レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg lavede et fejlkÞb og skrev efter kort tid til kundeservice for at gÞre brug af fortrydelsesretten. FÃ¥r alligevel information om, at ordren er sendt. Kundeservice vil ikke forholde sig til, at d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte en hovedpude fra CDON via partypunkten (Nordmagasinet kalder de sig ogsÃ¥) . Da jeg modtog den STANK den langt vÊk af kemikalier , desideret sundhedsskadeligt. Jeg skrev en klage via CDON... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Katastrof!! BestÀllde en laddare som började brinna i min sÀng! Köpte den frÃ¥n CDON som totalt struntade i min anmÀlan och efter flera mÃ¥nader hÀnvisade till Partypunkten i stÀllet som inte gÃ¥r att... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Extremt dÃ¥ligt, undvik detta företag! Varning för att de bytt namn till Nordmagasinet, troligen pga recensionerna. Men det Àr fortfarande samma usla företag. Köpte leksaker av partypunkten / nordma... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

skulle inte bestÀlla ifrÃ¥n dem i första

skulle inte bestÀlla ifrån dem i första hand, dom Àr inte så intresserad av göra sitt bÀsta inför en kund upplevelse. fick bestÀlla en produkt för att det stod så lite info om varan på hemsida. efter det så ångrar jag köpet, samma kvÀll!
fick vÀnta i sex dagar på att få ett svar. ville veta om jag kunde få en retur sedel gratis, dom svarar efter 6 dagar att jag kan få en för 59 kr, då hade jag redan köpt egen för 110 kr. kÀnslan blev som att jag blev lurad. i sin helhet med all kommunikation inte bra, Alls! jag gör mellan 20 - 50 st E-köp per år senast 4 åren. det hÀr var bla dom 5 sÀmsta upplevelserna.

2024幎9月3日

Handla inte hÀrifrån

BestÀllde en sk stöldsÀker ryggsÀck från Partypunkten via Fyndiq. Ingenting hördes om var leveransen tagit vÀgen. Ber Fyndiq fråga vart bestÀllningen tagit vÀgen. Får någon typ av standardmeddelande från Partypunkten att den inte Àr i lager Ànnu. Fast det står skickad i bestÀllningsbekrÀftelsen. Dagarna går. Hör av mig till Partypunkten igen frågar om ordern Àr skickad. Inget svar. Efter några dagar till hör jag av mig till Fyndiq som makulerar fakturan. Dagen efter kommer från Partypunkten ett standardmeddelande: "BÀsta kund. Vi råkade skicka er vara. VÀnliga hÀmta inte ut ert paket utan låt det gå i retur."
Hör av mig till Partypunkten och meddelar att jag inte vill stå för returfrakt i så fall, men nÀr de återigen inte svarar blir det Fyndiq som får ta tag i det igen.

2024幎8月26日

VÀldigt sena leveranser

Jag bestÀllde en USB-C laddare genom CDON och kom i kontakt med denna sÀljare. Enligt bestÀllningen så skulle laddaren levereras inom 1-3 dagar till mitt hem, istÀllet så kom leveransen till ett utlÀmningsstÀlle 10 dagar efter bestÀllningen. Hade jag vetat detta så hade jag helt klart åkt till en butik och köpt den dÀr sketna laddaren.

2024幎8月24日
5぀星のうち4の評䟡

Bra kundeservice og god kvalitet på produkter

Bestilte en USB 3.0 til SATA adapter, men mottok en Lightning til AUX (audio jack) adapter. Kontaktet kundeservice hos CDON og fikk deretter svar fra Partypunkten samme kveld hvor de beklaget og skal sende korrekt adapter. Har bestilt samme SATA til USB 3.0 adapter tidligere uten problemer. Leveringen tok derimot noe lengre enn 5-7 dager, men for meg gjorde det ikke noe. Skal jeg ha et produkt raskt så handler jeg på lokale butikker. Trekker en stjerne for feil leveranse, men ellers kan jeg kjÞpe igjen her da varen jeg tidligere bestilte og denne varen jeg mottok ved en feil har god kvalitet.

Edit: Mottok ny korrekt vare 4 dager senere. Handler her igjen.

2024幎8月4日

Det Àr rena bedrÀgeriet

Det Àr rena bedrÀgeriet, dom sÀljer saker som inte fungerar , Köpte ett armbandsur som inte fungerade . NÀr jag reklamerade var svaret att batteri inte ingÃ¥r , det stod det inget om i annonsen. SÃ¥dana bolag borde stoppas köpte den genom Fyndiq det verkar ju vara likadana rufflare dom eftersom dom har sina pÃ¥sar ihopa. AKTA ER FÖR FYNDIQ OCH PARTYPUNKTEN

2024幎7月22日
5぀星のうち1の評䟡

Veldig skuffende og dårlig produkt.

Veldig skuffende og dårlig produkt.
Fjernkontroll fungerer ikke, går ikke ant å skifte lys. Dårlig lyd. Ingenting å anbefale.

Må betales 300 kr for retur til Sverige for en Þdelagt produkt

Stjerneprojektor med Bluetooth HÞyttaler - Din egen Galakselampe

2024幎5月14日

ForfÊrdelig service

KÞbte en vare igennem CDON. Tracking/updates på min pakke er åbenbart ikke noget de benytter. Kontaktede kundeservice efter to uger, men de stoppede pludseligt med at svare mig. 0 stjerner for eksekvering og kundeservice :-)

2024幎4月27日

KÞbt igennem CDON.

KÞbt igennem CDON.
Jeg skulle modtage en refusion fra et kÞb fra dem som jeg accepterede for 3 uger siden, hvor jeg vil få pengene retur inden for 3-5 dage. Det er nu en uge siden sidst jeg rykkede og jeg har stadig ikke modtaget min refusion.

2024幎5月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ