Partywinkel レビュヌ 8,751

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Betrouwbare winkel, snelle verzending. Hou er wel rekening mee als je iets koopt bv dat van karton is, dat je er zelf nog iets zachts zal moeten tussen steken of opplakken binnenin. Ik had een ma... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

super snelle levering, top artikel zoals op de foto, heel voordelige prijs, goede kwaliteit. misschien een kleine tip is er ook de breedte bij vermelden want staat er enkel de lengte bij.

5぀星のうち3の評䟡

Mijn eerste bestelling is nooit bij mij thuis aangekomen en mijn tweede bestelling was eerst zoek, deze is daarna wel terechtgekomen. De producten op zich waren wel fijn, de levering via PostNL helema... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. パヌティヌ甚品店
  2. バルヌン ショップ
  3. 子䟛向けのパヌティヌ サヌビス
  4. コスチュヌム ショップ
  5. ヘリりム ガス提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Op zoek naar feestartikelen voor een verjaardag, themafeest, feestdag of een ander speciaal moment? Bij Partywinkel vind je alles wat je nodig hebt om van jouw feest een onvergetelijk moment te maken. Van ballonnen en versiering tot carnavalskleding en Halloween decoratie, in ons gigantische assortiment vind je feestartikelen en versiering voor ieder feest. Partywinkel is jouw online feestwinkel voor meer dan 500.000 feestartikelen. Of je nu een intiem verjaardagsfeest organiseert of een groots themafeest, wij hebben alles in huis om je evenement compleet te maken. Van kleurrijke ballonnen en slingers tot confetti en helium tanks voor de mooiste versiering, wij zorgen ervoor dat jouw feest er fantastisch uitziet. Wij hebben alles voor jouw feest, groot of klein. Voor een kinderfeestje hebben wij de leukste versieringen en accessoires, evenals cadeaus en speelgoed die de kleintjes zeker zullen verrassen. Daarnaast bieden wij verjaardag versiering die perfect is voor het vieren van jouw speciale dag. Wat je ook zoekt voor de jarige, wij hebben alles van taartdecoraties tot feestelijke cadeaus. Omdat wij alle feestartikelen en versiering op voorraad hebben, kunnen wij jouw bestelling direct verzenden. Hierdoor heb je deze super snel in huis. Wat nog beter is: wij verzenden je bestelling super voordelig en retourneren is ook altijd gratis. Je kunt je bestelling eenvoudig terugsturen als het nodig is en dat zonder extra kosten. Veilig online shoppen doe je bij Partywinkel. Wij zijn aangesloten bij alle relevante keurmerken, zodat je altijd zonder zorgen kunt bestellen. Onze klantenservice staat daarnaast altijd voor je klaar om te helpen en wij ontvangen continue uitstekende klantreviews op verschillende beoordeling platforms. Hierdoor weet je zeker dat je bij ons altijd in goede handen bent.

Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd

30 dagen bedenktijd

Meer dan 50.000 feestartikelen altijd op voorraad en alle betaalopties. Bestel direct bij de nummer één Partywinkel.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Levering te laat ontvangen en verkeerde

Levering te laat ontvangen en verkeerde aflevermail ontvangen.
Melding 'bezorgd' ontvangen en levering pas dag later ontvangen.
Geretourneerd.

2026幎4月14日

Goedemiddag,

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om dit te vernemen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij zijn dit nagegaan en zien dat wij jouw bestelling de zelfde dag nog verwerkt en verzonden hebben. Wij zullen een klacht indienen bij onze vervoerder voor de vertraging. Excuses voor het ongemak! Wij horen en helpen je graag.

Ik heb 2 cowboy hoeden en 2 veren boa’s

Ik heb 2 cowboy hoeden en 2 veren boa’s besteld.

De hoeden komen binnen met beschadiging zoals zwarte strepen er op en ingedeukte bovenkanten. De hoeden zitten op elkaar gedrukt in een doos die eigenlijk te klein is waardoor ze geplet worden. Verder is zelfs het kroontje op de hoed gebarsten. Verder zitten er overal maar dan ook overal veren.

Na het optillen van de boa’s ligt letterlijk het hele huis onder de veren en pluisjes.

2026幎4月16日
自発的なレビュヌ

Goedemiddag,

Dank voor je beoordeling. Wat vervelend om dit te vernemen. Zou jij het ordernummer van jouw bestelling willen doorsturen naar ons? Dan kunnen wij met de situatie meekijken. Wij horen en helpen je graag.

5぀星のうち3の評䟡

La piñata était vraiment petite

La piñata était vraiment petite. Je n’en ai jamais vu des aussi petites. Donc un peut déçu. Le restant et livraison le lendemain comme prévu. Parfait.

2026幎4月12日

Bonjour,

Merci pour votre avis. Nous constatons que les dimensions de la piñata sont bien indiquées sur notre site web. Nous sommes à votre écoute et nous ferons plaisir de vous aider.

Avec nos meilleures salutations,

Last minute versiering nodig

Donderdagavond beginnen versieren met oude versiering en het was toch niet dat wat ik gehoopt had. Na een kleine mentale inzinking ben ik op internet beginnen zoeken naar nieuwe versiering die ik de dag nadien nodig had. Partywinkel beloofde de dag nadien te leveren en effectief. Vrijdag rond de middag had ik het pakketje al ontvangen. Met de mooiste versieringen! Dankjewel!

2026幎4月9日

TWEE DAGEN NA BESTELLEN GELEVERD

TWEE DAGEN NA BESTELLEN GELEVERD, terwijl er staat voor 23u59 bestelt is volgende dag levering

2026幎4月2日

Goedemorgen,

Bedankt voor je bestelling. Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over de levering van jouw bestelling. Zeker gezien wij jouw bestelling dezelfde dag nog hebben verwerkt en verzonden. Wij zijn dit voor je nagegaan en zien dat PostNL een vertraging had opgelopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling geweest. Excuses hiervoor. Wij hebben zojuist een klacht ingediend bij onze contactpersoon. Mocht je jouw bestelling willen retourneren is dit uiteraard geen probleem. Heb je nog een vraag? Wij horen en helpen je graag.

5぀星のうち1の評䟡

De kwaliteit is ondermaats en de

De kwaliteit is ondermaats en de handschoenen zitten allesbehalve aangenaam

2026幎4月2日

Goedemorgen,

Bedankt voor je bestelling. Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over het artikel. Dat is uiteraard niet de bedoeling en dat zien wij graag anders. Zou je ons kunnen aangeven wat onze leverancier zou kunnen aanpassen om de kwaliteit van het product te verbeteren? Wij horen het graag en helpen je graag verder.

Fijne producten, slechte levering

Mijn eerste bestelling is nooit bij mij thuis aangekomen en mijn tweede bestelling was eerst zoek, deze is daarna wel terechtgekomen. De producten op zich waren wel fijn, de levering via PostNL helemaal niet.

2026幎3月8日

Goedemiddag,

Dank voor je beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent over de artikelen. Betreft de levering zullen wij een klacht indienen bij de bezorgdienst. Excuses voor het ongemak. Wij horen en helpen je graag.

5぀星のうち2の評䟡

Heel trage levering

Er stond dat het de dag erna werd geleverd. In realiteit was dit 5 dagen later. Het pakje was ook kwijt bij de post waardoor ik het opnieuw moest bestellen als gevolg dat alles te laat is toegekomen en ik alles moet terugsturen

2026幎3月30日

Goedemorgen,‹

Bedankt voor je bestelling en wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over de levering van jouw bestelling. Zeker gezien wij jouw bestelling dezelfde dag nog hebben verwerkt en verzonden. Wij zijn dit voor je nagegaan en zien dat PostNL het pakket niet direct heeft kunnen afleveren gezien het servicepunt op dat moment gesloten is geweest. Dit is dan ook de reden dat de zending later is bezorgd. Je mag de zending eventueel laten liggen op het servicepunt, dan wordt jouw pakket automatisch weer retour verzonden naar ons en kunnen wij het aankoopbedrag crediteren. Heb je nog een vraag? Wij horen en helpen je graag.‹

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。