レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

10 dagar har gÃ¥tt och de har inte ens skickat min bestÀllning(stÃ¥r de har leveranstid pÃ¥ 2-5 dagar), försökt kontakta kundtjÀnst och Ànnu inte fÃ¥tt svar tre dagar senare. Förra gÃ¥ngen jag bestÀllde dÀ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er fornÞyd. Jeg fant nettsiden da jeg googlet pris pÃ¥ produktene jeg ville ha (biotherm deo), og de var mye billigere enn andre nettsider. Jeg var litt skeptisk pga noen av anmeldelsene her pÃ¥ Tru... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kom over denne nettsiden da jeg Googlet for Ã¥ kjÞpe shampoo og balsam som frisÞren min anbefalte meg, og denne nettsiden var sykt rimelig pÃ¥ det jeg trengte. SÃ¥ tross at nettsiden var fremmed for meg... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Rimeligst innen pris pÃ¥ de parfymene jeg skulle ha, sÃ¥pass mye billigere at man blir skeptisk . Men fikk det jeg forventet . Og veldig rask levering som en stor bonus 😃 Kommer til Ã¥ fortsette Ã¥ handl... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 化粧品店
  5. 毛髪補品店
  6. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Over 1 million fornÞyde kunder! En av Sveriges stÞrste og raskest voksende skjÞnnhetsbutikker. Vi har levert til over 1 million kunder og sender over 1500 pakker daglig. Ikke bare den stÞrste innen parfyme - sjekk også ut vårt attraktive utvalg av hud- og hårpleie og sminke Over 300 merker og 1000-vis av produkter innen parfyme, sminke, hår og hudpleie, som Hugo Boss, Gucci, YSL, Carolina Herreraa, Calvin Klein, Arden, Clinique, Biotherm, Xlash, Maria Nila, og mange flere. Rask og gratulerer eske og hjemlevering 1-3 dager ved kjÞp over NOK 499 Bestillinger sendes samme dag for bestillinger lagt inn fÞr 13, ellers innen 24 timer på hverdager. Pakken kommer til deg innen 1-2 virkedager. Stort utvalg av Clean beauty og veganske merker til attraktive priser! Vårt mål er å ha lave og rettferdige priser ved å jobbe tett med de store autoriserte skjÞnnhetsprodusentene.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

de skickar inte bestÀllning

10 dagar har gått och de har inte ens skickat min bestÀllning(står de har leveranstid på 2-5 dagar), försökt kontakta kundtjÀnst och Ànnu inte fått svar tre dagar senare. Förra gången jag bestÀllde dÀrifrån fick jag till slut be om att avbryta min bestÀllning då den fortfarande inte hade skickats efter 1-2 månader. MisstÀnker det blir samma denna gången. Kommer inte bestÀlla dÀrifrån igen och kan inte rekommendera att någon annan gör det heller.

2026幎2月5日

Very poor experience.

Very poor experience.

I ordered two products that were shown as available in the online store. Only after the payment was completed did I receive information that one of the items was actually out of stock.

I then requested to cancel the entire order, as it was important for me to receive all items at the same time. However, the store was unable or unwilling to cancel the second order, which is completely unacceptable.

Inaccurate stock information, poor customer service, and no flexibility toward the customer.
I will not shop here again and cannot recommend this store.

2026幎1月29日

Jeg er fornÞyd

Jeg er fornÞyd. Jeg fant nettsiden da jeg googlet pris på produktene jeg ville ha (biotherm deo), og de var mye billigere enn andre nettsider. Jeg var litt skeptisk pga noen av anmeldelsene her på Trustpilot, men det jeg opplevde var raskt og hyggelig svar fra kundeservice ved kontakt. Det tok en god stund fÞr pakken kom, og det er jo fordi den ikke sendes fra Norge, så da må det medregnes litt ekstra tid.

2025幎8月27日
5぀星のうち1の評䟡

Mest u-proffe og frekke tilbakemeldiger

Mest u-proffe og frekke tilbakemeldiger på kundeservice etter at de ikke har levert bestilling og påstår pakken er levert.

Nekter å ordne opp med posten for meg selv om jeg som kunde ikke har noe feil eller ansvar for at min bestilling og pakke jeg har betalt for på forhånd ikke har blitt levert til meg.

Jeg anbefaler alle på det sterkeste å aldrig handle i fra dette firmaet , noe at det verste jeg har sett og jeg handle mye på nett hver mnd. uten problemer , men hvis det er noe som ikke blir levert ordner alle alltid opp , men ikke parfym.no

STYR UNNA ! total scam , ikke fått pakken min. Ikke fått hjelp til refundering , ikke fått hjelp med posten.

2025幎8月15日

PARFYM.NO からの回答

Tack för din feedback! Vad tråkigt att du inte Àr nöjd med vårt beslut men nÀr det kommer till leveranssÀtt som du har valt i kassan dÀr vi har en leveransbekrÀftelse så kan vi inte ersÀtta kunderna för detta då underlaget för en leveransbekrÀftelse rÀknas som ett leveransbevis från transportören.Du som kund har godkÀnt leveranssÀttet i kassan innan du slutförde ditt köp, det finns Àven andra leveranssÀtt att vÀlja mellan.

5぀星のうち1の評䟡

Se opp for skjulte kostnader

Se opp for skjulte kostnader. Frakt er fri over 699 ikke 499 som står Þverst på nettsiden. Det er kun til postkasse, men her kan du ikke velge selv
Tomme dyre papirposer er stygge og egner seg ikke til å gi bort
Les alt med små bokstaver.

2025幎7月2日

PARFYM.NO からの回答

Tack för din feedback! Vi beklagar om det inte framgått tydligt nog att vi erbjuder fri frakt till brevlådan över 499NOK och att presentpåsarna man kan köpa en en låg summa Àr till för att anvÀnda som inslagning. VI tar detta vidare till berörd avdelning.

Styr unna Parfym.no

Styr unna Parfym.no! Pakken min ble sendt 40 km feil vei, og kundeservice med Amanda i spissen gjÞr alt for å skyve ansvaret over på kunden. Hun kommer med lÞgner og unnskyldninger i stedet for å fÞlge loven og ordne opp. Saken er nå meldt til Forbrukerrådet. Helt uakseptabelt. Aldri igjen.

2025幎7月1日

PARFYM.NO からの回答

Vi beklagar din upplevelse. Ombud vÀljs utifrån adressen och vad man vÀljer som kund. Om en paketbox skulle vara otillgÀnglig för att den Àr full kommer ett annat ombud att vÀljas.

FornÞyd med handelen

FornÞyd med handelen.
Lett å finne produktet jeg Þnsket og fikk en fantastisk gave med på kjÞpet. Varene kom raskt. Så kommer nok til å handle her igjen.

2025幎6月9日

PARFYM.NO からの回答

Tack för din positiva recension! Vi Àr glada att du var nöjd med din bestÀllning. Vi strÀvar alltid efter att erbjuda en smidig och tillfredsstÀllande köpupplevelse för våra kunder.

5぀星のうち3の評䟡

Jeg fikk endelig varer som bestilt og

Jeg fikk endelig varer som bestilt og den er ekte men det tok sin tid. Jeg måtte ringe for å finne ut hva som skjedde

2025幎6月2日

PARFYM.NO からの回答

Tack för din feedback! Tråkigt att höra att paketet blev försenat. Du kan alltid kontakta kundtjÀnst för att få hjÀlp om paketet dröjer.

Skuffende kundeservice

Skuffende kundeservice, rabattkode ble ignorert

Jeg meldte meg inn i nettbutikken og fikk tilsendt en rabattkode pÃ¥ 20 % etter at jeg hadde lagt inn fÞrste bestilling. Jeg kontaktet kundeservice umiddelbart, fÞr varen var sendt, og ba om Ã¥ fÃ¥ rabatten lagt inn. Likevel fikk jeg beskjed om at det var “for sent” fordi de sÃ¥ meldingen etter at pakken var sendt.

Jeg gjorde alt riktig som kunde, jeg tok kontakt i tide, men ble mÞtt med rigide retningslinjer og null vilje til å finne en lÞsning. Det handlet ikke om 100 kroner, men om prinsippet og fÞlelsen av å bli tatt seriÞst som kunde.

Det finnes mange gode nettbutikker med både raske leveranser og fleksibel kundeservice. Dessverre opplevde jeg ikke det her, og kommer ikke til å handle igjen og pakken blir helt klart sendt i retur!

2025幎6月23日

PARFYM.NO からの回答

Tack för din feedback! vi beklagar din upplevelse och tar givetvis med oss detta för framtiden.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。