äŒæ¥æ å ±
- é»è©±äº€æ
- é»è©±ã»ã€ã³ã¿ãŒããã ãµãŒãã¹
- ãã¬ã³ãã¥ãã±ãŒã·ã§ã³ ãµãŒãã¹ ãããã€ããŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
PBXcomplete is een zakelijke leverancier van Voip telefooncentrales in de cloud, Voip telefoons en telefoonnummers. Wij bieden een totaaloplossing voor zakelijke telefonie waarbij je niet betaalt per aangesloten gebruiker. Daarbij bieden wij diverse partnerprogramma's waarmee je onze cloud diensten aan kunt bieden aan jouw klanten. Wij kunnen zorgen voor een geruisloze overstap naar ons telefonie platform met behoud van jullie huidige telefoonnummers. Met een Voip centrale in de cloud bij ons, beschik je over een eigen veilige telefonie omgeving die desgewenst gekoppeld kan worden aan jouw favoriete CRM pakket. Onze diensten: Telefooncentrale abonnementen, Voip telefoonnummers, Zorgeloze Belbundels, Vast-mobiel integratie, IP telefoons & headsets, Bellen met Teams. Bij onze telefooncentrale abonnementen kan je kiezen tussen FreePBX, onze open-source oplossing, of 3CX. 3CX bieden we aan in 2 varianten: dedicated centrales die gebaseerd zijn op het aantal maximale gelijktijdige gesprekken met een bijbehorende 3CX Professional of Enterprise licentie. Het instap alternatief is een van onze 3CX Free Plus of 3CX SMB Plus abonnementen, waarmee maximaal 20 gebruikers te koppelen zijn. Deze abonnementen hebben ook een telefoonnummer inbegrepen, evenals een belbundel. Uiteraard is nummerbehoud geen enkel probleem. Ook zijn standaard koppelingen mogelijk met WhatsApp, Facebook en SMS. Alle chats met klanten komen dan centraal binnen om op te volgen. Dat geldt ook voor de chat functionaliteit die je desgewenst in je website kan activeren.
é£çµ¡å
Bierstraat 119, 3011 XA, Rotterdam, ãªã©ã³ã
- 010-8200010
- info@pbxcomplete.nl
- pbxcomplete.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uitstekend bedrijf met accurate en upâŠ
Uitstekend bedrijf met accurate en up to date kennis van zaken. Supportvragen worden snel opgepakt. Zeer tevreden.

Telefooncentrale tegen eerlijke prijs
Telefooncentrale tegen eerlijke prijs. Goede dienstverlening

PBXcomplete ããã®åç
Fijn bedrijf met goede support en korteâŠ
Fijn bedrijf met goede support en korte lijntjes

PBXcomplete ããã®åç
Geweldig bedrijf en geweldige service
Geweldig bedrijf en geweldige service. Staan altijd klaar voor je

Altijd snel paraat!
Altijd snel paraat, goede service, zeer vriendelijk, al jaren tevreden!

PBXcomplete ããã®åç
Snelle reactie en vriendelijke mensen
Snelle reactie als er iets niet werkt, goede oplossingen en vriendelijke mensen.

fijne meedenkende partner
fijne meedenkende partner. deskundige mensen

Wij werken al meer dan 13 jaar samen enâŠ
Wij werken al meer dan 13 jaar samen en PBX is een waardevolle partner voor ons bedrijf

Good quality sound
Good quality sound, cheap international rates, not too difficult to set up (with helpful support from PBX Compleet team) and App works well on mobile phones.

Uitstekende service van PBXComplete
Uitstekende service van PBXComplete. Zodra we een vraag hebben, wordt deze dezelfde dag nog opgepakt.

PBXcomplete ããã®åç
Een pbx-systeem een week kosteloos alsâŠ
Een pbx-systeem een week kosteloos als test aangeboden krijgen, persoonlijk contact, behulpzame mensen en ook nog een prima prijs! Dat is uniek tegenwoordig. Zeker een aanrader.

Kan niet bestaat niet!
Ze doen hun uiterste best om voor elkaar te krijgen wat soortgelijke aanbieders zeggen dat niet mogelijk is. Snelle reacties en denken echt mee!

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Telefonie twee-punt-nul
Een zeer betrouwbare telefoonverbinding, met een fantastische app voor je telefoon zodat je als het ware twee telefoonnummers hebt op 1 mobieltje.
Dan de service, omdat het voor mij om moeilijk te doorgronden technologie gaat, is hun service van onschatbare waarde! Ik bel en zij begeleiden mij door alle menuâs, om bv een antwoordapparaat in te stellen.
En⊠het is ook nog een betaalbare Voip.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ