Duidelijk, voelt als een transparante organisatie, goeie interface! En nu ook trainingen, ik ben heel benieuwd! (Leuke feature, denk ik, moet nog kijkenâŠ) maar ontwikkeling en nieuwe dingen zijn belan... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Met Peaks beleg en/of spaar je eenvoudig en goed. Het beloofde rendement is realistisch en de kosten zijn alleszins redelijk. De app is bijzonder gebruikersvriendelijk en geeft duidelijke inzichten.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We worden op de hoogte gehouden over hoe het gegaan is. Ook prettig is het om advies te krijgen welke richting je op kan met beleggen .
Het gebruik ervan is fijn en overzichtelijk, alleen jammer ik die 25 euro die je van een vriend(in) zou krijgt nooit binnen komt
äŒæ¥ãåçããŸãã
The easiest way to invest for the future. Peaks helps you achieve your financial ambitions. With the Peaks app, you can invest independently, sustainably, and effortlessly for the future in a way that suits you.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Leidsestraat 32C, 1017 PB, Amsterdam, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Indien je geen verstand hebt van beleggen, aandelen, etf,s etc is dit een goede manier van passief inkomen. In de app kun je aan veel knoppen draaien zodat er voor ieder inkomen wel een juiste instelling te regelen is.

Peaks ããã®åç
Ik kan me eigen geld pas over 60 dagen terug krijgen dit is een oplichters app ik raad het niet aan

Peaks ããã®åç
alles is makkelijk te regelen. duidelijke info over wat je moet doen en wat de risico's zijn.

Peaks ããã®åç
De Peaks app is een hele fijne manier om op een laagdrempelige manier te beginnen met beleggen. Wat ik vooral prettig vind, is het principe van automatisch sparen en beleggen met het wisselgeld van je aankopen. Zonder dat je het echt merkt, bouw je toch een mooi bedrag op.
De app is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en zeer geschikt voor beginners. Je hoeft geen uitgebreide kennis van beleggen te hebben, want Peaks regelt de spreiding voor je via duurzame en wereldwijde indexfondsen. Ook het instellen van maandelijkse bedragen gaat heel eenvoudig.
Pluspunten:
Zeer gebruiksvriendelijke app
Automatisch beleggen met wisselgeld
Lage instap, al vanaf een paar euro
Duurzame en gespreide beleggingen
Duidelijke inzichten in je rendement
Al met al is Peaks ideaal voor mensen die willen beleggen zonder er dagelijks mee bezig te zijn. Een echte aanrader voor wie simpel, automatisch en verantwoord wil investeren voor de lange termijn.

Peaks ããã®åç
Beleggen zonder dat ik hierover moet nadenken

Peaks ããã®åç
Als je er niet naar om wilt kijken, is peaks het perfecte platform. Verder kan je wel dingen aanpassen als je wel meer zelf met het beleggen bezig wilt zijn. Ook fijn dat er geen transactiekosten zijn

Peaks ããã®åç
Beleggen zonder zorgen, app is functioneel en zeer gebruiksvriendelijk.

Peaks ããã®åç
Heel makkelijk om te beleggen. Vooral het wisselgeldsysteem werkt super goed; je hebt het niet eens door, maar je bent gewoon goed aan het beleggen voor je toekomst.
5 Ster. Ik raad deze app ook iedereen aan, vooral als je niet weet hoe je zelfstandig aandelen moet aanschaffen via bijvoorbeeld de Giro en ook geen zin hebt om dat te leren

Peaks ããã®åç
Have been using Peaks for the last 7 years. The simplicity of the app is something that I love. You just turn the deposit options and forget about everything. Peaks does the job for you.

Peaks ããã®åç
Ein und Auszahlung funktioniert super trotz der Kosten ein besseren Zinssatz als meine Hausbank es anbietet.
Transparente app auch der Kunden Support ist sehr hilfsbereit.
Bin hier sehr zufrieden und das Geld ist gut angelegt.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã