ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fijne overzichtelijke winkel. Ben heel fijn geholpen door Astrid, ze gaf me goed advies en ze was zeer professioneel. Ik kom zeker terug voor mijn volgende schoenen. Dank je wel, Astrid.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Al meer dan 65 jaar is Penninx Schoenen een vertrouwd adres in Gemert en omstreken. Wij geloven dat schoenen niet alleen mooi, maar vooral ook goed passend en comfortabel moeten zijn. Onze collectie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige schoenen tegen een betaalbare prijs, zorgvuldig samengesteld voor dames, heren en kinderen. Wat ons écht onderscheidt, is de persoonlijke aandacht. Ons deskundige team neemt de tijd voor jou: van een nauwkeurige voetmeting met onze 3D-voetscanner tot een eerlijk en vakkundig advies. Zo vinden we samen de perfecte (wandel)schoen die niet alleen past bij je stijl, maar ook bij je voeten. Onze klanten waarderen vooral de warme service, de kennis van ons team en de ruime keuze voor iedere gelegenheid. Of je nu komt voor trendy sneakers, stevige wandelschoenen of schoenen voor gevoelige voeten: bij ons loop je altijd met een goed gevoel de deur uit. Bij Penninx Schoenen staat jouw comfort centraal. Dat merk je vanaf het eerste moment dat je binnenstapt â en dát is precies waarom klanten steeds weer bij ons terugkomen. Kom langs bij Penninx Schoenen en ervaar de perfecte combinatie van mode en comfort. Ons team neemt de tijd voor persoonlijk advies en helpt je graag de schoenen te vinden die écht bij jouw voeten passen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aandacht en kwaliteit
Na een uitnodiging om mijn Aetrex steunzolen te laten controleren, ben ik wederom netjes geholpen. Er werd weer een 3d scan gemaakt en naar aanleiding daarvan is gekozen voor een ander type dat nog beter bij mij past.
Dus niet vlug een zelfde set verkopen maar weer met zorg en kennis van zaken gekeken en beoordeeld met advies van twee personeelsleden. Prima!
De schoenen gevonden die ik zocht
De schoenen gevonden die ik zocht en uitstekend geholpen.
Goede service en fijn personeel
Het personeel heeft alle tijd voor je
Ik werd zeer goed behandeld en hebâŠ
Ik werd zeer goed behandeld en heb gevonden wat ik wilde
Heel goed en vakkundig geholpen.
Heel goed en vakkundig geholpen.
Bekwaam en professioneelâŠ
Bekwaam en professioneel geholpen.Prima02-06-2026

Penninx Schoenen ããã®åç
Goed advies en heel goed geholpen
Goed advies en heel goed geholpen. Aanrader!

Fijne overzichtelijke winkel
Fijne overzichtelijke winkel.

Zeer professioneel geholpen
Zeer professioneel geholpen. Voeten werden opgemeten met geavanceerde apparatuur. Aan de hand van de analyse en door te luisteren naar mijn wensen werden een aantal schoenmodellen getoond en gepast. Men is zeker een half uur met mij bezig geweest en uiteindelijk heb ik tot volle tevredenheid en paar prima schoenen kunnen kopen. Ze zitten als op maat gemaakt.

Een echte aanrader
Na een 3d meting van mijn voeten opzoek gegaan naar passende schoenen. Het was een hele puzzel en in net voor ik naar huis wilde gaan nog een paar gevonden. Samen met de inlegzooltjes lopen ze heerlijk.

Penninx Schoenen ããã®åç
Ze nemen echt de tijd voor je
Ze nemen echt de tijd voor je. Ze leggen het ook allemaal goed uit. De man die ons hielp was heel vriendelijk en geduldig

Penninx Schoenen ããã®åç
Kon bijna niet beter, goede begeleiding gehad doorâŠ
Zeer goede begeleiding gehad door deskundig personeel met de aankoop van 1 paar schoenen

Goed geholpen, vraagje
Goed geholpen! Maar ik had later spijt, want voor mijn voeten zaten deze mode-laarsjes niet prettig. Meteen (binnen half uur) terug gebracht. Zit nu met een tegoedbon. Denken jullie dat ik misschien in overleg straks een hippe laars (Gabor, nieuw seizoen) kan kopen?? Of zijn het voornamelijk âgezondeâ schoenen.

Fijne duidelijke uitleg
Fijne duidelijke uitleg. Ben 47 maar heb vanalles geleerd over mijn voeten :). Zeker nu ik steunzolen draag vind ik het heel prettig dat ik goed geholpen ben.

Penninx Schoenen ããã®åç
Schoenen van goede maat nabesteld .
Schoenen die een maat te groot waren geruild tegen die van de juiste maat. Deze zijn apart besteld. Prima service. Zeer klantvriendelijk.

Penninx Schoenen ããã®åç
Klantvriendelijk en advies op maat
Fantastisch geholpen. Er is goed naar me geluisterd, er werd tijd voor me genomen, mijn voeten werden opgemeten en uiteindelijk had ik de keuze uit enkele paren die geschikt waren voor mijn voeten. Ik loop nu op mooie, vlotte sneakers en mijn klachten zijn aanzienlijk minder. Bedankt voor het advies. Heel blij mee.

Penninx Schoenen ããã®åç
Goed advies en ze denken met je mee.
Goed advies en ze denken met je mee.
Ging uiteindelijk met een ander paar schoenen naar huis, omdat het paar dat ik gezien had, niet de juiste pasvorm had.

Eindelijk zonder voet klachten
Eindelijk weet ik waarom ik altijd voetklachten had, dankzij de 3D scan van mijn voeten bij Penninx Schoenen.
Nu loop ik zonder klachten op mijn nieuwe schoenen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã