produkter – från älskade klassiker och de senaste nyheterna till exklusiva nischdofter. Hos oss hittar du allt du behöver för din look och dina personliga välmåenderitualer – till rättvisa priser och med en service du kan lita på. Och för att göra din shoppingupplevelse ännu bättre erbjuder vi vårt PREMIUM-program. Som Beauties’ Best Friend får du många exklusiva förmåner, såsom 10 % extra rabatt, fri frakt och prioriterad expressleverans. På så sätt sparar du vid varje köp och får dina favoritprodukter ännu snabbare hem till dig. Vi önskar dig mycket nöje med att upptäcka och shoppa hos oss!
ParfumDreams
- parfumdreams.se
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Lätt att beställa
Många och lite annorlunda varor att välja mellan. Lätt att beställa och snabb leverans hem till dörren.
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Så glad jag hitta produkten som jag…
Så glad jag hitta produkten som jag letat efter! Den är så bra! Snabb& säker leverans !

parfumdreams からの回答
Värnar om sina kunder, tack!
Blev kompenserad då jag framförde kritik gällande deras kundtjänst. Superbra, vilket visar på att dom tog åt sig av min åsikt och värnar om sina kunder. Tack så mycket!

parfumdreams からの回答
They stick their own stickers directly…
They stick their own stickers directly onto products, and you can’t get rid of them without messing up the product. But hey they offered me 7% discount on the affected product, so that settles it.

parfumdreams からの回答
Snabba leveranser med mina favorit…
Snabba leveranser med mina favorit parfymer till plånboksvänliga priser o alltid medskickat 2 parfymprover 🌸Superbra, kan jag varmt rekommendera 🌸

Excellent
Hade bra deals och leveransen var dessutom väldigt snabb och smidig så så kommer absolut handla hör igen :)

Bra produkt, kladdig ingredienslapp
Jag gillar själva produkten sedan länge. Men när jag fick hem eyelinern satt det en stor bred lapp klistrad på den med ingredienslistan. Inte bara på själva flaskan utan en rejäl lapp som hängde ca 5 cm ut från flaskan också. Jag tog bort den men det fastnade en klet av klister och papper fastkladdat på en stor del av produkten. Det såg inte alls ut som en ny fräsch produkt som jag just köpt även om jag verkligen försökte få bort det. Vill ju heller inte hålla i det där kletiga när jag sminkar mig. Lösningen blev att jag satte ett stort klistermärke över hela handtaget. Så mitt tips: Lägg lappen bredvid, i boxen.

parfumdreams からの回答
Läppstiftet hade en klisterlapp på sig…
Läppstiftet hade en klisterlapp på sig som knappt gick att få av och förstörde utseendet på stiftet.

Parfum
Jag tycker verkligen mycket om er webbplats och era priser är väldigt rimliga.
Jag driver även en stor Instagram-sida och undrar om det finns möjlighet till samarbete eller att få en rabattkod som jag kan dela med mina följare.

parfumdreams からの回答
Nöjd men onödigt stort klistermärke över halva flaskan
Nöjd med själva leveransen och produkterna jag beställt (parfym och bodymist). DOCK ett stort minus är att båda bodymisten hade ett stort vitt klistermärke som täckte halva flaskan och nästintill omöjlig att få bort. Fick sitta i en timme och pilla bort millimeter för millimeter. Väldigt frustrerande och förstör hela upplevelsen med de annars fina flaskorna.

parfumdreams からの回答
Min upplevelse var att det kändes mjukt…
Min upplevelse var att det kändes mjukt och lätt att måla med.
Färgen var bra.

Snabt och enkelt