レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち3の評䟡

2 kleine honden penningen besteld. Op 2 april.Tot mn verbazing kreeg ik vandaag een bericht van postNL dat ik ook nog eens inklaringskosten moet betalen hierover.. €14,25 welgetelt.. nu maar hopen dat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We bought a dogtag for our newest family member, Ryu. The product arrived within several days and we are very happy with the quality. The tags are truly beautiful and importantly, not too heavy for... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Penslechte serviceninghond.nl claimt binnen

Penninghond.nl claimt binnen 5-7wetkdagen te leveren wat niet gebeurd. Op dag 14 ontvang ik via postnl een inklaringsverzoek van 12,29 om het pakketje te mogen ontvangen want de penning blijkt dus niet in Nederland gemaakt te worden maar in Zwitserland.
De inklaringskosten weiger ik dus te betalen want ik heb bij de bestelling verzendkosten moeten betalen. Pakketje gaat retour. Nu maar hopen dat ik de aanschafkosten terugbetaald krijg.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee, bestel hier niet !

2026幎4月17日
5぀星のうち4の評䟡

Dog tags

Het duurde iets langer dan ik gewend was dat de tags aankwamen, maar dan heb je ook wel mooie gepersonaliseerde tags. Bovendien zaten goede Vrijdag en Pasen ertussen. Ik heb voor de zekerheid wel extra karabijn sluitingen erbij besteld, omdat mijn hondje een eerdere penning tijdens stoeien kwijt was geraakt.

2026幎4月9日
5぀星のうち3の評䟡

Uiteindelijk toch ontvangen, duurt even

Ik heb mijn vorige revieuw verwijderd.
Ik maak van 1 ster, 3 sterren.
En alleen omdat de penning nu is binnen gekomen., na 1 maand en niet na 3 tot 7 werkdagen.
Penning ziet er goed uit.
Waarom dan 3 sterren, omdat ik vind dat het bedrijf informatie kan veranderen oa dat het 3 tot 7 werkdagen duurt want dat is gewoon niet waar en zorg dat er track en tracé op zit ofwat dan ook.
Afijn penning binnen, ziet er netjes uit

2026幎4月9日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte kwaliteit, duur en lang wachten

De penning is van erg slechte kwaliteit, ook de tekst is nauwelijks leesbaar en er wordt geen ring ter bevestiging aan een halsband mee geleverd. Ze zeggen verzending binnen 24 uur, maar hebben er meer dna twee weken op gewacht en klantenservice was niet bereikbaar in de tussentijd.

2026幎3月20日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte kwaliteit, duur voor wat het is!

Wij hebben voor onze hond een gegraveerde ronde hondenpenning gekocht via penninghond.nl.

Wat aankwam was een hondenpenning van ontzettend slechte kwaliteit. De ring die erbij meegeleverd werd beschadigde meteen de penning wanneer we het eromheen probeerde te halen.

Het is heel erg licht en voelt aan als iets goedkoops.
Retourneren is op eigen kosten, dus onbegonnen werk.

Vermijd deze site als je een mooie, kwalitatieve hondenpenning zoekt!

2026幎3月24日
5぀星のうち1の評䟡

vorige week mijn penning besteld.binnen

vorige week mijn penning besteld.binnen 24 uur verzonden.nu nog niets ontvangen.zag pas later dat t uit Gibraltar moet komen?.wat een misleiding.ik lees dat mensen een maand op een penning hebben moeten wachten?.Das lekker dan als je hem snel nodig heb .reageren op mails doen ze niet vandaar dus maar 1 ster.of ik de penning nog ontvangt geen idee, maar bestellen doe ik hier zeker niet meer.Vind dit zwaar misleidend.want je denkt dat je met een nederlands bedrijft te maken heb.

2026幎3月17日

2 penningen besteld en betaald

2 penningen besteld en betaald. Kreeg daarna nog een melding dat ik met Klarna moest betalen heel vreemd. Daarop mail gestuurd en geen passend antwoord gehad. Tot op heden niks ontvangen en geen antwoord op mijn mail. Plus inmiddels 2 penningen ergens anders moeten bestellen
Kortom erg slecht

2026幎3月2日
5぀星のうち3の評䟡

Geen product, wel geld terug

Ik heb het bestelde product niet ontvangen en ik heb ook geen antwoord gekregen op de e-mail die ik had gestuurd. Pas nadat ik een recensie op Trustpilot had geplaatst, nam de verkoper contact met mij op en kreeg ik mijn geld terug. Daarom wijzig ik mijn beoordeling van één naar drie sterren vanwege de terugbetaling.

2026幎2月17日
5぀星のうち1の評䟡

Bestelling nooit aangekomen en bedrijf onbereikbaar

Op 25 februari een penning besteld voor mijn kat. Wel betaald, maar geen mail/ bevestiging hierover gekregen. Ik heb op 27 februari een mail gestuurd met een screenshot van de afschrift als bewijs van betaling. Maar hier geen reactie op gekregen. Nu helaas 26,79 betaald voor niks. Ik zou deze site dus zeker niet aanbevelen

2026幎2月25日

Ça fait 7 jours à présent que ma

Ça fait 7 jours à présent que ma commande est ''en cours de livraison''. Depuis je ne reçois plus de suivi. J'ai envoyée un message sur leur site par le formulaire de contacte hier dans l'aprÚs-midi et toujours aucune réponse. J'ai fait de même sur leur page Facebook et rien non plus.
J'aurais du avant de commander lire les avis car pour la plus part ils sont catastrophiques. J'espÚre tout de même que ma commande arrivera un jour..

2026幎2月20日
5぀星のうち1の評䟡

Suite de mon aventure avec Penninghond.

Suite de mon aventure avec Penninghond.
AprÚs plus d'un mois d'attente, de multiples réclamations, je n'ai toujours rien reçu. Le numéro de suivi du recommandé demandé à plusieurs reprises ne m'a jamais été transféré. Un recommandé a toujours un numéro de suivi, et c'est bizarre, la firme refuse de me le donner. Ensuite, la firme me dit qu'elle m'a remboursé et exige que j'enlÚve mes avis négatifs sur leurs pratiques en contre partie. Encore une supercherie, pour avoir le beurre et l'argent du beurre. A ce jour, je n'ai reçu ni commande ni remboursement. Méfiez-vous de ces personnes, et lisez surtout les témoignages des gens mécontents. Bonne chance!

2026幎2月11日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden!

In eerste instantie kreeg ik een penning waar de tekst niet in het midden gecentreerd was. Zowel op de voor- als achterkant. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en kreeg gelijk bevestiging dat mijn bestelling opnieuw verstuurd zou worden. Vandaag zelfs twee nieuwe penningen gekregen en alles is naar tevredenheid. Ik kan Penninghond echt aanbevelen!

2026幎1月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ