Konsultant SEO - Pawel Woloszyn レビュヌ

䌁業情報

1. SEOサヌビス
  2. マヌケティング コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Od ponad 15 lat zajmuję się SEO i pomagam firmom rozwijać widoczność w Google. Nazywam się Paweł Wołoszyn i jestem konsultantem SEO. Wspieram firmy, które chcą zwiększać ruch organiczny, poprawiać pozycje w wyszukiwarce, odzyskiwać widoczność po spadkach i podejmować lepsze decyzje dotyczące pozycjonowania. MoÅŒesz zlecić SEO agencji albo pracować bezpośrednio ze mną — jak z zewnętrznym Head of SEO dla Twojego projektu. Wchodzę w biznes, analizuję sytuację, wskazuję priorytety i układam strategię działań, które mają realnie wspierać rozwój firmy. Zaczynam od zrozumienia Twoich celów biznesowych, oferty, konkurencji i obecnej sytuacji strony. Następnie analizuję techniczne SEO, strukturę serwisu, content, linkowanie wewnętrzne, profil linków oraz potencjał rynku. Na tej podstawie przygotowuję konkretne rekomendacje i plan działań. Pomagam w takich obszarach jak audyty SEO, konsultacje SEO, strategia pozycjonowania, analiza konkurencji, link building, optymalizacja techniczna, rozwój contentu oraz zwiększanie widoczności w Google i AI. Moje podejście zostało docenione w branÅŒy: 1. miejsce — semKRK Awards 2024 w kategorii „Najlepsza kampania SEO” 2. miejsce — European Search Awards 2025 2. miejsce — semWAW 2024 w głosowaniu publiczności Współpraca ze mną jest dla firm, które potrzebują czegoś więcej niÅŒ standardowego raportu. To rozwiązanie dla właścicieli biznesów, e-commerce, działów marketingu i zespołów, które chcą poukładać SEO strategicznie i rozwijać widoczność w sposób mierzalny. JeÅŒeli szukasz konsultanta SEO, który spojrzy na Twój projekt szerzej niÅŒ tylko przez pozycje słów kluczowych — porozmawiajmy.

連絡先

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Szerokie spojrzenie na SEO i AI

Z Pawłem regularnie wymieniamy się doświadczeniami związanymi z widocznością w Google i w AI. Nasze rozmowy są konkretne, oparte na praktyce i zazwyczaj prowadzą do rozwiązań, które rzeczywiście moÅŒna wdroÅŒyć.

Bardzo cenię u Pawła umiejętność patrzenia na SEO szerzej niÅŒ tylko przez pozycje, ruch i narzędzia. Paweł świetnie łączy kwestie techniczne ze strategią i celami biznesowymi. Potrafi szybko wychwycić istotę problemu, zadać właściwe pytania i zaproponować działania dopasowane do sytuacji.

Paweł jest rzetelnym, zaangaÅŒowanym i godnym zaufania partnerem do współpracy. Z przekonaniem polecam go osobom i firmom, które szukają konkretnego wsparcia przy bardziej wymagających projektach SEO.

2026幎7月15日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Współpraca z Pawłem to naprawdę bardzo dobra decyzja

Współpraca z Pawłem to naprawdę bardzo dobra decyzja. Szukaliśmy konsultanta SEO, który nie tylko zna się na swojej pracy, ale potrafi teÅŒ rozmawiać po ludzku i zrozumieć realne potrzeby lokalnego biznesu. I właśnie to dostaliśmy.

Paweł podszedł do tematu kompleksowo. Nie ograniczył się do klasycznego SEO, ale pomógł nam teÅŒ spojrzeć szerzej na widoczność w sieci, w tym na coraz waÅŒniejszy obszar pozycjonowania pod AI. Widać, ÅŒe łączy wiedzę techniczną ze strategicznym podejściem i dobrym rozumieniem biznesu. Z pełnym przekonaniem polecam Pawła firmom, które szukają doświadczonego eksperta SEO i partnera, który potrafi spojrzeć na marketing szerzej niÅŒ tylko przez pozycje w Google. Świetna robota i wielkie dzięki!

2026幎4月22日
自発的なレビュヌ