Mooie stevige rollator, remleidingen weggewerkt in het frame, loopt heel soepel. Kan zo makkelijk klein opgevouwen worden dat hij makkelijk in m’n achterbakje van m’n auto past. Prijs kwaliteit is he... もっと見る

企業が回答しました
Der Rollator wurde schnell und gut verpackt geliefert, der Aufbau Problemlos, das bekommt man alleine hin. Der Rollator selber ist leicht gut zu Handhaben, der Vorteil ist das Patzsparende zusammenfal... もっと見る
企業が回答しました
L.s. Wij staan versteld van de snelle levering, we hebben hem gemonteerd en staan versteld van de kwaliteit. Ik heb een duurdere rollator die ik in het bos gebruik met het wandelen met de hond. Deze n... もっと見る
企業が回答しました
Brauchte einen neuen Rollator ,weil der alte zu schwer war ,muss bis zum Fahrstuhl 5 Stufen bewältigen und im Kofferraum zu verstauen wurde für mich zu schwer. Habe das Modell Super light, Liefer... もっと見る
企業が回答しました
Empowering mobility, step by step
Peppelkade 21, 3992 AL, Houten, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De website is duidelijk en overzichtelijk. Wij kochten een rollator. Het bestelproces ging snel en gemakkelijk. Kreeg netjes een bericht dat de order geplaatst was. Ook de aflevering is goed gegaan.
De rollator voldoet aan de verwachtingen en is licht.
Dankzij goede vragen en een goed advies een heel fijne rollator voor m'n moeder gekocht tegen een scherpe prijs.
Vlotte levering van mijn rollator.
Hij is mooi, stevig en stabiel.
Ik ben blij met deze aankoop. De zithoogte is heel fijn en ik sta makkelijk weer op.
De banden zijn fantastisch geen last van denderen en zere schouders.
Al met al een aanrader.
De DUBBEL opvouwbare Parvum rollator Riva is licht, technisch prima en goed in gebruik.
Geen extra kosten voor rugleuning of stokhouder en toch voordeliger dan anderen.
Een telefoongesprek was helder en direct terzake. Een toezegging werd goed uitgevoerd.
Het product werd geleverd conform de bestelling. De levering gebeurde vlot, binnen een dag.
De rollator is prima ,ziet er ook mooi uit , makkelijk in elkaar te zetten.helaas is post nl niet aan de deur geweest en hebben ze het pakket ergens anders gebracht .
Had wat twijfels over de werking van dit middel. Maar na de eerste druppels te hebben aangebracht en uitgewreven, was de verveldende pijn na een minuut al verdwenen. Eindelijk doorslapen!
Echt eengeweldig ding lekker licht in gewicht
Veel soorten rollators, ik kon die ik gekozen had meteen meenemen.
Fijne rollator uitgezocht in hun winkel in Houten, deskundig personeel.
Heel vlot afgewikkeld. Is een boodschappentrolley maar ik heb er ook steun aan.
Ontzettend vriendelijk, behulpzaam en mee denkend.
Goede prijs kwaliteit.
Direct verzonden. per ongeluk was er een dienblad verstuurd, omdat we daar ook over spraken. Dat werd direct hersteld door alsnog de drinkbekerhouder te versturen en mijn moeder mocht het dienblad houden. wat een top service
Er was een probleem met de bezorging van een rollator door postnl maar de ZorgFirma heeft per omgaande voor een vervanging gezorgd. Uitstekende service!
Een gunstige ervaring rijker
Snelle levering, het bestelde artikel was precies zoals op de website beschreven dus uitstekende service van dit bedrijf!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。