Partywinkel レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Nie dostałam ÅŒadnego SMS z powiadomieniem o dostawie przesyłki, maila sprawdzam rzadko więc gdy zrobilam to dziś dowiedziałam się, ÅŒe paczki juÅŒ nie ma. Wróci do Państwa. Przy zamówieniu podałam swój... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jakość stroju na karnawał jest bardzo dobra, tj. ÅŒywe kolory takie jak na zdjęciu. Szybko doszło zamówienie. Rozmiar zgodny z opakowaniem. Małym defektem moÅŒe być to, ÅŒe strój jest na dwa rozmiary, tj... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Szczerze bomba. Szybko dojechało. Jakościowo stroj super tylko maska byla ze średniego materiału, ale dlatego i tak kupiłem sobie osobno inną maskę z plastiku. Cenowo stoi bardzo dobrze. Osobiście uwa... もっず芋る

䌁業情報

1. パヌティヌ甚品店
  2. ・
  3. コスチュヌム ショップ
  4. バルヌン ショップ
  5. ヘリりム ガス提䟛業者
  6. 子䟛向けのパヌティヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Szukasz artykułów imprezowych na urodziny, bal przebierańców, wakacje lub inną specjalną okazję? W Partywinkel znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby Twoje przyjęcie było niezapomnianą chwilą. Od balonów i dekoracji po stroje karnawałowe i dekoracje na Halloween, w naszym ogromnym asortymencie znajdziesz artykuły imprezowe i dekoracje na kaÅŒdą imprezę. Partywinkel to sklep online z ponad 500 000 artykułów na przyjęcia. NiezaleÅŒnie od tego, czy organizujesz kameralne przyjęcie urodzinowe, czy wielką imprezę tematyczną, mamy wszystko, aby Twoje wydarzenie było kompletne. Od kolorowych balonów i girland po konfetti i zbiorniki z helem do najpiękniejszych dekoracji - zapewniamy, ÅŒe Twoje przyjęcie będzie wyglądać fantastycznie. Mamy wszystko na kaÅŒdą imprezę, małą i duŌą. Na przyjęcia dla dzieci mamy najsłodsze dekoracje i akcesoria, a takÅŒe prezenty i zabawki, które z pewnością zaskoczą najmłodszych. Oferujemy równieÅŒ dekoracje urodzinowe idealne do świętowania tego wyjątkowego dnia. NiezaleÅŒnie od tego, czego szukasz dla urodzinowego chłopca lub dziewczynki, mamy wszystko, od dekoracji tortu po świąteczne prezenty. PoniewaÅŒ wszystkie artykuły i dekoracje imprezowe mamy w magazynie, moÅŒemy natychmiast wysłać zamówienie. W rezultacie otrzymasz je bardzo szybko. Co więcej: wysyłamy zamówienia bardzo tanio, a zwroty są zawsze bezpłatne. W razie potrzeby moÅŒesz łatwo zwrócić zamówienie bez dodatkowych kosztów. Bezpieczne zakupy online w Partywinkel. Jesteśmy stowarzyszeni ze wszystkimi odpowiednimi znakami jakości, więc zawsze moÅŒesz zamawiać bez obaw. Ponadto nasza obsługa klienta jest zawsze gotowa do pomocy i stale otrzymujemy doskonałe recenzje klientów na róŌnych platformach z recenzjami. MoÅŒesz więc być pewien, ÅŒe z nami zawsze jesteś w dobrych rękach.

Dostawa pewna w 3–4 dni

30 dni na zwrot

Ponad 50 000 artykułów imprezowych zawsze w magazynie i wszystkie opcje płatności. Zamów bezpośrednio u numeru jeden Partywinkel.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 115ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Przesyłka od kilku dni ma niezmienny

Przesyłka od kilku dni ma niezmienny status “opuściła sortownie” nie wiem co się z nią dzieje, a powinna juÅŒ dotrzeć

2026幎6月1日

Dzień dobry,

Dziękujemy za wiadomość i zamówienie. Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Oczywiście nie taki był nasz zamiar. Natychmiast rozpoczęliśmy dochodzenie. Uzyskanie odpowiedzi moÅŒe potrwać do 5 dni roboczych. Jeśli okaÅŒe się, ÅŒe paczka zaginęła lub zostanie nam zwrócona, zwrócimy Państwu kwotę. Przepraszamy za niedogodności.

Do tej pory nie dostałam paczki

Do tej pory nie dostałam paczki

2026幎5月29日

Dzień dobry,

Dziękujemy za wiadomość i zamówienie. Przykro nam, ÅŒe nie otrzymałeś jeszcze przesyłki. Skontaktowaliśmy się w tej sprawie z naszym przewoźnikiem, który poinformował nas o opóźnieniu, ale zapewnił, ÅŒe przesyłka jest juÅŒ w drodze. Jeśli przesyłka dotrze zbyt późno, moÅŒesz ją odmówić przyjęcia lub zwrócić. Przepraszamy za opóźnienie.

Nie otrzymałam przesyłki

Nie otrzymałam przesyłki

2026幎5月28日

Dzień dobry,

Dziękujemy za wiadomość i zamówienie. Widzimy, ÅŒe zamówienie zostało juÅŒ dostarczone – czy mogłabyś to nam potwierdzić? Chętnie Ci pomoÅŒemy!

5぀星のうち1の評䟡

Nie dostałam zamówienia ani pełnego

Nie dostałam zamówienia ani pełnego zwrotu środków.

2026幎5月15日

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinię. Widzimy, ÅŒe zwrot został zrealizowany w dwóch transzach, ale łącznie stanowi to całą kwotę. Chętnie wysłuchamy Twoich uwag i pomoÅŒemy.

5぀星のうち2の評䟡

E- mail z prośbą o ocenę mnie obudził o

E- mail z prośbą o ocenę mnie obudził o 23;00

2026幎3月23日

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinię. Przykro nam to słyszeć. Mamy nadzieję, ÅŒe produkty spełniły Twoje oczekiwania! Chętnie wysłuchamy Twoich uwag i pomoÅŒemy.

Pomyłka w dostawie

CięŌko cokolwiek powiedzieć, gdy się otrzymuje inny towar niÅŒ zamówiło

2026幎2月26日

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinię. Prosimy o przesłanie nam wiadomości z wyjaśnieniem skargi. Dzięki temu będziemy mogli przyjrzeć się sytuacji. Chętnie wysłuchamy i pomoÅŒemy!

Z pozdrowieniami,

Dzień dobry,

Dziękujemy za zamówienie. Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Sprawdziliśmy to dla Ciebie i widzimy, ÅŒe przesyłka czeka w punkcie serwisowym DPD juÅŒ od 25 lutego. Czy sprawdziłeś juÅŒ, czy przesyłka tam jest? Chętnie Ci pomoÅŒemy.

Z pozdrowieniami świątecznymi,

Bardzo dobre produkty

Bardzo dobre produkty: czapki kapitana, girlandy pirackie i opaski na oko piracki - bardzo dobra jakość! Szybka przesyłka i troska - szybki mail do mnie, kiedy potwierdzenie zamówienia nie dotarło. Chyba wylądowało w SPAMie. DZIĘKUJĘ!

2026幎2月16日
5぀星のうち1の評䟡

Zamówienie nie dotarło do mnie(mimo

Zamówienie nie dotarło do mnie(mimo, ÅŒe dostałam maila, ÅŒe zostało dostarczone)

2026幎2月11日

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinię. Widzimy, ÅŒe zamówienie wraca do nas. MoÅŒesz śledzić jego status za pomocą funkcji track and trace. Chętnie odpowiemy na Twoje pytania i pomoÅŒemy.

Z świątecznymi pozdrowieniami,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス