Virkelig god kundeservice, jeg manglede helium til min datters barnedÃ¥b og skyndt mig og bestil, jeg skrev en mail til deres kundeservice at de mÃ¥tte meget gerne sende den hurtigst mulig da jeg skulle... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Indtil videre lever leveringen ikke op til mine forventninger. Har bestilt levering til en pakkeshop tÊt pÃ¥ hvor jeg bor og har nu fÃ¥et besked fra PostNord om at de leverer den i en pakkeboks der ligg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtigt og rigtig god kundeservice. Jeg kÞbte nogle in ear hÞretelefoner, desvÊrre kunne opladerÊsken ikke lukke helt, sÃ¥ de kunne ikke oplade, medmindre man holdte lÃ¥get nede hele tiden. Skrev til k... ãã£ãšèŠã
Levering super fin, men kÞbet skuffede I forhold til at man kalder det Deluxe nissekostume, sÃ¥ fortjener det hÞjst 4 stjerner, skulle mÃ¥ske ha vÊret 3. Det er ganske tyndt materiale og det sÃ¥kaldte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Partyhallen er butikken med alt til en vellykket fest! Vi tilbyder et stort udvalg af dekorationer, kostumer og festtilbehÞr til enhver lejlighed, fra bÞrnefÞdselsdage og temafester til hÞjtider som Halloween og nytÃ¥r. Med hurtig levering, gode priser og masser af sjove produkter gÞr vi det nemt at arrangere festen! Shop nemt pÃ¥ www.partyhallen.dk og lad festen begynde! ð
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Levering super fin, men kÞbet skuffede
I forhold til at man kalder det Deluxe nissekostume, så fortjener det hÞjst 4 stjerner, skulle måske ha vÊret 3.
Det er ganske tyndt materiale og det såkaldte stofbÊlte har ikke meget med stof at gÞre, nok nÊrmere tyndt nappa eller plastik og der mangler noget man kan sÊtte det overskydende i ind i, så det ikke skal hÊnge og slaske. Nissehuen er nok den korteste nissehue jeg har set, til en voksen mand.
Alt er OK !!!âŠâŠâŠâŠ
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser. Hjemmesiden er svÊr at finde rundt i, mangler filtrer og er ikke så brugervenlig. Men udover det, er alt godt.
Hurtig levering ðŠ og det var det jegâŠ
Hurtig levering ðŠ og det var det jeg havde bestilt .. ð
super fin oplevelse
super fin oplevelse - hurtig forsendelse og ingen problemer. Fine varer.
Jeg bestilte 2 slags papir poser
Jeg bestilte 2 slags papir poser. GrÞn og brun. Gode i stÞrrelsen, ventede ca 4 hverdage, fÞr jeg havde dem i hånden. Super fint og meget nemt.
Alt i alt en god oplevelse
Fantastisk hjemmeside
Fantastisk hjemmeside.
Det var nemt at finde det jeg skulle bruge og så var der endda tilbud!
Der var god kundeservice da jeg kontaktede dem og de fik hurtigt sendt min ordre.
Varen i orden ved modtagelse
Varen i orden ved modtagelse, og hurtigt fremme
Produkter af god kvalitet
Produkter af god kvalitet, gode rabatter. Fremragende kundeservice, der reagerer hurtigt og lÞser problemer, og meget hurtig levering. Jeg har bestilt tre gange og vil fortsÊtte med at kÞbe dekorationer og alt andet, jeg har brug for til en fest, fra dem.
Super lÊkkert produkt Almond Flavour
Super lÊkkert produkt Almond Flavour.
Dufter helt som den skal, og glÊder mig til at prÞve den.
Fantastisk let hjemmeside at navigere i, hurtig proff. behandling af ordrer, og helt perfekt levering både hvad angår hurtig levering og tracking.
Jeg glade for de ting som kÞbe ind vedâŠ
Jeg glade for de ting som kÞbe ind ved jer
Hurtig levering, god indpakning og god hjemmeside.
Interessante produkter til gode priserâŠ
Interessante produkter til gode priser og super hurtig levering!
Altid super service og hurtig levering
Altid super service og hurtig levering
Quick an professionel correspondance asâŠ
Quick an professionel correspondance as Well as delivery.
Great service:-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹