Den er den dÃ¥rligste hjemmeside jeg nogensinde har mÞdt. Jeg har bestilt en hel masse vare der fra og de er aldrig kommet og nÃ¥r man skriver til dem siger de( du bliver nÞd til at tage hendsyn til va... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ja der lidt lang leverings tid Men man bliver hele tiden informeret om pakken. Jeg har kÞbt flere gange og vÊret godt til freds Man skal huske prisen kontra varen stemmer normalt over ens D... ãã£ãšèŠã
KÃB ALDRIG NOGET I DENNE BUTIK! Butikken er en svindelbutik. Varerne er noget billigt skrammel fra Kina, uden dansk produkinformation. NÃ¥r man Þnsker at returnere, sÃ¥ bliver man mÞdt at en... ãã£ãšèŠã
Meget lang leveringstid. Varerne afsendt fra Kina (Alibaba) Ingen adresse at returnere til. For returnering skal man henvende sig for at fÃ¥ en returformular hvorpÃ¥ returadresse skulle vÊre anfÞrt.... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Den er den dÃ¥rligste hjemmeside jegâŠ
Den er den dårligste hjemmeside jeg nogensinde har mÞdt.
Jeg har bestilt en hel masse vare der fra og de er aldrig kommet og når man skriver til dem siger de( du bliver nÞd til at tage hendsyn til varerne fÞr du bestiller de )
Okay ting til prisen God information om pakken
Ja der lidt lang leverings tid
Men man bliver hele tiden informeret om pakken.
Jeg har kÞbt flere gange og vÊret godt til freds
Man skal huske prisen kontra varen stemmer normalt over ens
Det faktisk kun leverings tiden der kunne vÊre bedrer i min optik
KÞb aldrig her
KÞb aldrig her. Og sende retur er stort set umuligt. Kommer fra Kina og de gÞr alt for man ikke sender retur
God service til mig
Vi er rigtige gode til, at svine dem til,når det går galt.
Men jeg bestilte et ur og det kom 6 dage efter det var bestilt, men da jeg manglet en pakke, skrev jeg til kundeservice, og Michelle i kundeservice svaret dagen efter, og det viste sig at jeg havde blandet mine mails sammen, så det var ikke engang, var kÞbt hos dem men cdon.
SÃ¥ âïžâïžâïžâïžâïžfor hurtigt levering og god support
NUL stjerner
KÞb ALDRIG fra denne butik. Det er kineservarer, selvom butikken udgiver sig for at vÊre dansk.
Varerne levede ikke op til forventningerne, så jeg skrev med det samme. I dag halvanden måned efter har jeg stadigvÊk ikke fået en returadresse. De tilbyder 50 % refundering af belÞbet. De bryder alle reklamationsregler.
De har ikke leveret endnu
De har ikke leveret endnu, og bestilt i november. Det er direkte fra Kina via Holland...
FÞrste eneste og sidste gang.
Utrolig lang leveringsstid og dårlig kvalitet
Utrolig lang leveringsstid og så viste det sig at det blev sendt direkte fra Kina. Varen - en eventyrgynge - var langt fra det som er vist på deres webshop. Kom bare krÞllet sammen i en pose og ikke i en fin Êske som anfÞrt i webshoppen. Desuden er den i en ringe kvalitet.
Kineser butik
Kineser butik. Tager over 4 uger for en levering.. kald det Hongkong. Pedersen istedetfor.!
ADVARSEL: SCAM!
ADVARSEL: SCAM! Jeg kÞbte tre par "kalvelÊderstÞvler", som viste sig aldrig at have vÊret i nÊrheden af en kalv. "uldforet" var billigt hvidt plys og "gummisåler" var det samme man laver billige klipklapper af! Jeg pakkede kun et par op og ville så returnere dem alle og have mine penge tilbage - det kÊmper jeg med på 3. måned! Det tog dem 8 uger at besvare min anmodning om returnering, det var da jeg rykkede dem, og nu bliver de ved med at tilbyde mig 10, 20...% af varens pris, hvis jeg så til gengÊld vil beholde dem - fjolser!
Jeg er nu nået til 40%, så tÊnker at fortsÊtte indtil jeg rammer omkring de 100%
Aldrig kÞb hos dem
Aldrig kÞb hos dem
Troede hjemmesiden var dansk, men nej, de bestiller fra Kina som man selv kunne have gjort virkelig skuffet haft kontakt med dem over flere gange og alt er bare et tydligt standart svar, fÞrst modtaget min vare idag
Elendig vare
Elendig vare, noget vÊrre billigt skrammel. En evig parlamenteren frem og tilbage ift returnering (endnu ikke lykkedes). Handl ikke her!
Jeg har bestilt en udendÞrs lyskÊde forâŠ
Jeg har bestilt en udendÞrs lyskÊde for 3 uger side . BelÞbet på kÊden blev trukket dagen efter bestillingen. Troede desvÊrre at det var en dansk butik med det navn. DesvÊrre forkert. Har kontaktet dem flere gange pr. Mail. Fik oplyst at ordren var ekspederet og sendt, men da jeg endnu intet havde modtaget sendte jeg igen en forespÞrgelse på min ordre. Nu var den i restordre???. Hvordan kan den vÊre sendt den ene dag og nÊste dag i restordre. Bad dem annullere ordren , men nej, det kunne selvfÞlgelig ikke lade sig gÞre.
Godt råd. Hold jer langt vÊk fra denne butik . KÞb intet hos dem.
Warning warning!!
Warning warning!!
KÞb ikke fra den butik! Mega dårlig kvalitet! rent fup!!
Svindel
Svindel. Ser fint ud på overfladen. Modtog aldrig varen. 999 kr tabt.
Men smukt lavet, kinÞjsere!
Ville Þnske at jeg havde vÊret her fÞrâŠ
Ville Þnske at jeg havde vÊret her fÞr jeg bestilte! Bestilte legetÞj til min sÞn. Det er varer fra Kina til overpriser. Dårlig kvalitet!
Det må du aldrig gÞre !!!
Det må du aldrig gÞre !!!! urimelig kvalitet og helt håblÞs kundeservice (robot) bagefter .. ALDRIG !!!!!
Hold jer vÊk
D 23/10-25 kÞbte vi et sÊt lygter til over 500kr til cyklen virker ikke lÊnger og de vil ikke bytte den da der kun er 14 dages garanti åbenbart man tror det er et dansk firma det er det ikke ligger i Holland og kÞber vare i Kina som vi så betaler overpris for uden garenti
Svindel
Meget lang leveringstid. Varerne afsendt fra Kina (Alibaba)
Ingen adresse at returnere til.
For returnering skal man henvende sig for at få en returformular hvorpå returadresse skulle vÊre anfÞrt. Har rykket for dette flere gange, men har intet modtaget.
Er blevet tilbudt 10% rabat - derefter ingen svar på mails
Den dårligste butik
Den dårligste butik. Varerne lever på ingen måde op til billeder og pris.
Når man vil levere varen tilbage, forsÞger de i fÞrste om gang at give rabat på varen. Men jeg kan ikke bruge rabat til noget, når det er et dårlig produkt.
Derefter er der bare tavshed og de svare ikke på dine mails. KÞb aldrig noget herfra
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ