䌁業情報

1. 自動車修理店

圓該䌁業による蚘述

Hos NÞrresundby PAVA Center arbejder vi hver dag for at give dig som kunde den bedste service og den hÞjeste kvalitet. Vi er et passioneret team af erfarne medarbejdere som tilsammen har rustbeskyttet kÞretÞjer i over 50 år. Hvis service og kvalitet er vigtigere end prisen, er du kommet til det helt rette sted. Velkommen hos NÞrresundby PAVA Center.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

9件のレビュヌ

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse.
Stor ros til Pava center NÞrresundby.
Havde min Fiat Ducato Autocamper inde til en komplet behandling. Modtog en skÞn service og venlighed. Ydermere fik jeg også en opdatering på hvordan undervognen så ud efter de havde renset den. Det var jeg glad for.

Men som sagt. Top kvalitets arbejde af et rart og dygtigt personale.

10 ud af 10 fra mig.

2025幎11月14日

Stor ros herfra

Jeg har haft min trailer til undervognsbehandling hos PAVE-centeret NÞrresundby og blev rigtig godt behandlet. Personalet var imÞdekommende og professionelle hele vejen igennem. Jeg fik god og kompetent rÃ¥dgivning, og hele forlÞbet var prÊget af tillid og tryghed. Stor ros herfra – kan varmt anbefales!

2025幎7月18日

Okay
.her er altså et pavacenter

Okay
.her er altså et pavacenter, der går op i kundetilfredshed.

Rigtigt flot arbejde, super hjÊlpsom og imÞdekommende. Hjalp sågar med at installere et plastik trim som sad forkert - og det endda selvom de ikke havde noget med dén sag at gÞre.

Bedste anbefalinger herfra.

OBS
de gamle anmeldelser er flere år gamle, så dem kan du roligt se bort fra
.der er virkeligt styr på deres service og aftaler.

2023幎2月15日

KAN ikke anbefale Pava SÞnderborg

Jeg har netop haft min bil til pava behandling i SÞnderborg .
Jeg har aldrig mÞdt så uhÞflig personale - man fÞler sig ikke velkommen der . Pava SÞnderborg har i lang tid reklameret med rabat kr 500 . Dagen hvor jeg bestiller tid - er rabatten ophÞrt. Jeg bestiller en tid til pava og får lidt rabat hos dem med mÞje og besvÊr .
Ugen inden datoen for pava behandling - reklamere Pava SÞnderborg atter med rabat kr 500 . Jeg vender retur og fortÊller at jeg Þnsker rabatten på min behandling . Da jeg ligger inde med et gavekort til Pava SÞnderborg - lyder svaret du kan da ikke få rabat og bruge dit gavekort . Damen bliver så sur at hun vrissende siger til mig - det er ikke mit firma du må tage den med min sÞn .
Dagen jeg skulle aflevere bilen ringede damen fra Pava - hun spurgte pÃ¥ en uhÞflig mÃ¥de hvor jeg blev af ???? Jeg svarede retur at der var aftalt formiddag og at jeg var pÃ¥ vej . Jeg vil pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale PAVA SØNDERBORG . De trÊnger i den grad kurser i kundevenlighed og imÞdekommenhed . !!!

2017幎10月7日

Elendigt arbejde

Jeg har netop haft min bil gennem syn. Det kostede så 11.000 kr ift de formodede 5000. 1/3 af bunden var så rusten, at der skulle svejses i adskillige timer. Pava i NÞrresundby havde nemlig ikke givet undervognsbehandling på hele bunden, men kun på godt og vel den ene halvdel. Hvis de havde gjort deres arbejde (som jeg i Þvrigt betalte fuld pris for), ville synet have kostet under det halve. To af hinanden uafhÊngige mekanikere sagde nÞjagtigt det samme, og det blev meget tydeligt, da de hejste bilen op - der var fyldt med "rÞde myrer" i den del, som Pava havde forsÞmt at undervognsbehandle.

Aldrig mere Pava :-(

2015幎7月28日