Penninx Schoenen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Fijne overzichtelijke winkel. Ben heel fijn geholpen door Astrid, ze gaf me goed advies en ze was zeer professioneel. Ik kom zeker terug voor mijn volgende schoenen. Dank je wel, Astrid.

䌁業情報

1. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

Al meer dan 65 jaar is Penninx Schoenen een vertrouwd adres in Gemert en omstreken. Wij geloven dat schoenen niet alleen mooi, maar vooral ook goed passend en comfortabel moeten zijn. Onze collectie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige schoenen tegen een betaalbare prijs, zorgvuldig samengesteld voor dames, heren en kinderen. Wat ons écht onderscheidt, is de persoonlijke aandacht. Ons deskundige team neemt de tijd voor jou: van een nauwkeurige voetmeting met onze 3D-voetscanner tot een eerlijk en vakkundig advies. Zo vinden we samen de perfecte (wandel)schoen die niet alleen past bij je stijl, maar ook bij je voeten. Onze klanten waarderen vooral de warme service, de kennis van ons team en de ruime keuze voor iedere gelegenheid. Of je nu komt voor trendy sneakers, stevige wandelschoenen of schoenen voor gevoelige voeten: bij ons loop je altijd met een goed gevoel de deur uit. Bij Penninx Schoenen staat jouw comfort centraal. Dat merk je vanaf het eerste moment dat je binnenstapt – en dát is precies waarom klanten steeds weer bij ons terugkomen. Kom langs bij Penninx Schoenen en ervaar de perfecte combinatie van mode en comfort. Ons team neemt de tijd voor persoonlijk advies en helpt je graag de schoenen te vinden die écht bij jouw voeten passen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 58ä»¶

レビュヌを曞く

Aandacht en kwaliteit

Na een uitnodiging om mijn Aetrex steunzolen te laten controleren, ben ik wederom netjes geholpen. Er werd weer een 3d scan gemaakt en naar aanleiding daarvan is gekozen voor een ander type dat nog beter bij mij past.
Dus niet vlug een zelfde set verkopen maar weer met zorg en kennis van zaken gekeken en beoordeeld met advies van twee personeelsleden. Prima!

2026幎6月18日

Bekwaam en professioneel

Bekwaam en professioneel geholpen.Prima02-06-2026

2026幎6月2日

Penninx Schoenen からの回答

Dankjewel voor je review! Fijn dat je de hulp als bekwaam en professioneel hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe schoenen. 👟

Fijne overzichtelijke winkel

Fijne overzichtelijke winkel.

2026幎6月12日

Penninx Schoenen からの回答

Dankjewel Erna voor je mooie woorden! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent door Astrid. We geven je compliment graag aan haar door. Veel plezier met je nieuwe schoenen en graag tot de volgende keer in Gemert.

Zeer professioneel geholpen

Zeer professioneel geholpen. Voeten werden opgemeten met geavanceerde apparatuur. Aan de hand van de analyse en door te luisteren naar mijn wensen werden een aantal schoenmodellen getoond en gepast. Men is zeker een half uur met mij bezig geweest en uiteindelijk heb ik tot volle tevredenheid en paar prima schoenen kunnen kopen. Ze zitten als op maat gemaakt.

2026幎5月22日

Penninx Schoenen からの回答

Dankjewel voor deze mooie review! Fijn dat de voetmeting en het persoonlijke advies hebben geholpen bij het vinden van de juiste schoenen. We nemen graag de tijd om samen te zoeken naar een schoen die echt goed past. Mooi om te horen dat ze zitten als op maat gemaakt. 👟

Een echte aanrader

Na een 3d meting van mijn voeten opzoek gegaan naar passende schoenen. Het was een hele puzzel en in net voor ik naar huis wilde gaan nog een paar gevonden. Samen met de inlegzooltjes lopen ze heerlijk.

2026幎5月30日

Penninx Schoenen からの回答

Dankjewel Claudia! Fijn dat het uiteindelijk gelukt is om samen de juiste schoenen te vinden. Soms is het even puzzelen, maar des te mooier als alles klopt. Veel plezier met je nieuwe schoenen en inlegzooltjes! 👟

5぀星のうち5の評䟡

Ze nemen echt de tijd voor je

Ze nemen echt de tijd voor je. Ze leggen het ook allemaal goed uit. De man die ons hielp was heel vriendelijk en geduldig

2026幎5月30日

Penninx Schoenen からの回答

Dankjewel Daisy! Fijn dat je de tijd, uitleg en het geduld zo hebt gewaardeerd. We vinden het belangrijk dat iedereen met vertrouwen de deur uitgaat. 😊

goed advies en service

goed advies en service

2026幎5月19日

Penninx Schoenen からの回答

Dankjewel Marjo! Fijn dat je tevreden bent over het advies en de service. Graag tot ziens in onze schoenenwinkel. 👟

Vakkundig geholpen

Vakkundig geholpen

2026幎5月11日

Penninx Schoenen からの回答

Dankjewel Jos! Fijn dat je vakkundig geholpen bent. Graag tot ziens in onze schoenenwinkel in Gemert. 👟

5぀星のうち5の評䟡

Kon bijna niet beter, goede begeleiding gehad door

Zeer goede begeleiding gehad door deskundig personeel met de aankoop van 1 paar schoenen

2026幎5月16日

Penninx Schoenen からの回答

Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je zo goed begeleid bent bij het vinden van de juiste schoenen. Daar nemen we graag de tijd voor.

5぀星のうち4の評䟡

Goed geholpen, vraagje

Goed geholpen! Maar ik had later spijt, want voor mijn voeten zaten deze mode-laarsjes niet prettig. Meteen (binnen half uur) terug gebracht. Zit nu met een tegoedbon. Denken jullie dat ik misschien in overleg straks een hippe laars (Gabor, nieuw seizoen) kan kopen?? Of zijn het voornamelijk “gezonde” schoenen.

2026幎5月5日

Penninx Schoenen からの回答

Dankjewel Arda voor je eerlijke review! Jammer dat de laarsjes uiteindelijk toch niet prettig genoeg zaten voor je voeten. We begrijpen je teleurstelling en hebben daarom direct met je meegedacht. Natuurlijk mag je kijken naar een hippe laars van bijvoorbeeld Gabor of een ander vlot merk uit de collectie zoals DLS of Piedi Nudi. Deze worden meestal in september geleverd. We hebben naast comfortschoenen juist ook veel modieuze schoenen met een goede pasvorm. Mocht je er uiteindelijk toch niet uitkomen, dan kijken we natuurlijk graag samen verder naar een passende oplossing. We denken graag weer met je mee als je langskomt 😊 Groetjes, Team Penninx Schoenen

Fijne duidelijke uitleg

Fijne duidelijke uitleg. Ben 47 maar heb vanalles geleerd over mijn voeten :). Zeker nu ik steunzolen draag vind ik het heel prettig dat ik goed geholpen ben.

2026幎4月16日

Penninx Schoenen からの回答

Dankjewel Nancy! Leuk om te horen dat je naast nieuwe schoenen ook nog wat geleerd hebt over je voeten 😊 Zeker met steunzolen is goed advies extra belangrijk. Fijn dat je zo goed geholpen bent in onze schoenenwinkel in Gemert.

5぀星のうち5の評䟡

Schoenen van goede maat nabesteld .

Schoenen die een maat te groot waren geruild tegen die van de juiste maat. Deze zijn apart besteld. Prima service. Zeer klantvriendelijk.

2026幎4月29日

Penninx Schoenen からの回答

Dankjewel! Fijn dat alles netjes opgelost kon worden en dat de juiste maat snel binnen was. Veel plezier met je nieuwe schoenen! 👟

5぀星のうち5の評䟡

Klantvriendelijk en advies op maat

Fantastisch geholpen. Er is goed naar me geluisterd, er werd tijd voor me genomen, mijn voeten werden opgemeten en uiteindelijk had ik de keuze uit enkele paren die geschikt waren voor mijn voeten. Ik loop nu op mooie, vlotte sneakers en mijn klachten zijn aanzienlijk minder. Bedankt voor het advies. Heel blij mee.

2026幎4月18日

Penninx Schoenen からの回答

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn dat je je zo gehoord voelde en dat je nu op comfortabele sneakers loopt met minder klachten. Dat persoonlijke advies en het goed opmeten van voeten vinden we erg belangrijk, zeker bij voetklachten of moeilijke voeten. Lieve groet 💜

5぀星のうち5の評䟡

Goed advies en ze denken met je mee.

Goed advies en ze denken met je mee.
Ging uiteindelijk met een ander paar schoenen naar huis, omdat het paar dat ik gezien had, niet de juiste pasvorm had.

2026幎4月24日

Penninx Schoenen からの回答

Dankjewel! Fijn dat je onze eerlijkheid en het meedenken zo waardeert. Een schoen kan nog zo mooi zijn, maar de juiste pasvorm blijft het belangrijkst. 👞

Eindelijk zonder voet klachten

Eindelijk weet ik waarom ik altijd voetklachten had, dankzij de 3D scan van mijn voeten bij Penninx Schoenen.
Nu loop ik zonder klachten op mijn nieuwe schoenen.

2026幎3月31日

Penninx Schoenen からの回答

Dankjewel Jolanda! Wat fijn dat de 3D voetscan zoveel duidelijkheid gaf en dat je nu zonder voetklachten loopt. Dat is precies waar we het voor doen. 👟

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。