䌁業情報

1. コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

HjÀlper dig att ta dig in i, och bemÀstra, digital marknadsföring.

2.9

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bra och givande hjÀlp

Haft många intressanta diskussioner kring företagande och ledarskap. Det har aldrig varit några problem och vid frågor har alltid bra hjÀlp gets.

Har lÀrt mig vÀldigt mycket nytt kring företagande och fått en annan respekt för att starta ett eget företag. Fått kunskaper som inte har fått från skolan.

2023幎8月1日

Pengar Online からの回答

Tack för orden Frida! Kul att arbeta med dig. Ska bli kul att se hur långt du tar detta.

10/10, trovÀrdigt företag

Full på kunskap med mycket trovÀrdighet! Fantastisk support nÀr man Àn behöver den, inget annat Àn nöjd med den hjÀlp man får.

2023幎7月25日

Uppskattar det! En Àra att jobba med dig och Hugo

Bra!

Det som kÀnns bra Àr den genuina respons vi får på vårat arbete och projekt. Dessutom snabb och bra kommunikation, vÀldigt bra material som finns att ta del av

2023幎7月24日

Pengar Online からの回答

Uppskattar det! Riktigt kul att få jobba med dig och Samuel.

Super bra. Snabb service Àrligt och trevligt agerande

Min upplevelse har varit vÀldigt bra. Det som Àr anledningen till det Àr den relativt nÀra relationen man får som leder till att allt blir mycket enklare.

2023幎7月18日

Pengar Online からの回答

Kul att det uppskattas Hugo. En Àra att få jobba med dig.

Trevliga kunniga mÀnniskor!

Otroligt trevliga mÀnniskor som engagerar sig i varje person. Dem hjÀlper och finns dÀr nÀr man behöver dem. Otroliga!

2023幎5月24日

Tack Leah! Du Àr grym.

BÀsta Edvin!

Riktigt hÀrligt team, Àr super nöjd hade aldrig gjort denna resan utan Edvin vid sidan om med all pepp och motivation.Tack för all hjÀlp!!

2023幎5月24日

Pengar Online からの回答

Så roligt att höra att du kÀnner så Viktoria! Tack sjÀlv för förtroendet. Ska bli kul att följa din resa.

//Edvin

Mycket bra!

VÀldigt lÀrorik kurs och mycket bra coachning och idéer från Edvin. Kan starkt rekomendera att gå kursen om du vill lÀra dig om Affiliate marketing!

2023幎5月16日

Pengar Online からの回答

Kul att det uppskattas. Bara kötta på nu!

5぀星のうち5の評䟡

Att det kÀndes så personligt

Att det kÀndes så personligt, Edvin tog verkligen tiden med mig och hjÀlpte mig att ta steg framåt hela tiden. Han kunde Àven ta de lite lugnare om jag behövde de.

2023幎5月16日

Pengar Online からの回答

Kul att höra Axel! Bara kÀmpa på nu.

5぀星のうち5の評䟡

NÀr jag började hade jag verkligen

NÀr jag började hade jag verkligen ingen kunskap kring detta och hade aldrig gjort liknande tidigare. Jag fick den kunskap, råd och den coachningen jag behövde för att klara det sjÀlvstÀndigt. Nåt av de absolut bÀsta enligt mig Àr att den hjÀlpen man fick alltid va anpassad utefter vart jag låg kunskapsmÀssigt. Jag fick alltid snabb respons om jag hade frågor eller stötte på problem. Jag Àr extremt nöjd med allt vad detta innebÀr och rekommenderar The Marketing Club starkt till alla som funderar på att börja för att man just får den hjÀlp, coachning och råd du behöver för att lÀra dig och ta dig vidare.

2023幎4月14日
自発的なレビュヌ

Pengar Online からの回答

Tack för de fina orden Tom! Kul att du Àr nöjd.

//Edvin

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス