Waterman vulpen voor mijn zoon. Prima product, hij is er erg blij mee. In eerste aanleg kleine beschadiging aan de pen. Dit gelijk gemeld en is direct op zeer prettige en correcte wijze door Penshop... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mijn vader is 81 en nam afscheid als vrijwilliger bij mij op mijn werk. Hij heeft altijd een pen bij zich. Een persoonlijke parker was dan ook een mooi afscheidscadeau. Heel tevreden met het resultaat... ãã£ãšèŠã
De Parker pennen met gravering zien er heel mooi uit. Erg blij mee en leuk om cadeau te geven bij onze bruiloft aan de getuigen. Heel attent dat ik gebeld werd met de vraag of het voor getuigen was..... ãã£ãšèŠã
Ik ga eigenlijk liever naar een fysieke winkel maar helaas,in de twee winkels waar ik geweest ben hadden ze geen Parker vulpen vullingen en ook geen vulling voor mijn Shaeffer rollerball. Met de han... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Penshop Europe B.V. is al meer dan vijftig jaar actief in de wereld van de schrijfwaren. Wij hebben meer dan 2.200 verschillende merkpennen op voorraad die wij op onze interne graveerafdeling gratis graveren met iedere gewenste tekst. Penshop Europe B.V. biedt je de mogelijkheid om een onbeschrijfelijk mooi cadeau te geven waarmee je een bijzonder moment nog onvergetelijker maakt. Met ons aantrekkelijke assortiment aan luxe schijfgerei en toebehoren vier je een prestatie, jubileum of andere speciale gelegenheid met een tijdloze en blijvende herinnering. Bovendien biedt Penshop.nl de voordelen op het gebied van bestellen via het internet: snelle bezorging, veilig betalen en een uitstekende service. Zo zijn wij aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, het belangrijkste erkende keurmerk van Nederland.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooi product
Ruime keuze en gemakkelijk te bestellen
Levering en verpakking conform belofte
Gewoon goed
De pen met gravure ziet er top uit
De pen met gravure ziet er top uit, snelle levering.
Netjes en snel geregeld ð
Waterman vulpen voor mijn zoon
Waterman vulpen voor mijn zoon. Prima product, hij is er erg blij mee. In eerste aanleg kleine beschadiging aan de pen. Dit gelijk gemeld en is direct op zeer prettige en correcte wijze door Penshop opgelost.
Wij zouden in de toekomst zeker opnieuw producten via Penshop bestellen.
Prachtige pennen
Prachtige pennen! Met zorg en mooi verpakt. Zoân goed merk Lamy. Dank weer en bestel vast wel weer een pen.
Alles zeer naar wensgegaan
e Penshop komt afspraken na, en levert kwaliteit.
Alles was duidelijk, en afspraken zijn nagekomen.
Vlotte verzending en netjes verpakt.
Leuke mooie assortment en kan je ookâŠ
Leuke mooie assortment en kan je ook graferen om het je eigen te maken
Correcte afhandeling
Correcte afhandeling, fijn telefonisch contact en afspraak is afspraak .
Goede service en bestelling werd keurigâŠ
Goede service en bestelling werd keurig op tijd bezorgd.
Brilliant Company
A fantastic Company that never fails to deliver. A great experience with really fast delivery and they keep you up to date throughout the process. I highly recommend them.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ