レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

NRW Pellets besteld op 30-11-24 en op de door ons aangegeven datum 6-12-24 geleverd. Dag voorafgaand aan de levering keurig van de transporteur een tijd indicatie gekregen van de levering. Echter b... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Levering kon naar voren gezet worden zouden donderdag leveren Maar door tekort aan pellets mijn kant Hebben ze dinsdags geleverd top service

䌁業情報

1. 薪提䟛業者
  2. 燃料提䟛業者
  3. 薪ストヌブ専門店

圓該䌁業による蚘述

Bij Pelletmarkt.nl heeft u keuze in houtpellets. Wij leveren de bekende kwaliteitsmerken houtpellets: German Pellets, NRW Pellets, Vitaholz, Pellini, Greensticks, Best Pellets, Agricon, Red Flame en Woodox. De premium houtpellets worden voor 100% gemaakt van (zaagsel van) onbehandeld hout uit duurzaam beheerde bossen en voldoen aan DINplus en ENplus® A1

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Service is ver te zoeken...

Service is ver te zoeken.... Tijdens bestelling voorkeur gegeven aan een andere leverdatum, hierop werd niet gereageerd. Tijdens levering verzorgd door transportbedrijf Gebr. van Eijk was de man kennelijk in een niet al te beste bui. Net als voorgaande keer, was ook ditmaal het verzoek om met de pompwagen de pallet in de tuin te bezorgen. De man liet direct op een botte manier weten hier geen zin in te hebben. "Jullie denken dat alles maar kan" was zijn antwoord. Refererend aan de vorige levering vroeg ik de chauffeur een beetje service te verlenen. Na een hoop gemopper wilde hij een poging doen en als het hem niet zinde zou hij de pallet op de stoep achterlaten. De tuin heeft hij niet gehaald en kon vervolgens 66 zakken gaan sjouwen. Volgende keer op zoek naar een andere leverancier.

2025幎1月31日
自発的なレビュヌ

NRW pellets, TOP!

Dag voorafgaand aan de levering keurig van de transporteur een tijd indicatie gekregen van de levering. Echter bleek het transport wat vertraagd hierover werd ook netjes contact op genomen door de transporteur VDT Hapert. Pellets zijn met de kooiaap onder de overkapping geplaatst.
Zakken reeds naar de kelder verplaats, alle zakken waren heel! Helemaal tevreden!

2024幎12月6日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Eerst een paar proefzakken geprobeerd

Eerst een paar proefzakken geprobeerd. Daar zat een duidelijk verschil tussen. Hierover gebeld en een goede uitleg gekregen over de achtergrond van het verschil. De bestelling was stipt en fijn dat ik de leverdag kon aangeven. De kwaliteit is prima en de prijs redelijk.

2024幎10月31日

Helemaal volgens afspaak

Helemaal volgens afspaak. En prima product.

2024幎9月30日
Pelletmarkt ロゎ

Pelletmarkt からの回答

Beste Martijn,

Bedankt voor jouw positieve reactie.

We wensen je een heel fijn en warm stookseizoen toe.

Groeten Team Pelletmarkt.nl

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス