䌁業情報

1. 理孊療法クリニック

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Park Alléens Fysioterapi har vi fokus på det hele menneske. Vi ved fra mange års erfaring, at det er vigtigt at have en velfungerende krop. Hvis din krop er i balance, har du det også bedre psykisk.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

9件のレビュヌ

KÊmpe anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Park Allé Fysioterapi. Jeg har vÊret i forlÞb der ad to omgange – fÞrst med en skulderskade og senere efter en korsbÃ¥ndsoperation – og begge gange har jeg haft fornÞjelsen af at blive behandlet af Henrik Greve.

Jeg er hver gang blevet imponeret over hans faglighed, Êrlighed og tilgang til genoptrÊning. ForlÞbene har vÊret effektive og mÃ¥lrettede, og jeg har oplevet hurtige fremskridt – allerede efter 4-5 behandlinger kunne jeg fÞrste gang spille hÃ¥ndbold igen og anden gang komme i gang med at lÞbe.

Henrik formår virkelig at tilpasse trÊningen individuelt og skabe et trygt og professionelt forlÞb. Hvis du overvejer Park Allé Fysioterapi, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger.

2026幎4月20日
自発的なレビュヌ

Fysioterapi ved Oliver Maxim.

Har gÃ¥et der fast hver uge, igennem de sidste par mÃ¥neder. Har alle gange haft fornÞjelsen af Oliver Maxim. Dygtig og meget behagelig, hyggelig ung mand. 🙂 Altid super service og god vejledning til ens skader, med godt program og akupunktur. Stor succes indtil videre. Vil fortsÊtte med at komme der og KUN ved Oliver Maxim. Kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Tak for alt.

2026幎3月5日
自発的なレビュヌ

Effektiv og behagelig behandling og

Effektiv og behagelig behandling og rådgivning. Oliver virker kompetent og er let at snakke med

2026幎1月22日

Park Alleens Fysioterapi からの回答

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har oplevet god service og kompetent behandling og rådgivning.

Den unge fysioterapeut Oliver Maxim er

Den unge fysioterapeut Oliver Maxim er både fagligt dygtig og et behageligt menneske. Hans behandling har virkeligt hjulpet. Jeg kan varmt anbefale ham.

2025幎7月29日

Absolut god oplevelse

Absolut god oplevelse
Hurtig tid - hjÊlpsom personale og dygtig fys Janus
Har derover fået indlÊg i sko lavet på klinikken, super supplement til min behandling.
Min bedste anbefaling.

2025幎4月7日

Mvh. Park Alléens Fysioterapi

Behagelig personale - fik hurtig en tid

Har vÊret til behandling der for fÞrste gang. Det var fantastisk. Jeg kan varmt anbefale stedet.

2023幎9月20日

Park Alleens Fysioterapi からの回答

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har oplevet god service og kompetent behandling .

Stor anbefaling

Stor anbefaling.
Jeg har gået ved Henrik af 3 omgange over de sidste 4-5 år. Henrik formår altid at finde hurtig ind til problemet, lÞse det og komme med gode tips til Þvelser. Jeg vil til enhver tid benytte Henrik, samt anbefale ham til andre der har behov for fysioterapi.

2023幎3月15日

Behandling kun med ultralyd

Jeg valgte at gå hos Park Alleens Fysioterapi i håbet om at få kyndig behandling af mit knÊ.

Ved fÞrste besÞg blev den store slagplan lagt; ULTRALYD! Ingen Þvelser, kun ultralyd. Jeg er ikke fysioterapeut, men alligevel nok til at vide, at man ikke sender en kunde hjem uden Þvelser. Flere bekendte fysioterapeuter kunne bekrÊfte, at det ikke er anbefalet praksis. Efter fire gange med ultralyd og ingen resultater, måtte jeg trÊkke stikket.

Nu er jeg i stedet rykket ned til fysioterapeuterne på Vesterbro Torv, som kun kan anbefales.

EDIT:
Jeg må indrÞmme, at min fÞrste bedÞmmelse nok var lige hård nok, for det var ikke fordi, jeg havde en decideret dårlig oplevelse. Henrik er en flink mand, og der er sikkert andre dygtige fysioterapeuter i klinikken.

Når det så er sagt, var det ikke fysioterapi, jeg modtog, og det var det, min ene stjerne gik på.

Og til dem der skulle vÊre i tvivl, efter at have lÊst svaret nedenfor, så passer det ikke, at vi ikke havde kommunikation om Þvelser. Jeg nÊvnte det to, hvis ikke tre ud af de fire gange, jeg var afsted, at jeg undrede mig over manglen på trÊning. Som svar fik jeg, at eftersom jeg i forvejen cyklede og lavede cirkeltrÊning, kunne Henrik ikke se, hvad han kunne bidrage med.... og som patient må man jo fÞlge den behandling der anbefales.

På fjerde-gangen sagde jeg, at jeg ikke troede på ultralyden. Henrik undersÞgte mit ben lidt yderligere, hvortil han sendte mig tilbage til lÊgen.

2022幎10月24日

Hej Henrik

Det er med beklagelse jeg lÊser din opfattelse af dit forlÞb her hos os. Det er også med en smule undren jeg lÊser din anmeldelse her nÊsten 4 måneder efter vi stoppede dine behandlinger. Den kommunikation havde vi ikke da du var her.

Et behandlingsforlÞb kan ridses op som fÞlger:

En snak om problematikken og hvad der provokerer samt evt. trÊningsmÊssigt. Herefter laves der en grundig undersÞgelse. UndersÞgelsen munder ud i en konklusion, målsÊtning og plan som aftales med patienten.

Ved hver behandling spÞrges til hvordan det går. Tommelfingerreglen er at der skal vÊre forandring i tilstanden inden for 3-5 gange. Som regel er der gradvis bedring og efter 8 -10 gange kan behandling afsluttes.

Efter 4 gange besluttede vi i fÊllesskab, at vi stoppede og at jeg skrev status til din lÊge , som du herefter kunne kontakte.

Mvh

Henrik
Park Alléens Fysioterapi

EDIT:
Hej Henrik

Tak for den ekstra stjerne.

Min diagnose ved din 1. konsultation gjorde at jeg, sammenholdt med den trÊning du allerede lavede, vurderede at ultralyd ville kunne hjÊlpe på dit problem. Ultralyd er en Sygesikringsgodkendt fysioterapeutisk behandlingsform, som jeg har gode erfaringer med!! KnÊ er komplekse og der er ting, som vi ikke udefra kan teste for med sikkerhed. Og jeg kan jo tage fejl. Da du 4 gang fortalte at der ikke var fremgang og igen var låsningsfÞlelse, som ellers havde vÊret vÊk i lang tid, undersÞgte jeg dig på ny og fik mistanke om noget andet, som der ikke er nogen fysioterapeutisk behandling for. Det skrev jeg så til din lÊge om. Det er lÊgen der herefter beslutter hvilke undersÞgelser der skal foretages.

Det er glÊdeligt du har fundet en anden klinik du er tilfreds med. Et naturligt valg var vel at give dem en sÊrskilt anmeldelse!!

Mvh

Henrik
Park Alléens Fysioterapi

Havde store problemer med skulder

Havde store problemer med skulder, albue og ryg og var tÊt på en sygemelding, da jeg endelig opdagede Park Alléens Fysioterapi. Har vÊret ved flere forskellige behandlere derinde, grundet de er specialicerede i forskellige områder af kroppen. Har ikke haft det så godt i kroppen de sidste 20 år!

2023幎2月22日

KÊre Jacob,