Zamówione rzeczy byÅy zapakowane w niestarannie w bardzo maÅe worki. Wszystko przyszÅo pogniecione i nie nadawaÅo siÄ do ubrania. Jeden z zamówionych produktów (sukienka) nie zostaÅ dostarczony z powo... ãã£ãšèŠã
Fajny sklep internetowy, dobrze zapakowane produkty i powiadomienia na bieÅŒÄ co gdzie jest przesyÅka. TeochÄ dÅuÅŒej idzie bo z Niemiec, ale warto zaczekaÄ 1 czy 2 dni bo produkty dobrej jakoÅci. Poleca... ãã£ãšèŠã
Uwielbiam Wasz sklep stacjonarny w Warszawie. Kurtka zakupiona w sklepie internetowym- piÄkna! Pierwszy raz zdecydowaÅam sieÌš na zakup przez internet. Å»aÅujÄ, ÅŒe nie kupiÅam jej w listopadzie 2025... ãã£ãšèŠã
Zakupiony towar przysyÅany jest bÅyskawicznie. NaleÅŒycie zabezpieczony. W Årodku paczki znajduje siÄ formularz zwrotu, a w nim informacja, ÅŒe zakupiony towar moÅŒna zwróciÄ do nadawcy lub w sklepie sta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kup odzieÅŒ w Peek & Cloppenburg - online i w sklepie. â§ Wielki wybór â Kolekcje mody 2019 â WysyÅka i zwrot gratis â Odwiedź Peek & Cloppenburg! †Korzystne ceny i zniÅŒki â§ Znane, Åwiatowe brandy â Szybka dostawa do domu ⥠Zamów teraz odzieÅŒ wygodnie o...
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super produkty.
Super produkty. Dobra cena.DuÅŒy wybór produktów, kolorów, dostÄpne rozmiary.
Kurtka piÄkna ale uszkodzona
Uwielbiam Wasz sklep stacjonarny w Warszawie.
Kurtka zakupiona w sklepie internetowym- piÄkna! Pierwszy raz zdecydowaÅam sieÌš na zakup przez internet. Å»aÅujÄ, ÅŒe nie kupiÅam jej w listopadzie 2025 a odÅoÅŒyÅam jÄ
na zakup âna późniejâ.
Jak na kurtkÄ markowÄ
i nie za maÅÄ
cenÄ - jest âmaÅe aleâ. Kurtka tuÅŒ przy kapturze/ futerku ma przyciÄty/ przetarty materiaÅ.
KupujÄ tam od kilku lat i majÄ naprawdÄâŠ
KupujÄ tam od kilku lat i majÄ naprawdÄ porzÄ dne ubrania
WidaÄ jakoÅÄ.
Towar zgodny z opisem. Realizacja sprzedaÅŒy zgodna z wyznaczonym terminem.
Szybka dostawa
Szybka dostawa, produkt dobrze zabezpieczony, towar zgodny z opisem, status zamówienia aktualizowany na bierzÄ co.
Zakupy to przyjemnoÅÄ
Zakupy to przyjemnoÅÄ, inne sklepy powinny siÄ uczyÄ.
brak zwrotu pieniedzy
Po przymierzeniu sukienki i zdjÄciuâŠ
Po przymierzeniu sukienki i zdjÄciu metki wypraÅam sukienkÄ rÄcznie i powiesiÅam na wieszaku ÅŒeby wyschÅa. OkazaÅo siÄ ÅŒe jest dziurawa z przodu i z tyÅu na wysokoÅci biustu.
fajnie sie tam robi zakupy
fajnie sie tam robi zakupy, zawsze cos znajde dla siebie, obsluga zawsze mila
Podoba mi siÄ opcja dostawy
Podoba mi siÄ opcja dostawy, w koÅcu moÅŒna przesyÅki zamawiaÄ do paczkomatu, jest to mega wygodne. NaleÅŒy jeszcze popracowaÄ na opisem produktów, podawaÄ dÅugoÅÄ, co jest istotnÄ informacjÄ dla klienta.
realizacja zamówienia bez zastrzeÅŒeÅ
realizacja zamówienia bez zastrzeÅŒeÅ, a wybór - fantastyczny
Nie wysÅali zamówienia
Nie wysÅali zamówienia. Nie dostaÅem ÅŒadnej informacji o przesyÅce jedynie ÅŒe zostaÅa 'dostarczona'. Przez telefon dowiedziaÅem siÄ ÅŒe siÄ sprawdzÄ i dadzÄ znaÄ. Potem napisaÅem e-mail. Zero odzewu.
Co prawda to mój drugi zakup
Co prawda to mój drugi zakup, ale obydwa sa zgodne ze zdjÄciami i z opisem . Pierwszy zakup to pÅaszcz , który do dnia dzisiejszego wyglada elegancko. Zakup pÅaszcza byÅ 2022/23 roku dokÅadnie nie pamiÄtam.
Wysoka jakoÅÄ produktów .DuÅŒy wybórâŠ
Wysoka jakoÅÄ produktów .DuÅŒy wybór .Realicja zamówienia w rozsÄ dnym czasie.Wygodne zwroty .Ceny wysokie ale moÅŒna czasem trafiÄ na jakÄ Å ciekawÄ promocjÄ.POLECAM ZAKUPY W P&C !!!
Sprawna wysyÅka ,rzeczy dobrej jakoÅci
Sprawna wysyÅka ,rzeczy dobrej jakoÅci
bardzo sprawna obsÅuga klienta
Dostawa super szybko
Szybko I sprawnie bez zarzutu, rabat na pierwszy zakup -mile powitanie
Bardzo szyba realizacja zamówienia
Bardzo szyba realizacja zamówienia. Super sprawnie.
ObsÅuga tego sklepu to jakaÅ poraÅŒka
ObsÅuga tego sklepu to jakaÅ poraÅŒka. Przyznano mi rabat zapÅaciÅam kwotÄ po rabacie i nÄkajÄ mnie do dzisiaj ÅŒe mam zapÅaciÄ jeszcze wiÄcej. Dodam ÅŒe przesyÅka doszÅa 3 tygodnie po terminie. Nikomu nie polecam!
Firma z szerokim wyborem asortymentu
Firma z szerokim wyborem asortymentu. Zamówione ubrania - w doskonaÅej jakoÅci, zgodne z rozmiarem. Towar otrzymaÅam po dwóch dniach od zamówienia, dobrze spakowany. Polecam!