䌁業情報

1. 電話亀換
  2. 電話・むンタヌネット サヌビス
  3. テレコミュニケヌション サヌビス プロバむダヌ

圓該䌁業による蚘述

PBXcomplete is een zakelijke leverancier van Voip telefooncentrales in de cloud, Voip telefoons en telefoonnummers. Wij bieden een totaaloplossing voor zakelijke telefonie waarbij je niet betaalt per aangesloten gebruiker. Daarbij bieden wij diverse partnerprogramma's waarmee je onze cloud diensten aan kunt bieden aan jouw klanten. Wij kunnen zorgen voor een geruisloze overstap naar ons telefonie platform met behoud van jullie huidige telefoonnummers. Met een Voip centrale in de cloud bij ons, beschik je over een eigen veilige telefonie omgeving die desgewenst gekoppeld kan worden aan jouw favoriete CRM pakket. Onze diensten: Telefooncentrale abonnementen, Voip telefoonnummers, Zorgeloze Belbundels, Vast-mobiel integratie, IP telefoons & headsets, Bellen met Teams. Bij onze telefooncentrale abonnementen kan je kiezen tussen FreePBX, onze open-source oplossing, of 3CX. 3CX bieden we aan in 2 varianten: dedicated centrales die gebaseerd zijn op het aantal maximale gelijktijdige gesprekken met een bijbehorende 3CX Professional of Enterprise licentie. Het instap alternatief is een van onze 3CX Free Plus of 3CX SMB Plus abonnementen, waarmee maximaal 20 gebruikers te koppelen zijn. Deze abonnementen hebben ook een telefoonnummer inbegrepen, evenals een belbundel. Uiteraard is nummerbehoud geen enkel probleem. Ook zijn standaard koppelingen mogelijk met WhatsApp, Facebook en SMS. Alle chats met klanten komen dan centraal binnen om op te volgen. Dat geldt ook voor de chat functionaliteit die je desgewenst in je website kan activeren.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Good quality sound

Good quality sound, cheap international rates, not too difficult to set up (with helpful support from PBX Compleet team) and App works well on mobile phones.

2024幎10月24日
自発的なレビュヌ
PBXcomplete ロゎ

PBXcomplete からの回答

Thank you, David!

5぀星のうち5の評䟡

Telefonie twee-punt-nul

Een zeer betrouwbare telefoonverbinding, met een fantastische app voor je telefoon zodat je als het ware twee telefoonnummers hebt op 1 mobieltje.
Dan de service, omdat het voor mij om moeilijk te doorgronden technologie gaat, is hun service van onschatbare waarde! Ik bel en zij begeleiden mij door alle menu’s, om bv een antwoordapparaat in te stellen.
En
 het is ook nog een betaalbare Voip.

2024幎10月18日
自発的なレビュヌ