Arrangeret en fantastisk start pÃ¥ firma festen med partybus.dk for mit personale og havde en rigtig god oplevelse. Kim satte den bedste stemning op og fyret den max for musikken. Trods batteri til anl... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service fra Partybus.dk Vi havde en virkelig god oplevelse med Partybus.dk og isÊr chauffÞren Kim som var helt igennem fantastisk. Dagen efter vores tur gjorde han en stor indsats for at... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Partybus.dk blev etableret i 2009 af Kim LÊrkesen og har siden haft stor succes indenfor kÞrsel i alle slags anledninger. En partybus kan fungere som et arrangement i sig selv eller som et led til og fra et event. Med os har du mulighed for at feste mens du skifter destination! Ombord på bussen har du mulighed for at spille musik, samt medbringe drikkevarer til turen. Vi bestrÊber os altid på at skabe den bedste oplevelse for jer i de bedst mulige rammer, derfor har alle busserne miljÞfilter hvilket gÞr dem lovlige også i indre by. Derudover besidder alle vores chauffÞrer et EU-bevis samt AMU kursusbevis. På vores hjemmeside finder du meget mere information og vejledende priser til den Þnskede rute. Skulle du stå inde med spÞrgsmål, ris og ros, eller andet er vi altid klar på mail: info@partybus.dk eller via hjemmesiden partybus.dk.
Ledreborg Allé 22, DK-4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- +45 46 46 26 00
- info@partybus.dk
- partybus.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Helt fantastisk oplevelse og vanvittigtâŠ
Helt fantastisk oplevelse og vanvittigt god service! Vi var desvÊrre blevet brÊndt af, at et andet firma og partybus.dk stod bare klar, til at hjÊlpe os! Det var hurtigt, trygt og behageligt hele vejen igennem! Benytter helt sikkert firmaet igen!
Partybus til polterabend
Vi havde booket en partybus til min venindes polterabend, og alt var bare lige som det skulle vÊre. God kommunikation, ankom lige til tiden, og chauffÞren Kim var helt fantastisk til at sÊtte den gode stemning! Klar anbefaling.
Tak for en god oplevelse og tur iâŠ
Tak for en god oplevelse og tur i partybus.dk det bliver ikke sidste gang
SÃ¥ god en oplevelse
SÃ¥ god en oplevelse. Der var god plads og sikke en fest. BuschauffÞren var god til at tilpasse ruten sÃ¥ alle gÊster var glade og havde en kÊmpe fest! ð¥³
Det kan godt lugte lidt
Har nu 2. gang bestilt en tur med Partybus.dk, da fÞrste tur var super god og lige som forventet.
DesvÊrre var 2. omgang en lidt anden oplevelse.
Det forholder sig så således, at busserne kÞrer fra en terminal som er beliggende tÊt på marker, hvorfor at de kan komme til at lugte en del af gylle, når landmÊndene har gang i den. Fredag d. 10.04.2026 havde der så åbenlyst vÊret gang i den og bussen lugtede desvÊrre slemt af gylle.
Det er nok svÊrt at gÞre noget ved for Partybus.dk, i hvert fald ud fra det svar jeg fik fra Kim, så vi fik 300 kr. tilbage i kompensation, hvilket vi har accepteret.
Derfor synes jeg stadig at folk skal informeres og det er egentlig bare, hvad jeg vil med denne anmeldelse. Ãnsker alle en god tur og forhÃ¥bentlig fÃ¥r de en bus, hvor landmanden ikke har vÊret i gang :).
Og ja, Kim, så kan vi jo håbe at lovgivningen bliver lavet om på det område.
En af partybus.dkâs chauffÞrer kÞrteâŠ
En af partybus.dkâs chauffÞrer kÞrte ind i vores bil. Det er hvad der kan ske. MEN
Har fået kontakt til ejeren Kim, som har mere travlt med og vaske hÊnder og give skylden til alle andre end sin chauffÞr, selvom han Kim ikke var til stede.
Det er en Êrgelig oplevelse når direktÞren ikke kan opfÞrer sig ordentligt.
Stillede op med godt humÞr og service
Stillede op med godt humÞr og service, da vi på meget kort tid havde brug for hjÊlp. Fantastisk.
KÊmpe fleksibilitet
Han kom til tiden og udviste kÊmpe fleksibilitet. Stor tak
De varmeste anbefalinger
De varmeste anbefalinger. Vi var heldige at Kim kunne hjÊlpe med transport og de bedste rammer for vores aften med kort varsel. Servicen var i top og Kim både punktlig og rar.
KÊmpe fleksibilitet og god stemning
KÊmpe fleksibilitet og god stemning
Min fÞrste tur med partybus
Min fÞrste tur med partybus. Det var totalt crazy og virkelig fedt!
Fantastisk service og oplevelse!
Fremragende service af Kim
Helt fantastisk oplevelse at kÞre medâŠ
Helt fantastisk oplevelse at kÞre med Kim. Godt humÞr, fleksibel og lagde et godt fundament for vores videre aften ðð»ðºðŒð€©
Simpelthen bare en guttermand!
Simpelthen bare en guttermand!
Fantastisk service fra Partybus.dk
Fantastisk service fra Partybus.dk
Vi havde en virkelig god oplevelse med Partybus.dk og isÊr chauffÞren Kim som var helt igennem fantastisk. Dagen efter vores tur gjorde han en stor indsats for at hjÊlpe med at lokalisere min partners taske som indeholdt iPhone, pung, nÞgler og andre vigtige ting og den lå i hans bus.
Kim var super hjÊlpsom hurtig til at svare og meget imÞdekommende og det gav virkelig ro i maven. KÊmpe ros herfra og de varmeste anbefalinger af Partybus.dk.
God service og gode bartendere
Forsinkelse og aflysning 5 min inden
Partybus.dk ringede 5 minutter inden aftalt afgang og fortalte de ville vÊre en time forsinket, hvilket tvang os til at aflyse turen, da vores selskab havde en stram tidsplan
Super god tur gennem KÞbenhavn
Super god tur gennem KÞbenhavn! Bussen var ren og pÊn, og stemningen var i top. ChauffÞren var virkelig flink og serviceminded, og han kÞrte os en rigtig flot rute gennem byen. Et meget pålideligt og ordentligt firma. Tak for turen!"
Aftenens hÞjdepunkt ðª©
Aftenens hÞjdepunkt var klart turen vi fik i partybussen. Fantastisk service - god og professionel. Der var plads og rum til en kÊmpe fest, med de bedste rammer og god lyd. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af det! Vil klart og varmt anbefale det ðª©ð