Ãr du seriös och vÀlj dÃ¥ en seriös utbildning. Du fÃ¥r allt, resten hÀnger pÃ¥ dig. Jag Àr otroligt nöjd, speciellt bra stöd frÃ¥n coacher och ett starkt community. Att fÃ¥ ha one to one med samma coach... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det bÀsta investeringsbeslutet jag har tagit i mitt liv var att gå med i P&D-gruppen. Ni Àr bÀst! Tack för all kunskap, inspiration och allt stöd. Samson!
Extremt bra utbildning. Ger presis de kunskaperna man behöver och ges ut pÃ¥ ett bra och effektivt sÀtt. UtmÀrkta mentorer som hjÀlper och vÀgleder mycket effektivt, och gör sÃ¥ pÃ¥ ett sÀtt som fÃ¥r en a... ãã£ãšèŠã
P&D har ett genomtÀnkt program för att eleverna ska utvecklas till en proptrader i sin egen takt. Digitala workshops varje vecka samt möten med sin badygrupp ger en fortgÃ¥ende utveckling och inspirat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang har började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera vÀlstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sin mission att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det Àr strategierna som presenteras i dessa utbildningarna som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag. Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals mÀnniskor vÀrlden över i deras strÀvan efter finansiell stabilitet och tillvÀxt. Som erfarna investerare och visionÀrer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som frÀmjar utbildning, mentorskap och delning av ovÀrderliga investeringsstrategier. Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjÀlpa mÀnniskor från alla samhÀllsskikt att låsa upp sin potential och förÀndra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvÀrvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsÀtter de att göra en betydande inverkan på investeringsvÀrlden och livet för dem de har förmånen att vÀgleda och stödja.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ni/vi Àr grymma :)
Det bÀsta jag har hoppat på! Jag har lÀrt mig otroligt mycket och dessutom fått vÀnner för livet, vilket Àr ett stort plus. SuverÀna coacher och ledare som verkligen stöttar och inspirerar. En fantastisk upplevelse som jag verkligen rekommenderar.
Mentorskapet kring aktiemarknaden
Mentorskapet kring aktiemarknaden Àr helt fantastiskt. Dennis förklarar alla webinarier och lektioner på ett tydligt, pedagogiskt och engagerande sÀtt, vilket gör det lÀtt att förstå Àven mer komplexa Àmnen.
Mycket bra utbildning med kunnigaâŠ
Mycket bra utbildning med kunniga coaches och bra community. Dennis Àr inte bara kunnig men också vÀldigt ödmjuk person. Jag kan också rekommendera Philippa som Àr en av de bÀsta coacherna med mycket energi
Mycket bra coaching med webinarierâŠ
Mycket bra coaching med webinarier varje vecka. Både enskilda och i grupp. Mycket mindset som jag Àlskar och min coach Michael har blivit sóm en nÀra vÀn som jag kan dela vad som helst med. Kan varmt rekommendera denna tjÀnst för er som funderar på an trading karriÀr
Ett bra upplÀgg med lektioner
Ett bra upplÀgg med lektioner, videos, coacher, chattar, strategier osv. Plus att man lÀr kÀnna nya trevliga mÀnniskor :-)
Bra upplÀgg och snabb hjÀlp
Gediget innehåll och bra upplÀgg. Det kÀnns verkligen som att de vill att man ska lyckas. Sedan Àr det ju upp till en sjÀlv hur mycket man engagerar sig och tar del av, vilket såklart speglas i resultatet. Men tillgång till information Àr det verkligen ingen brist på och hjÀlp får man snabbt nÀr man behöver.
Gedigen utbildning
Jag Àr fortfarande bara i början av min resa men upplever Dennis, Philip och deras team både genuina och seriösa. Det finns alltid någon inom rÀckhåll som kan svara på frågor och stötta.
Komplett utbildning med allt frÃ¥nâŠ
Komplett utbildning med allt från mindset till utarbetade strategier, seriöst community och allmÀnt något jag skulle rekommendera
Framgångsrik tradingutbildning
En gedigen utbildning med grunder, fördjupning samt psykologi för att lyckas bli en framgångsrik trader. Bra coacher som tar hand om varje elev och Àr vÀldigt duktiga och omtÀnksamma. Utöver sjÀlva utbildningen så finns Àven flera andra saker såsom live trading, investeringstips mm. Communityn Àr en av de bÀsta som finns inom trading dÀr man delar trades, erfarenheter, tips mm. Denna utbildning rekommenderas varmt till alla som vill börja inom trading.
Den hÀr kursen övertrÀffade minaâŠ
Den hÀr kursen övertrÀffade mina förvÀntningar! Jag har gått från att kÀnna mig osÀker till att faktiskt kunna lÀgga upp egna strategier och förstå marknaden på ett helt annat sÀtt. Extra plus för att Dennis (mentor) Àr så engagerad i medlemmarnas process.
Jag rekommenderar dig starkt att gå denna utbildning!
Allt du inte trodde fanns inom Traiding
Seriositet - vÀl utformat - gedigen coachning - en uppsÀttning dÀr jag fått lÀra grunder och avancerade kunskaper i investeringar samt Traiding, individuell coachning - samt ett grymt forum som Àr en fantastisk tillgång med likasinnade med samma frågestÀllningar och funderingar. Jag vet att jag nÀr som helst kan få stöd och hjÀlp från personer dÀr hjÀrtat sitter på rÀtt stÀlle. PD Group Àr en outstanding tillgång för livet, de bryr sig om mig, på riktigt!
Fantastiska personerâŠ
Fantastiska personer med fin moral men inte minst - utbildar på helt rÀtt sÀtt!
Bra utbildning och community
BÀsta utbildningen för tradeing
Bra utbildning, jÀtte bra upplÀg och kul med psykoterapeut och psykologer. Hade bÀsta tradingcoachen Louise, hjÀlpte mig genom alla motgÃ¥ngar! Detta har varit en riktigt bra upplevelse. ð
Kolla bolaget
Det e kul att man kan få ett bolag med en anstÀlld kan hjÀlpa miljontals mÀnniskor vÀrlden över!!! Ni måste ge han semester han måste vara utarbetad!!! Men samtidigt måste ju sÀga att det e lite dåligt att han bara omsÀtter 1,5msek nÀr man har utbildning och stöttat så många mÀnniskor! Det tragiska med scammers som nu Àr att dom ni blåser på pengar Àr folk som inte har så mkt pengar.

P&D Group Investments and Education AB ããã®åç
Verktyg att forma min framtid.
Utbildningen på P&D har verkligen gett mig nya perspektiv på många saker. Ekonomi, livstil och vanor. Nytt perspektiv och verktyg att forma min framtid på bÀsta sÀtt.
Oklart
(Detta handlar sammanlagt om en period om ca tre -fyra veckorstid). Jag anmÀlde mig för att få tillgång till till gratismaterialet samt att bli kontaktad av någon, något som jag fick tillgång till gratismaterialet faktiskt. Blev Àven kontaktad per telefon och det gjorde en snubbe [namn] som uppgav att han Àr med i bild på deras (företagets) hemsida. Jag behövde lite tid för att fundera och bad om att bli kontaktat återigen om ett par veckor, något som en och samma snubbe gjorde faktiskt det, ringde (oklart men jag tror att det var ett annat telefon nummer) denna gång. Ok, tÀnkte jag, det gör ingenting. Jag frågade snubben vad hÀnde med ett e-mail som jag skickade till företagets huvudmail då jag hade undrat respektive frågat något. Snubben i fråga sa att han inte visste vart det mailet hade tagit vÀggen utan hÀnvisade vidare.... d.v.s., eftersom jag sa att jag var redo för nÀsta steg så beskrev han att han ska boka ett videomöte med huvudansvarig [namn], och jag fick ett mail med en lÀnk med ett video med huvudansvarig som skulle Àga rum på en specifik dag. Då kunde jag fråga vart mitt mail hade tagit vÀggen samt att ett pris skulle bestÀmmas om vad utb. kostar m.m. Dagen mötet skulle Àga rum fick jag ett mail att mötet Àr instÀlld varpå jag svarade och skickade på samma mail om varför mötet blivit instÀlld? Inget svar Ànnu. Jag ringde till snubben [namn] som ringde mig i början samt till alla telefonnummer som företaget har på sin hemsida och det verkar som att de inte Àr vid bruk, de Àr avstÀngda eller så jag vet inte varför ingen svarar, jag fick alltså inget kontakt i form av signaler. En gång fick jag svar från berörd ovan snubbe d.v.s., i form av att han slog en kort signal till min telefon en kvÀll vid 20.00. Annars Àr numret avstÀngd. Så, jag vet fortfarande inte vad som hÀnder eller vad detta Àr. Idag fick jag ett mail också förresten från företaget om:
Kan du lÀra dig trada & investera professionellt pÃ¥ 7h/Vecka? Vi implementerade en 12-stegsplan â se resultatet (Och hur Du kan Göra det). Detta var alltsÃ¥ en lÀnk om ett gratis webinarium.

P&D Group Investments and Education AB ããã®åç
Jag rekommenderar verkligen denna tradingutbildning
Vilken utbildning alltså! Vilken kunskap om trading!
Backup överallt. Bra mÀnniskor som vill att du lyckas. Programmet Àr noga uttÀnkt och tar dig steg för steg mot målet. Tack till alla på P&D Group! Speciellt tack till Dennis och Jojje!
Top Notch nÀr det kommer till trading
Top Notch nÀr det kommer till trading, investeringar, kunskap & service....
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹