Pedicurewebsites レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Supermooie, professionele website. Moderne uitstraling wat zeker veel klanten aantrekt en door middel van de knop digitale agenda kunnen klanten meteen zelf een afspraak inplannen. Scheelt een hoop t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Lieve dames, Samen hebben jullie dit maar even mooi opgezet. Het enthousiasme van joyce, de technische vakkennis van Susan werken fantastisch samen. Hulp en ondersteuning staat altijd en snel para... もっと見る

5つ星のうち5の評価

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ik ben ontzettend blij met de website die voor Pedicurall.nl is gemaakt. Het is precies zoals ik het voor ogen had, een professionele, frisse en overzichtelijke site. De uitstral... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Dit is een super makkelijke en handige manier om je basis website op te bouwen. Ben er erg blij mee en krijg er zeker klanten door❣️ Nu ik iets langer bezig ben, mis ik wel bepaalde dingen, die (nog... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2件

レビューを書く

Professionele pedicure website

Supermooie, professionele website. Moderne uitstraling wat zeker veel klanten aantrekt en door middel van de knop digitale agenda kunnen klanten meteen zelf een afspraak inplannen. Scheelt een hoop tijd!
Bij vragen wordt er snel gereageerd, makelijk zelf teksten te plaatsen en veel teksten zijn al voor je geschreven, helemaal voor de pedicure. Nog steeds erg blij met de website!

Pedicurewebsites からの回答

Wat fijn om te horen Marjan, dank je wel voor je review✨

5つ星のうち5の評価

Professionele website en makkelijk in gebruik

Super makkelijk opgezet met een professionele uitstraling! 2 weken bedenktijd zijn meer dan genoeg om te ontdekken of het wat voor je is. Ik was dan ook snel overtuigd.

Pedicurewebsites からの回答

Leuk Inger dank je wel voor je review, welkom bij de club✨

5つ星のうち4の評価

Een mooie manier om je website op te starten❣️

Nu ik iets langer bezig ben, mis ik wel bepaalde dingen, die (nog?) niet mogelijk zijn, zoals bijvoorbeeld een pop- up met een aanbieding of een nieuwtje.
Ik wilde een afbeelding meer verplaatsen en dat was ook een zoektocht. Met vragen kan je altijd terecht bij het helpcentrum. En op je vrije middag een poosje uitproberen zorgt ervoor dat je het steeds beter gaat snappen. Ik vind het een aanrader❣️

2025年2月1日

Pedicurewebsites からの回答

Dank je wel voor het delen van je ervaring. We nemen je suggesties zeker mee in de ontwikkelingen. We proberen om de website zo eenvoudig mogelijk te houden zodat iedere pedicure hier makkelijk en snel mee overweg kan. Als je behoefte hebt aan meer 'maatwerk' hebben we daar ook zeker mogelijkheden voor, neem dan even contact op met onze klantenservice✨

Blij met mijn website!

Blij met mijn website!!
Duidelijke uitleg om eigen teksten en foto's te plaatsen en wanneer iets niet lukte snel hulp. Zeer tevreden!!

Blij om te horen Sabine! Dank je wel voor je review 😊

Makkelijk en duidelijke instructies

Makkelijk en duidelijke instructies. Susan geeft snel antwoord bij vragen. Professionele uitstraling voor mijn praktijk. Echt een aanrader!

2025年7月3日

Pedicurewebsites からの回答

Wat leuk Sonja! Dank je wel voor je mooie review!

5つ星のうち5の評価

Pedicure website van pedicures voor pedicures.

Duidelijke uitleg hoe je je eigen website kan maken.
Makkelijk verandering in aan te brengen.
Je merkt gewoon dat er een pedicure achter zit!
Veel complimenten over de website gekregen.
Ik ben er erg enthousiast over en raad het ook zeker de collega's aan.

Pedicurewebsites からの回答

Dank je wel voor je mooie review, dit is precies waar we het allemaal voor doen😊

5つ星のうち5の評価

Super blij met mijn website

Super blij met mijn website. De website is heel makkelijk te personaliseren en erg overzichtelijk. Zelfs mij is het gelukt😉
Echt een aanrader!

Pedicurewebsites からの回答

Wat goed Manuela! Je website is ook erg mooi geworden! Dank je wel voor je review🙏🏼

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik ben ontzettend blij met de website die voor Pedicurall.nl is gemaakt. Het is precies zoals ik het voor ogen had, een professionele, frisse en overzichtelijke site. De uitstraling past helemaal bij mijn praktijk.

De communicatie verliep goed en er werd snel gehandeld.De website was in no time klaar! Ook het technische gedeelte werd mij helemaal uit handen genomen, wat ontzettend fijn was. Ook heel prettig dat ik zelf vanalles kan aanpassen wanneer dat nodig is.

Dankzij deze websitemaker is mijn bedrijf nu goed vindbaar – ik krijg veel complimenten van klanten over de website. Kortom: een aanrader!!

Pedicurewebsites からの回答

Wat fijn dat je er zo blij mee bent Willemien! Terwijl je het grootste gedeelte echt zelf gedaan hebt💪🏼 Je website ziet er prachtig uit! Dank je wel voor je mooie review.

Een woord.....TOP!!

Ik ben aan verschillende soorten proefwebsides begonnen en afgehaakt omdat het allemaal te ingewikkeld werd waar ik echt geen tijd en vooral geen zin in had na een volle werkweek. Deze webside is zo makkelijk in gebruikt en zo overzichtelijk. Kind kan de was doen!! En als je vragen hebt staan ze vol passie voor je klaar. Dit had ik veel eerder moeten doen. Had mij tijd, frustratie en geld bespaart. Top!!!

Pedicurewebsites からの回答

Dank je wel voor je review!
Wat fijn om te horen Urnise, heel veel succes en plezier met je nieuwe website✨

Super blij met jullie

Super blij met jullie! Heel fijn en makkelijk te gebruiken en als er iets gewijzigd moet worden of je loopt ergens tegen aan kun je altijd contact opnemen en ze helpen echt super snel. Ik ben blij en zeker blijvend. Ook krijg ik meerdere positieve reacties over de website.

2025年6月24日

Pedicurewebsites からの回答

Wat fijn om te horen Stephanie! Wij zijn ook nog steeds heel blij met jou! Dank voor je mooie review✨

Een zeer tevreden gebruiker

Lieve dames,

Samen hebben jullie dit maar even mooi opgezet. Het enthousiasme van joyce, de technische vakkennis van Susan werken fantastisch samen. Hulp en ondersteuning staat altijd en snel paraat, ook als ik een vraag heb die eigenlijk heel logisch is wordt deze met veel enthousiasme en snel beantwoord. De lay-out out is mooi, en alles wordt keurig up to date gehouden.
Ik ben heel tevreden,voor een vaste prijs per maand!

Pedicurewebsites からの回答

Wat ontzettend lief Natashja, dank je wel voor je mooie review🙏🏼✨

Fantastisch!

Goed werkende site. Echt top!
Fijn om m'n website zelf in de hand te houden met de bijgeleverde video's.

Pedicurewebsites からの回答

Dank je wel voor je mooie review Jolanda! Heel veel plezier en succes met je prachtige website✨

5つ星のうち5の評価

Dankjewel voor de fijne samenwerking

Dankjewel voor de fijne samenwerking!
Susanne heeft me super geholpen om mijn website helemaal naar wens aan te passen. Heel blij met het resultaat – ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

2025年5月27日

Pedicurewebsites からの回答

Wat lief Nathalie! Dank je wel voor je vertrouwen en de mooie review :-)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。