Peek&Cloppenburg PL  レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Fatalnie, kupiłam buty bez rejestracji i nie mogę otrzymać etykiety zwrotnej, mimo spełnienia warunku zakupu powyżej 149 zł, przekierowanie nie działa, chat boot odpowiada gotowymi formułkami, na... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fajny sklep internetowy, dobrze zapakowane produkty i powiadomienia na bieżąco gdzie jest przesyłka. Teochę dłużej idzie bo z Niemiec, ale warto zaczekać 1 czy 2 dni bo produkty dobrej jakości. Poleca... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Uwielbiam Wasz sklep stacjonarny w Warszawie. Kurtka zakupiona w sklepie internetowym- piękna! Pierwszy raz zdecydowałam się na zakup przez internet. Żałuję, że nie kupiłam jej w listopadzie 2025... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zakupiony towar przysyłany jest błyskawicznie. Należycie zabezpieczony. W środku paczki znajduje się formularz zwrotu, a w nim informacja, że zakupiony towar można zwrócić do nadawcy lub w sklepie sta... もっと見る

企業情報

1. 衣料品店
  2. 紳士衣料店
  3. 靴屋
  4. ストリートウェア店
  5. 婦人服店

当該企業による記述

Kup odzież w Peek & Cloppenburg - online i w sklepie. ➧ Wielki wybór ✓ Kolekcje mody 2019 ✓ Wysyłka i zwrot gratis ✓ Odwiedź Peek & Cloppenburg! ❤ Korzystne ceny i zniżki ➧ Znane, światowe brandy ★ Szybka dostawa do domu ➥ Zamów teraz odzież wygodnie o...

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 123

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Po zakupie kurtki online dopiero…

Po zakupie kurtki online dopiero później trafiłam na opinię sklepu i byłam przerażona, że towar nie będzie dostarczony, że nie będzie zwrotu pieniędzy, a firma na pewno mnie oszuka. Otóż jestem bardzo mile zaskoczona, kurtka przyszła po 4 dniach roboczych, zgodnie z opisem, prawidłowo zapakowana natomiast była za mała. I tu pojawiły się już ogromne obawy, że nie zostaną mi zwrócone pieniądze. Kolejne miłe zaskoczenie - pieniądze za zwrot wróciły na moje konto już po 2 dniach, a firma informowała mnie o każdym ruchu z ich strony mejlowo. Czy kupię ponownie? Zdecydowanie nie, bo stres związany z opiniami w Internecie, nie jest tego wart.

2025年3月12日

Miła

Miła, profesjonalna obsługa, duży wybór towarów, przeważnie w bardzo dobrym gatunku. Niestety ceny też przeważnie bardzo wysokie

2025年3月11日
5つ星のうち1の評価

Nikomu nie polecam tego sklepu!!!!

Nikomu nie polecam tego sklepu!!!!
Wysyłka z bardzo duzym opóźnieniem,
mają bałagan w papierach/systemie. Po kilku miesiącach od złożenia zamówienia wyslali wiadomość, że oczekują zwrotu pieniędzy za wysłany produkt, który dawno już był opłacony. Nigdy więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie.

2025年3月6日
5つ星のうち3の評価

Kardynalny błąd ekspedientki

Zakupiłam on-line 2 różne sukienki , które odebrałam w sklepie stacjonarnym. Na miejscu przymierzyłam i jedna zdecydowałam się zwrócić . Pani ekspedientka pomyliła zamówienia i przyjęła zwracaną sukienkę jako tą którą zatrzymałam . Sukienki były całkiem inne i inna była też cena . Błąd kardynalny, duże zamieszanie i konieczność wyjaśniania . A i tak nie dało się tego zrobić tak, żeby było prawidłowo, bo sukienka i zwrot były już wysłane do magazynu.

2025年2月20日
5つ星のうち4の評価

Jestem klientką od wielu lat

Jestem klientką od wielu lat tego sklepu i nigdy nie miałam problemu z dostawą i zwrotami poza ostatnim incydentem zwrotu środków.Wykonałam z 5 telefonów i z 8 maili i uzyskiwałam inne wiadomości od osób przyjmujących moją reklamację. Rozmowy były konkretne, kulturalne ale różne- nawet ,że środki są już na moim koncie od 29.01..Na koniec otrzymałam maila z przeprosinami, że to ich pomyłka i zwrot środków. Paczkę ze zwrotem otrzymali 24.01. a zwrot pieniążków, po moich cierpliwych od.06.02. interwencjach ,był na moim koncie 13.02. Z tego co czytam w recenzjach to miałam szczęście i jestem zadowolona ,że podeszli poważnie do wyjaśnienia w.w zdarzenia a mi udało się odzyskać zwrot pieniędzy.Często zamawiam w tym sklepie ,nie są to tanie rzeczy ale zawsze dochodzą do mnie w idealnym stanie i myślę ,że będę korzystała z zakupów w sieci PEEK.No i na koniec sporu ,jak wcześniej już wspomniałam, otrzymałam maila z przeprosinami, że to ich pomyłka.

2025年2月13日
5つ星のうち1の評価

Odradzam wszelkie zakupy online w tym…

Odradzam wszelkie zakupy online w tym sklepie ! Sprzedają albo towary których nie mają (i anulowane są zamówienia) albo z nieznanych powodów robią zwroty zamówionych produktów w promocyjnych cenach. A na zwrot środków zgodnie z przesłaną informacją trzeba czekać aż 10 dni roboczych !

Przykład – zamówienie złożone 07.02.2025 a w dniu 12.02.2025 otrzymuję email – „Twój zwrot zamówienia 96……. z datą 07.02.2025 został przyjęty i zaksięgowany w naszym magazynie głównym w dniu 12.02.2025 Zwrot pieniędzy może potrwać do 10-ciu dni roboczych”. Tyle tylko, że ja żadnego zwrotu nie robiłem. Niepoważna firma i traktowanie klientów.

Do tego infolinia sprzedażowa pod numerem 22 524 42 19 niepomocna, bez kompetencji, na prośbę o rozmową z Managerem na temat problemu z zamówieniem usłyszałem, że „nikt nie będzie ze mną rozmawiał”. Fantastyczne podejście do klientów, nic tylko pogratulować!

Warto mieć na uwadze takie ich praktyki.

2025年2月12日

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, Top-Produkt!

2025年1月8日
Peek&Cloppenburg PL  ロゴ

Peek&Cloppenburg PL からの回答

Thank you so much for your great feedback! We're very happy to hear that you were pleased with the fast delivery and the quality of the product. That’s exactly what we stand for at P&C – quality, service, and a seamless shopping experience.

We look forward to welcoming you again soon!
– Your P&C PL Team

Oszuści

Oszuści. Moja mama kupiła u nich wczoraj płaszcz s.Oliver. Dopiero w domu zauważyłem, że płaszcz jest uszyty z dwóch różnych, niestety różniących się odcieniem i kolorem. Mama jest osobą starszą i nie zauważyła tego w sklepie. Od wewnętrznej strony widać ślady po starych szwach! To zwykle oszustwo. Moja mama powinna być poinformowana, że kupuje produkt wybrakowany i z tego tylko powodu jest on przeceniony. Wstyd.

Płaszcz mama kupiła w Westfield Mokotów.

2025年1月4日

Porażka

Porażka. Z przykrością jako wieloletnia klientka firmy rezygnuję z dalszych w niej zakupów. Pięć zamówionych sukienek wepchniętych do papierowej koperty bez wzmocnienia. Przesyłka uszkodzona, okradziona…. Pamietam czasy, jak towar wysyłano w mocnych kartonach….Ostatni zakup….

2024年12月19日

Kupiłam produkt

Kupiłam produkt, dostałam maila że wysłane a po paru dniach dostałam maila że zwrot towaru przyjęto, mimo że towar nawet do mnie nie dotarł. Pani z obsługi napisa że szko że nie podalam numeru telefonu przy rej3stracji bo to usprwniłoby kontakt. Numer był podany... Nie polecam.

2024年12月17日
5つ星のうち1の評価

Trzymać się z daleka od tego sklepu

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Otrzymałem uszkodzony produkt, a obsługa klienta zaproponowała na początku jedynie symboliczny rabat zamiast rozwiązania problemu. Po odmowie kontakt ze strony sklepu całkowicie się urwał, a ja nadal nie otrzymałem informacji na temat możliwości zwrotu towaru.

Zamierzam zgłosić tę sprawę do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów (UOKIK) i zachęcam innych poszkodowanych do podjęcia podobnych kroków. Uważam, że takie podejście do klienta jest niedopuszczalne i wymaga odpowiednich działań.

2024年11月5日

Trustpilot エクスペリエンス