䌁業情報

1. トリミング サロン

圓該䌁業による蚘述

De Pawfect Academie biedt alles wat je nodig hebt om hondenverzorging écht goed te leren. Met het totale pakket krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving, een actieve Q&A-community, alle benodigde materialen én een praktijkgerichte workshopdag. Alles overzichtelijk, professioneel en met oog voor het welzijn van de hond. Leren op jouw tempo, met kennis die blijft. 🐟

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Trim workshop

Het was echt een super leuke ervaring ik heb echt super veel geleerd ook waren degene die de workshop gaven super lief. Ook heel fijn is dat je van te voren al vast de stap voor stap filmpjes krijgt met wat je moet doen zodat je van te voren vast kan oefenen en nader hand nog even terug kan kijken als je het even niet meer weet

Echt een dikke aan rader ❀❀

2026幎4月12日

Super trimcursus

Ik heb bij Maaike een trimcursus gevolgd om mijn Australian Labradoodle zelf te leren trimmen. De cursus was super goed georganiseerd en verzorgd. Goede begeleiding tijdens de cursus en goed voor te bereiden in de online leeromgeving. Zeker een aanrader!!!

2026幎3月7日

Pawfect academie trimcursus

Ik heb onlangs een trimcursus gevolgd en dat was echt een hele fijne ervaring. De materialen waren vooraf al in huis en door de video’s wist ik goed wat ik kon verwachten. Op de dag zelf werden we de hele dag supergoed begeleid. We waren met een klein groepje, wat heel prettig werkte. Het eindresultaat mocht er zijn: de hond zag er prachtig uit! Ik voel me nu veel zekerder en kan dankzij de video’s ook in de toekomst zelf blijven trimmen.

2025幎11月23日

Workshop Pawfect Academie

De workshop bij Pawfect Academie heeft mijn verwachtingen echt overtroffen.

Deze cursus is super duidelijk en goed opgebouwd. Alles werd stap voor stap uitgelegd, met veel ruimte om vragen te stellen en om het echt zelf te doen. Er was een rustige, prettige sfeer waardoor je fijn kan leren.

De materialen waren van hoge kwaliteit en alles was netjes voorbereid. Dat gaf meteen vertrouwen en laat zien hoeveel zorg en professionaliteit Maaike draagt.

De begeleiding vond ik echt een enorm pluspunt. Er was veel persoonlijke aandacht, alles werd geduldig uitgelegd. Dat gaf mij een fijn en ondersteund gevoel.

Deze cursus is absoluut de investering waard, omdat er niet alleen kennis word gedeeld, maar ook vertrouwen, begeleiding en een fijne leerervaring waar je echt iets aan hebt nu én in de toekomst.

Bij twijfel aan deelname zou ik zeggen: DOEN! Je hoeft echt geen ervaring te hebben, alles wordt duidelijk uitgelegd en je staat er niet alleen voor.

Dankjewel Pawfect Academie voor deze mooie ervaring! 🐟🩷

2025幎11月16日