Fikk et gavekort i slutten av sept. 2025, som var 'ladet' med kr 500. Dessverre blir kortet aktivert og trekt penger 7 mnd. fra kjÞpsdatoen av gavekortet. KjÞpsdatoen var rundt nov. 2024. Derfor... ãã£ãšèŠã
VÊr oppmerksom pÃ¥ vilkÃ¥rene hvis du kjÞper eller mottar et Paygoo Gift-kort. Selv om det stÃ¥r "Gavekort" pÃ¥ pakken, opererer de med en gebyrstruktur som gjÞr at verdien forsvinner svÊrt raskt. Dette... ãã£ãšèŠã
Må vÊre verdens dårligste gavekort, styr unna! Tungvindt fra a-å, og gebyrer ved både kjÞp av kortet, og alt mulig etterpå, helt håplÞst. Rart at dette kan vÊre lovlig i Norge.
Paygoo mastercard tull Det stÃ¥r pÃ¥ paygoo.no nettside dem at man kan kjÞpe paygoo mastercard pÃ¥ disse butikker 7eleven. Narvesen. Joker. Meny og alle coop selskap kiwi.Jeg gikk pÃ¥ alle butikker ingen... ãã£ãšèŠã
Fikk et gavekort i slutten av sept 2025
Fikk et gavekort i slutten av sept. 2025, som var 'ladet' med kr 500.
KjÞpsdatoen var rundt nov. 2024.
Derfor var det kun kr 366 igjen på kortet når jeg fikk det og skulle ta det i bruk.
Ren svindel. Anbefaler alle å styre unna.
De eneste som har behov for dette gavekortet er personer som vil ta penger ut fra et firma, ved å gi 5k i gave per år til en (seg selv) eller flere personer.
Advarsel: Gebyrer tÞmmer kortet lynraskt â villedende markedsfÞring
VÊr oppmerksom på vilkårene hvis du kjÞper eller mottar et Paygoo Gift-kort. Selv om det står "Gavekort" på pakken, opererer de med en gebyrstruktur som gjÞr at verdien forsvinner svÊrt raskt.
Dette er en kynisk forretningsmodell for å konfiskere kundenes midler gjennom urimelige vilkår. Styr unna!
Må vÊre verdens dårligste gavekort
Stay away!!!
Stay away!!!! Do not use these cards! Card had a value of 500 nok and was charged service fee of 16 nok for every month the card was not used. When I tried to use the card - thinking it still had the original amount - the card was declined. Found out that they also charge 6 nok for an attempt to use the PIN. What a joke. Will never recommend or use Paygoo.
Beware
Beware! Iâve been through it I lost all my money and earnings, and only got back my digital profile after a skilled team stepped in to help.
Svindel å bedrag en gjeng med kjeltringer
Dette er vel noe av den stÞrste svindelmetoden som er oppfunnet.. fikk et gavekort fra min fagforening som jeg da skulle aktivere fÞr jeg begynte å bruke det.. på Chlas olson ble det avist på Coop ble det avist på bensinstasjonen Cirkle Q ble det avist nå håper jeg at jeg aldri ser navnet PAYGOO noen gang igjen..
Fraud
ATTENTION all Paygoo users! Be aware that Paygoo charges a monthly fee of 16 NOK and then 50 NOK, which can quickly deplete the balance of your gift card. In my case, my gift card had a balance of 1000 NOK, but after some months, the balance was completely gone due to the monthly fee. I strongly advise everyone to NOT buy Paygoo and consider alternative payment methods to avoid falling victim to this seemingly fraudulent system.
Styr unna denne dritten
Styr unna denne dritten, de robber deg mÃ¥nedling i form av en mÃ¥nedlig fee. Det er ogsÃ¥ en fee for Ã¥ sjekke saldo. Kortet blir tappet planmessig, styr langt unna dette kortetð³
REN SVINDEL
REN SVINDEL
Stay a way folkens, det er ren tyveri og svindel skal dere bruke paygoo kort husk at de kan stjele pengene dine fra korte, ikke bruk dette kortet
GO PAYGOO
Hej!
Jag tror att mÀnniskor som skriver dessa review förstår sig inte på systemet och hur man gör!
Min erfarenhet av Paygoo har varit extremt bra och nÀr man har ett kontant kreditkort i samhÀllet slipper man anvÀnda sitt privata kort nÀr man gör köp på nÀtet eller PS5, X-box ex.
Det Àr ett perfekt komplement till dagens banker om man inte har bankid eller Àr ny i Sverige.
Detta ska inte tas bort!!!!
Jag Àr extremt tacksam att paygoo finns.
Kan tÀnka mig jobba och sÀlja deras kort i Stockholm om det skulle finnas jobb.
Om paygoo lÀser detta kan ni höra av er.
Mvh
Ld
Ligner på svindel
Paygoo trekker penger fra kortet hver måned man ikke bruker det, slik at det blir tomt lenge fÞr utlÞpsdatoen. De trekker også penger for å sjekke saldo og få tilsendt PIN-kode. Burde ikke vÊre lov.
99 kroner i gebyr for aktivering avâŠ
99 kroner i gebyr for aktivering av kortet.
3.50 Þre i gebyr for hvert bruk.
Aldri mer.
MÞkkaopplegg!
KjÞpte kort på 500 kr
KjÞpte kort på 500 kr, aktivere og fikk pin kode... Og kan ikke betale med kort også penger er borte uten å bruke den jÊvla korte! Gikk til å sjekke transaksjoner og der er ikke noe som blitt brukt.. Hvor er mine penger?
TOTAL SCAM.This is Norway bought it onâŠ
TOTAL SCAM.This is Norway bought it on kiwi 12 days ago. They stole my money.
In Norway? I would rate them 10 minus.
Man vil anta at pengene man har fÃ¥ttâŠ
Man vil anta at pengene man har fått står der til utlÞpsdato, men det viser seg at gebyrene har tatt hele belÞpet. Jeg kan ikke fatte at dette er lov! Ekstremt spekulativt og lite kundevennlig. Ved kontakt med support er alt de kan si at Mastercard Europe har godkjent dette og det er ikke ulovlig..
Blir trekt gebyr for hver mÃ¥ned kortetâŠ
Blir trekt gebyr for hver måned kortet ikke brukes og man har + saldo. STYR UNNA!
Fikk 2 gavekort i fÞdselsgave som jeg nesten ikke fikk brukt grunnet at store deler ble trekt til âfeeââŠ
Dette selskapet og dens måte de jobber på bÞr legges ned tvert!