Duidelijk, voelt als een transparante organisatie, goeie interface! En nu ook trainingen, ik ben heel benieuwd! (Leuke feature, denk ik, moet nog kijkenâŠ) maar ontwikkeling en nieuwe dingen zijn belan... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Met Peaks beleg en/of spaar je eenvoudig en goed. Het beloofde rendement is realistisch en de kosten zijn alleszins redelijk. De app is bijzonder gebruikersvriendelijk en geeft duidelijke inzichten.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We worden op de hoogte gehouden over hoe het gegaan is. Ook prettig is het om advies te krijgen welke richting je op kan met beleggen .
Het gebruik ervan is fijn en overzichtelijk, alleen jammer ik die 25 euro die je van een vriend(in) zou krijgt nooit binnen komt
äŒæ¥ãåçããŸãã
The easiest way to invest for the future. Peaks helps you achieve your financial ambitions. With the Peaks app, you can invest independently, sustainably, and effortlessly for the future in a way that suits you.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Leidsestraat 32C, 1017 PB, Amsterdam, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Erg gemakkelijk manier om te beginnen met beleggen. Overzichtelijk en duidelijk.

Peaks ããã®åç
goed geholpen en me vraag netjes beantwoord en netjes verwerkt

Peaks ããã®åç
Perfect product met goed overzicht en voldoende eigen inbreng.

Peaks ããã®åç
Super makkelijk en ongemerkt sparen met een rendement waar een spaarrekening niet aan kan tippen.

Peaks ããã®åç
Ik heb Peaks al enkele jaren. Ik zou het iedereen aanraden die simpel en zonder kennis wil beleggen.

Peaks ããã®åç
Simpel, snel en makkelijk te bedienen. Je kan een pakket nemen maar ook alles zelf instellen. Ik heb mooie rendementen na mân eerste jaar.

Peaks ããã®åç
Ben actief op meerdere platformen maar heb Peaks opgezegd. Meer kosten dan rendement. Worden telkens variabele kosten van je saldo afgehaald en ook nog is kosten van je privérekening. En af en toe een minimale dividend. Wil je verlies maken gebruik dan Peaks.

Peaks ããã®åç
Peaks is duidelijk en overzichtelijk.
Werk met een eigen portfolio en heb groeiende winst.

Peaks ããã®åç
Super makkelijke app, prima standaard portefeuilles, gemakkelijk om aan te passen, makkelijk om extra portefeuilles aan te zetten.

Peaks ããã®åç
Ik vindt het een mooie app, in mijn geval werkt deze goed.
Vooral beleggen met je wisselgeld en maandelijkse inleg.
Zo kun je mooi wat opbouwen.

Peaks ããã®åç
Bei der Soforteinzahlung kam es zu Fehlermeldungen und die Tranzaktionen wurden augenscheinlich abgebrochen. Nun werden von meinem Giro rund 600⬠eingezogen. Das kann ich nicht nachvollziehen. Sehr schlecht fÌr eine Trading App.

Peaks ããã®åç
Erg toegankelijk en makkelijk te gebruiken app. Zeer professionele ondersteunig, tegen lage kosten.

Peaks ããã®åç
Na 1 1/2 jaar sparen in Peaks ben ik nog steeds tevreden met mijn investering. En het is gemakkelijk. Account aanmaken, bankrekening koppelen. En kiezen hoe je wilt inleggen.

Peaks ããã®åç
Als iemand met weinig kennes vind ik het prima

Peaks ããã®åç
De enige reden waarom ik geen 5 geef is vanwege het feit dat ik toen ik mijn geld had opgenomen het niet de volgende werkdag was gestort maar pas na het weekend. Ik had het nog ruim binnen de regels gedaan. Voor de rest een prima app

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã