Köpte mikrofiberdukar till vÃ¥ra anlÀggningar i tron att de skulle motsvara bilderna pÃ¥ hemsidan och prisklassen. TyvÀrr var leveransen en stor besvikelse: ⢠Dukarna Àr 20x20 cm (betydligt mindr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde en vara för en mÃ¥nad sedan, paketet har inte kommit. Fick inget svar efter jag mejlat dom heller. SÃ¥ jag begÀrde en Ã¥terbetalning via klarna. DÃ¥ passar det för dom att skriva ett mejl om att... ãã£ãšèŠã
Kanonsnabb leverans. TyvÀrr var 1 ölglas av 6 krossat utan nÃ¥gra synliga skador pÃ¥ emballaget. Det krÀvdes bara ett ynka mail till kundtjÀnsten pÃ¥ kvÀllen, sÃ¥ fick jag svar pÃ¥ morgonen, plus att ett... ãã£ãšèŠã
BestÀllde ett gosedjur till min gudson. NÀr absolut ingenting hÀnde efter en vecka, sÃ¥ bad jag om att fÃ¥ avbryta ordern. Fick till svar att varan var pÃ¥ vÀg. Skitsnack. Tog ytterligare 2 veckor innan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos PartyHandel.se hittar du ett brett utbud av partyprylar, billiga festartiklar och roliga partytillbehör för att skapa den perfekta festen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har bestÀllt en produkt frÃ¥n dem för 3âŠ
Har bestÀllt en produkt från dem för 3 veckor sedan .. inte mottagit något okey och nÀr jag kontaktar dem på Mail så står det att det kan ta upp till 24 timmar innan dem kan ge svar ..
Inte hört ett ord ifrån dem & pengarna lÀr jag nog aldrig få tbx..
Under all kritik⊠HANDLA INTE av dem
Partyhandel alias Aliexpress
Jag bestÀllde en lampa på partyhandel Àven om deras pris var vÀldigt högt, men de lovade leverans på samma dag och glömde nÀmna att det betyder leverans från Kina. På postnord dök paketet ut som aliexpress och de lÀt mig inte bryta ordern. Levaransen tog 2 veckor nÀr jag redan var bortrest. Jag kunde inte hÀmta ut paketet och de debiterade mig 298 kr i straffavgift (paketet kostade 440 kr) för att jag inte hÀmtade ut det. Tråkigt.
Klickade hem maskeraddrÀkt införâŠ
Klickade hem maskeraddrÀkt inför Halloween, supernöjd med kvalitén!
Tack!
Jag Àr super nöjd med pruttsprej somâŠ
Jag Àr super nöjd med pruttsprej som jag köpte, fick bra många skratt stunder. Jag kommer definitivt köpa fler saker bra kundservice!
BestÀllde maskeradklÀder tillâŠ
BestÀllde maskeradklÀder till halloween, och måste sÀga att den va mycket bÀttre Àn vad jag förvÀntade mig! Ser riktigt frÀsch ut nu tack för allt. Tack för snabb återkoppling och tack för hjÀlpen Partyhandel ! Rekommenderas stark.
Total bluff
Total bluff
BestÀllde hem och fick luddiga och oklara leveransbekrÀftelser. Ordern var ej komplett och det stod att det var bestÀllt från wish. Mycket krångel med kundtjÀnst som nu verkar gått upp i rök. Nu har jag vÀntat i 1 månad på att dem ska godkÀnna returen vilket dem inte gjort.
Köp inte hÀr!
Annullering av order utan att informeraâŠ
Annullering av order utan att informera samt att man höjer priset nÀst 2gånger mot priset från bestÀllnings tillfÀllet⊠detta företag ska man akta sig för!!!
Mycket bra hemsida som sticker utâŠ
Mycket bra hemsida som sticker ut gentemot sina konkurrenter med sin enkelhet och smidighet med båda leverans och service.
Kommer handla hÀr igen många gånger!
Super nöjd
Super nöjd, fick alla produkter. Kommer definitivt att handla hÀr framför igen.
Grymt!!
Bra kundservice; lÀttillgÀngliga vid frÃ¥gor och funderingar. Bra kvalite pÃ¥ deras produkter och drÀkter ocksÃ¥ ððŒ
Snabb leverans och snabba svar frÃ¥nâŠ
Snabb leverans och snabba svar från kundsupport!
Fick min bestÀllning i god tid
Fick min bestÀllning i god tid, Àr jÀtte nöjd med maskerna jag bestÀllde. Tack för snabb leverans.
BestÀllde halloweendrÀkt
BestÀllde halloweendrÀkt. Topp kvalite & mycket snabb leverans. Rekommenderar starkt!!!
Leveranstid 8-25 dagar
BestÀllde en halloweendrÀkt i god tid och var glad för att jag fick intrycket att leveransen skulle gå snabbt. Dock var det bara Partyhandel.se som packade den snabbt, sen har dom ett otroligt dåligt samarbete med postnord och jag fick meddelande att leveransen skulle ta mellan 8-25 dagar. Detta framgår inte på hemsidan.
Så om du vill ha en snabb leverans, handla inte hÀr!
Fantastiskt bra utbud och smidigaâŠ
Fantastiskt bra utbud och smidiga leveranser. Hittade allt jag ville ha och leveransen gick otroligt smidigt. Ãr vÀldigt nöjd!!
Köpte en maskerad drÀkt ,supernöjd!
DO NOT ORDER FROM PARTYHANDEL.
DO NOT ORDER FROM PARTYHANDEL.
They will take your order and money. Give no information about delivery dates or collection instructions, and will then return the item and charge you 300sek.
I emailed 5 times, and the only email i received was to say I was being charged.
The gift was for my 5yr old daughters birthday.
AWFUL COMPANY
Proffsig bemötande av kunder
Proffsig bemötande av kunder. BestÀllde några grejer för halloween och Àr nöjd både med varor och kundservice. Barnbarn Àrskar sina masker. Rekommenderar stark denna sidan.
allmÀnt oseriöst
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹