レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Omöjligt att anvÀnda med Bank-id. FÃ¥r bara ett svar att den digitala signaturen "penneo at penneo com" (fÃ¥r inte skriva den korrekta adressen för Google) Àr ogiltig. Ingen hjÀlp pÃ¥ svenska, bara engel... もっず芋る

Snabb och korrekt hjÀlp. Blev glatt överraskad eftersom jag inte trodde att jag skulle fÃ¥ det nÀr jag fyllde i kontaktformulÀret med en rÀtt sÃ¥ akut frÃ¥ga pÃ¥ webbsidan och det inte fanns nÃ¥got annat s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Penneo har virkelig gjort hverdagen meget lettere! Det var super nemt at sÊtte op, og i arbejdsregi indenfor filmbranchen sparer det os en masse tid og besvÊr. At kunne fÃ¥ dokumenter underskrevet digi... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 䌚蚈監査人
  2. 事業開発サヌビス
  3. 法埋サヌビス
  4. 䞍動産専門匁護士

Penneo に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Where regulatory compliance meets productivity

Penneo provides automation solutions for workflows related to client onboarding (KYC), digital signing, and document management. Our solutions help companies meet regulatory compliance requirements in an efficient and convenient way.

With Penneo, companies reduce time spent on administrative tasks and operational costs, while improving productivity and the end-user experience.

Try Penneo For Free
Read Customer Stories

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

156件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Funkar jÀttebra

Funkar jÀttebra, support som både svarar och ringer upp snabbt!

2022幎3月21日

Hej Marianne,

Tack för din recension! Vi Àr otroligt glada att höra att du Àr nöjd med vÃ¥r support.🀩

Med vÀnliga hÀlsningar,

Ingen problemer

Kan blot sige, at jeg aldrig har oplevet problemer.

2022幎3月18日

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre at du er tilfreds med vores service. 🀩

KÞrer som det skal

KÞrer som det skal. Det er nemt at fÞlge med i processen.

2022幎3月18日

Hej Nims,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er utrolige glade for at hÞre at du er tilfreds med vores produkt. 🀩

Let at bruger

Let at bruger - giver et godt overblik

2022幎3月17日

Hej Britta,

Excellent customer service

I had a technical issue with filling up a form and sent a message to the customer support of Penneo. Their immediate and excellent service blew me off. Niklas went far and beyond to help sort out my issue in no time at all. He also brought in his colleague to fix my problem through a video call. No only that, they had time to listen to my feedback and shortcomings of the form and signature designs and took it positively. I would give them 5 stars ratings for their work.

2022幎3月14日
自発的なレビュヌ

Hi Ashok,

Thank you for your review. 🀩

We appreciate your feedback, and we’re glad to hear you had a good experience. We’ve passed your kind words on to Niklas and the support team. 🙌

Regards,
the Penneo team

God kundeservice

God, kompetent og hurtig hjÊlp, når der er brug for det :-)

2022幎3月7日

Hej Annette,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er utrolige glade for at hÞre at du er tilfreds med vores support. 🀩

Nemt og intuitivt program

Nemt og intuitivt program.
Klarer de forskellig artet opgaver jeg har.
Underskrifterne kommer hurtigere og jeg bruger minimal tid på at rykke efter nogle.

2022幎2月21日

Hej Krista,

Professionelt og behageligt

Super professionel og behagelig demo fra Penneo's medarbejder.

2022幎2月18日

Hej Merete,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er utrolige glade for at hÞre at du har haft en god oplevelse med vores service. 🀩

Penneo

Savner mulighed for selv at sÊtte

Savner mulighed for selv at sÊtte forudvalgte muligheder, den starter med muligheder jeg aldrig skal bruge: AnsÊttelseskontrakt og Bilag (underskrives ikke).
Og fÞr jeg har haft mulighed for at vÊlge underskriver kommer en reminder op om at jeg skal vÊlge mindst en. Det virker ulogisk

2021幎12月11日

Hej Lis,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Penneo.

Grunden til at du ser disse specifikke muligheder fÞrst, er fordi de er sorteret alfabetisk. I Þjeblikket er det desvÊrre ikke muligt at arrangere disse på en anden måde, men vi arbejder konstant på at forbedre vores lÞsninger. Din feedback er derfor meget vÊrdifuld for os og vi sÊtter stor pris på dit input.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。