レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik vind het altijd vervelend een negatieve review te geven maar goed, als het niet anders kan..... Ik heb een bestelling geplaatst voor het boek Verrot Lekker. Heb netjes betaald maar daarna blij... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Inmiddels heb ik afgelopen donderdag een reactie gehad van Paypro. Wel jammer dat daar een review voor nodig is. Ze zullen er achteraan gaan. Helaas tot op heden zonder resultaat. Mocht mijn prob... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hele slechte website heb het ooit 1 keer gebruikt en snapte er niks van heb toen per ongeluk iets aan gezet 1,5 jaar geleden en nu krijg ik uit het niets een brief van het incassobureau. Ik vind het e... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Wat is dit een triest bedrijf. Heb je een payment solution nodig kies dan voor Plug & Pay oid. Voorbeeld : Compliance afdeling die accounts moeten goedkeuren doen dit op basis van aannames en denken... もっず芋る

䌁業情報

1. 支払いサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Ontvang vandaag nog betalingen, verhoog je conversie, automatiseer je administratie in één kant-en-klare oplossing, stel partners en affiliates in staat om je product of dienst tegen een commissie te promoten. Dat is PayPro

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Niets laten horen levert een negatieve reactie

Ik heb een bestelling geplaatst voor het boek Verrot Lekker. Heb netjes betaald maar daarna blijft het ijzig stil. Ook na ze een bericht te hebben gestuurd blijft de reactie uit.
Nu heb ik ook de schrijver van het boek een bericht gestuurd en dat is Christian Reij
maar ook van die kant blijft het stil.
Ik vind het niet erg om iets langer op een boek te moeten wachten mensen maar laat dan iets van je horen. Als je niets laat horen volgt er altijd een negatieve reactie. En dat wil je toch ook niet?
Vooruitlopend op de komende vraag: ordernummer is V-10534229

2026幎4月7日

Hi,

Cassandra

5぀星のうち1の評䟡

Zetten gewoon jouw account stop!!!!

Update na reactie:
Ga er niet mee in zee met deze partij.
Zij heeft gevraagd of haar account weer open gezet kon worden. Dat was NIET mogelijk.
STOPZETTEN is bij hun wel mogelijk, en haar geld in dat account is ze kwijt.

DUS LET GOED OP MENSEN!!!!!!!!

Zetten gewoon jouw account stop!!!!

Ik hoorde van een kennis die geen review wil schrijven dat haar account bij PayPro zonder bericht is stop gezet. Ook het geld dat op haar account stond is ze kwijt. Na een mailwisseling krijgt ze dat ook niet meer.

Dus mensen:
Let op voordat je bij PayPro zaken doet.
Ze stoppen gewoon jouw account en het geld ben je kwijt. Als je het mij vraagt is dat gewoon diefstal.

Helaas kon ik geen -sterren geven, anders had het min 10 geweest. Onbetrouwbaar en onmenselijk.

2026幎3月1日

Hi Kirsten,

Je geeft aan dat het om een kennis van je gaat. Op basis van deze review kunnen wij dit helaas niet verifiëren, en wij kunnen ook geen account of gegevens vinden die hierop aansluiten.
Wanneer iemand vragen of problemen heeft met een PayPro-account, kan diegene altijd rechtstreeks contact opnemen met onze support zodat wij dit kunnen onderzoeken en helpen waar mogelijk.

5぀星のうち1の評䟡

Zo maar geld uit mijn bankrekening

Zo maar geld uit mijn bankrekening. Terwijl ik niets heb gekocht!

2026幎2月17日

Hi Emanuele,

Wij verwerken enkel transacties in opdracht van verkopers maar verkopen geen producten. Waarschijnlijk heb je een product gekocht bij één van de bedrijven die bij ons zijn aangesloten. Als je contact met ons opneemt via support@paypro.nl help ik je graag met achterhalen bij welk bedrijf dit was.

5぀星のうち1の評䟡

Ik was in de veronderstelling dat ik de

Ik was in de veronderstelling dat ik de schorsing van mijn camper betaalde. Zei nog tegen mijn vriend; huh 45 extra kosten administratiekosten komen erbij. Ik ben er dus ingetrapt. Volgende keer kijk ik beter als ik mijn camper schors. De 45 euro krijgt Pay Pro nooit meer van mij. Schorsen kost nl maar 29.50 en Pay Pro steekt bij elke schorsing 45 euro in hun zak. Ik ga nu kijken met een jurist of we dit op tv kunnen krijgen en of het juridisch mogelijk is om alle gedupeerden schadeloos te stellen. Dieven zijn ze. Wat een oplichting is dit.

2025幎10月15日

Hi Ines,

Als PayPro verwerken wij enkel transacties in opdracht van verkopers, maar verkopen geen producten. Wij doen dus ook geen schorsing van voertuigen, maar waarschijnlijk heb je dit aangevraagd bij één van de bedrijven die bij ons zijn aangesloten. Als je contact met ons opneemt via support@paypro.nl help ik je graag met uitzoeken waar je deze schorsing hebt aangevraagd.

Trieste gang van zaken

Het is natuurlijk in en in triest als je denkt met OV-Chipkaart je kaart denkt te verlengen dat je dan met Paypro te maken blijkt te hebben die 37,50 voor verlenging rekent én na terstond beklag hierovr niet thuis geeft.

2026幎1月2日

Hi Leo,

Als PayPro verwerken wij enkel transacties in opdracht van verkopers, maar verkopen geen producten. Wij doen dus ook geen verlengingen van OV-chipkaarten. Waarschijnlijk heb je dit aangevraagd bij één van de bedrijven die bij ons zijn aangesloten. Als je contact met ons opneemt via support@paypro.nl help ik je graag met uitzoeken waar je deze OV-chipkaart hebt aangevraagd.

5぀星のうち1の評䟡

Opassen voor dit bedrijf op slinkse helaas legale manier kloppen ze het geld uit je zak

Stichting Paypro.nl
Wanneer je je voertuig wil schorsen en je doet dat via internet dan is de kans groot dat je op de site van Stichting Paypro.nl terecht komt terwijl je denkt dat je op de RDW site zit. Als je dan je voertuig wil schorsen dan staan daar de zelfde bedragen op als op de RDW site dan denk je dat alles klopt en wil je betalen dan komen er ineens 80 euro aan administratie kosten van deze nare club bij.
Dus mensen kijk uit voor dit bedrijf

2025幎9月29日

Hi Eric,

5぀星のうち1の評䟡

Een ov aangevraagd voor m’n dochter om

Een ov aangevraagd voor m’n dochter om met de trein te reizen. 54euro betaald. Wacht nog steeds op de kaart. Oplichters. Het zou 7,50 moeten zijn. Nu hebben ze en een foto v m’n dochter en m’n adres en gegevens. Ben hier zo KLAAR mee! PAYPRO CLIENTGELDEN! Ik wil mijn geld terug!

2025幎9月28日

Hi Marleen,

Als PayPro verwerken wij enkel transacties in opdracht van verkopers, maar verkopen geen producten. Wij doen dus ook geen verkoop van OV-chipkaarten. Waarschijnlijk heb je dit aangevraagd bij één van de bedrijven die bij ons zijn aangesloten. Als je contact met ons opneemt via support@paypro.nl help ik je graag met uitzoeken waar je deze OV-chipkaart hebt aangevraagd.

5぀星のうち1の評䟡

2 jaar later een incassobureau voor 1 dag te laat opzeggen zonder gebruik.

Ik zie hier nu dat ik blijkbaar niet de enige ben.. Ik heb twee jaar (!) geleden een proefaccount aangemaakt om te kijken of PayPro handig zou zijn voor onze website. Vervolgens nooit meer gebruikt, maar toen ineens een mail dat de proefperiode afliep. Direct het account stopgezet waarna ik ook geen toegang meer had of de betaalmodule kon gebruiken.

Nu wordt er dus twee jaar later ineens een incassobureau opgezet voor een betaling van €900 voor iets wat ik dus EEN DAG te laat heb stopgezet, terwijl ze ook kunnen zien dat ik er geen gebruik van heb gemaakt doordat er geen enkele transactie is gedaan. Ontzettend kinderachtig.

Wat een ontzettend naar bedrijf is dit, nu ik ook de andere reviews lees van bedrijven die dit hebben meegemaakt.

Er wordt ook geen heads up gegeven dat de proefperiode afloopt, of dat de prijzen exclusief btw zijn. Ook krijg je niet een factuur, maar een melding dat je je saldo moet opwaarderen zodat ze het factuurbedrag af kunnen schrijven. Ik dacht eerlijk gezegd dat dit een phishingmail was, maar nu ineens twee jaar later hebben ze dus een incassobureau ingeschakeld voor iets wat ik 1 dag te laat heb stopgezet.

Wees dus gewaarschuwd voor deze slechte service. Gebruik lekker Mollie!

2025幎6月16日
5぀星のうち1の評䟡

Ver weg blijven van dit 'bedrijf'

Ik lees veel reviews van mensen die hetzelfde ervaren als mij. Ik kan mij niet herinneren dat ik vorig jaar een jaarabbo heb verlengd of afgesloten. In mijn beleving is dit allang opgezegd. Nu sturen ze een incasso bureau achter mij aan. Ik heb ze nu 3 of 4x gebeld en ze zeggen dat ze het gaan oplossen en mij dezelfde dag nog terugbellen of een e-mail sturen. Elke keer is dit niet gebeurd.

Als je een serieuze ondernemer bent, ga dan a.u.b. niet met ze in zee. Ze voegen niks toe aan je onderneming behalve hoofdpijn en tijdverlies...

2025幎5月21日
5぀星のうち1の評䟡

Dit bedrijf is absoluut niet aan te

Dit bedrijf is absoluut niet aan te raden. Nadat zij jou als klant binden blokkeren ze in één je account met saldo. Dit geld krijg je niet terug. Zij stellen vragen en ondanks het beantwoorden van de vragen blijft het account geblokkeerd. Verder is deze afdeling telefonisch niet te bereiken en reageren ze pas weken later op de mails.

2025幎5月19日
5぀星のうち1の評䟡

Halen zomaar geld van de rekening

Halen zomaar geld van de rekening. Niet meer doen!

Antwoord: Dan moet PayPro geen zaken doen met schimmige ondernemers. Is jullie verantwoordelijkheid.

2025幎4月11日

Hi!​

Op dit moment laat je een review achter voor PayPro. Wij verwerken enkel transacties in opdracht van verkopers maar verkopen geen producten. Wij kunnen helaas ook geen abonnementen voor je stopzetten of terugbetalingen uitvoeren.

Hiervoor kun je contact opnemen met de aanbieder van het product/de dienst.

Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

Begin hier niet aan!

Begin hier niet aan!
Ik lees veel dezelfde ervaringen als de mijne...
Ooit een account aangemaakt en hierbij blijkbaar gelijk een betalingsverplichting aangegaan? Ze geven in een mail van de klantenservice aan dat er automatisch een module 'start up' is geactiveerd. Ik heb nergens aangegeven dat ik akkoord ga met een abonnement of iets dergelijks.
Nu dreigen ze met een incassobureau, terwijl er in hun eerste mailing duidelijk staat dat je account wordt geweigerd en gesloten als je niet alle benodigde documenten aanlevert. Ik heb nooit iets aangeleverd aan PayPro, en nu toch, dik een jaar later blijven ze betalingsverzoeken en dreigingen met incassobureau's sturen. Bespaar jezelf de ellende en begin hier alsjeblieft niet aan!!!

Ik sta ervoor open om deze review te herzien, wanneer er eindelijk actie vanuit PayPro wordt ondernomen en dit netjes wordt opgelost.

2025幎3月14日

PayPro からの回答

Hi Sann, bedankt voor je bericht. Zou je ons een bericht willen sturen op support@paypro.nl? Op basis van je review kan ik je account niet achterhalen. Ik kijk graag nog een keer met je naar de situatie.

⭐☆☆☆☆ Zeer ontransparante en agressieve

⭐☆☆☆☆ Zeer ontransparante en agressieve werkwijze

Mijn ervaring met PayPro is ronduit teleurstellend. Ik heb een testaccount aangemaakt om de service te bekijken, zonder ooit gebruik te maken van hun diensten. Wat nergens duidelijk werd gecommuniceerd, is dat er na een korte proefperiode automatisch een betaald abonnement werd gestart.

Na maanden zonder enig gebruik kreeg ik ineens dreigende incassomails met extra kosten. Pas toen ik contact opnam, bleek dat ik ongemerkt een betaalverplichting was aangegaan. Dit is absoluut niet klantvriendelijk en voelt misleidend.

Zelfs na herhaaldelijk aangeven dat ik nooit gebruik heb gemaakt van de dienst en dat dit eenvoudig in mijn account te verifiëren was, bleef PayPro vasthouden aan de betaling. Ze boden geen enkele coulance en bleven aandringen op betaling onder dreiging van incasso.

Een professioneel bedrijf handelt transparant, eerlijk en klantgericht – iets wat ik bij PayPro totaal niet heb ervaren. Ik raad ondernemers aan om zeer goed op te letten voordat ze zich hier aanmelden.

Wees gewaarschuwd: lees de kleine lettertjes, want voor je het weet, zit je vast aan kosten zonder dat je het doorhebt!

2025幎3月8日

Hi Jolanda,

Vervelend om te lezen dat je ons aanmeldproces als onprettig hebt ervaren. Voor al onze pakketten bieden wij een proefperiode die inderdaad, mits er niet wordt opgezegd, overgaat in een betaald abonnement. Dit staat op de registratiepagina aangeven en je ontvangt hier nog 2 mails over.

Als iemand direct bij activatie aangeeft toch nog af te willen zien na het verlopen van de proefperiode werken wij uiteraard graag mee aan een oplossing. Jij hebt ons echter na 5 maanden pas hierover benaderd.

Wij kunnen ons voorstellen dat de laatste aanmaningsmail agressief overkwam. We proberen hierin duidelijk te maken dat er bijkomende kosten kunnen komen als de betaling uitblijft. Hier zijn wel 3 vriendelijke betaalherinneringen aan vooraf gegaan.

Nogmaals betreuren we dat je als ontevreden klant bent weggegaan bij PayPro, maar we hebben je op verschillende manieren proberen te informeren over de status van je abonnement en de bijkomende kosten.

5぀星のうち1の評䟡

heb geld betaald bij hun voor een

heb geld betaald bij hun voor een aankoop bij de RDW en heb niets gekregen en na kontakt met RDW zeggen ze dat ze dat niet ontvangen hebben maar krijg mijn geld niet terug van hun een zeer slechte service

2025幎3月6日

Hi Nancy,

Op dit moment laat je een negatieve review achter voor PayPro. Wij verwerken enkel transacties in opdracht van verkopers maar verkopen geen producten. Wij kunnen helaas ook geen abonnementen voor je stopzetten of terugbetalingen uitvoeren.

Hiervoor kun je contact opnemen met de aanbieder van het product/de dienst. Dat is in dit geval niet de RDW, maar voertuigschorsen.nl.

Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Ik hoop dat je op basis van deze informatie de review wilt herzien.

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig systeem en snelle support!

Geweldige service! We maken voor beide van onze bedrijven gebruik van PayPro. Alles word altijd snel en netjes geregeld, de service is super en het systeem werkt ook ideaal. Inmiddels kunnen wij niet meer zonder. Ik zou het iedere ondernemer aanraden als je opzoek bent naar gemak en overzicht in je facturatie.

2025幎2月28日

Hi Lukas,

Fijn om te horen dat onze service en systeem bevallen! Bedankt voor de positieve review :)

5぀星のうち1の評䟡

In december via de een OV-chipkaart

In december via de een OV-chipkaart besteld en betaald, nog niets ontvangen. Al 2 maal via contactformulier contact proberen te krijgen maar geen reactie.

2025幎2月18日

Hi Nicole,

Hiervoor kun je contact opnemen met de aanbieder van het product/de dienst.

Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben al jaren tevreden klant van

Ik ben al jaren tevreden klant van PayPro. Het systeem werkt goed, de klantenservice is snel en vriendelijk. PayPro is een onmisbaar stukje van mijn business geworden. Grappig is dat het eigenlijk zo vanzelfsprekend is geworden om PayPro te gebruiken, en van de functionaliteiten gebruik te maken, dat alles gewoon klopt. Door de jaren heen heb ik duizenden affiliates weten te werven en is er nog nooit een fout ontdekt. Ik ben super blij dat ik met PayPro werk en raad het iedereen aan.

2024幎12月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス