Tilfredsstillende leveringstid. Produkterne er af top kval. på nÊr den sorte Sharpie. Den holdt godt nok ikke sÊrlig lÊnge. PrÞver måske at bestille én ny for at se om det var en enlig svale!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fine ting (og et godt tilbud), men forsendelsen gik helt galt (formentlig pga. de massive mÊngder sne). Kontakt til leveringsfirmaet fÞrte ingen steder, til gengÊld sendte Penstore med det samme en... ãã£ãšèŠã
Jeg fandt i PenStore.dk den vÊre, som jeg kunne finde i fysiske butikker og den var ogsÃ¥ billigere end i de andre butikker, samt levering var ogsÃ¥ billigere. Varen var precise som forventet. Leveringe... ãã£ãšèŠã
Rigtig god oplevelse, fine produkter og super kommunikation. Der var lidt lang levering, men det havde ikke noget med Penstore at gÞre direkte og de var hurtige til at svare pÃ¥ henvendelser og fi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãªãã£ã¹åååžæ¥è
- ãã³è²©å£²åº
PenStore.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sortimentet udvides konstant med nye spÊndende og kreative produkter - alt sammen for at kunne tilbyde det skarpeste udvalg af penne og andet inden for kontorartikler og kunstnermaterialer. Vi synes, det skal vÊre billigt og bredt. Både for professionelle kunstnere og hobbymaterialer og DIY-produkter til at skabe ... ja lige hvad du vil!
Alt, hvad du finder på vores hjemmeside, har vi på vores eget lager, og det er herfra din ordre afsendes, når du handler med os. Vores e-handelslager er beliggende i det sydlige Stockholm, lige uden for bydelen Södermalm, hvor vores fysiske butik er placeret. På omkring 2000 kvm har vi både lager og kontor til alle vores medarbejdere. Vi har over 13.000 unikke artikler på lager, alt fra småvarer som penne og pensler til pladskrÊvende varer som malerlÊrreder og staffelier.
Vi brÊnder for penne og håber at vÊre dit fÞrste valg til alle slags kÞb af penne. Direkte fra vores eget lager tilbyder vi hurtige leverancer og lave priser. Gratis fragt i hele landet, når du handler online for over 399 kr. Velkommen til at gå på opdagelse i vores store farverige sortiment og lad kreativiteten få frit lÞb!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tilfredsstillende leveringstid.
Tilfredsstillende leveringstid.
I would avoid
I would avoid, fraudulent company and if you have a bad experience theyâll remove your review. 1 star for the most unfriendly unhelpful sweedish robbers.
KÞbt via deres hjemmeside og detâŠ
KÞbt via deres hjemmeside og det fungerede perfekt. Hurtig leveringstid.
Rigtig sjov gave
Jeg kommer igen god hjemmeside hurtigâŠ
Jeg kommer igen god hjemmeside hurtig levering.
Ses
Altid god kvalitet og hurtig levering.
Altid tilfreds
Altid hurtig levering og gode produkter. Ved problemer er kundeservice super hjÊlpsomme og rimelige.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Hjemmesidens sÞgefunktioner har en delâŠ
Hjemmesidens sÞgefunktioner har en del fejl: hvis man klikker på en sortering efter pris eller a-Þ, og man trykker på Vis Flere, bliver de nye resultater sorteret anderledes. Hvis man klikker på nÊste, er den nye side igen sorteret efter favoritter.
Ok produkter, men hjemmesidens fejl gÞr at jeg hellere går til en anden side for at finde det jeg vil have.
Opdatering 8 april:
Jeg har opdateret min oplevelse til 4 ud at 5 stjerner, dels fordi de har svaret på min henvendelse, og dels fordi jeg kan se at min oplevelse er baseret på at jeg browsede med min iPhone. SÞgefunktionen i en almindelig browser på min laptop virker som den skal.

PenStore.dk ããã®åç
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering
Og så var der lidt rabat
StÊrk anbefaling!
Nem og overskuelig hjemmeside med attraktive priser for gode produkter. Lynhurtig levering fra Sverige.
LÊkre produkter og hurtig levering
LÊkre produkter og hurtig levering. Er dog lidt i tvivl om hvorvidt jeg har kÞbt en pen, som PenStore ikke kan levere patroner til. Det kunne der godt have vÊret informeret lidt bedre omkring.
God priser og god service
Postive handler
Postive handler. Jeg har kÞbt flere gange hos PenStore. Altid hurtig og gode varer. Fornuftige priser.
Tilfreds.
Mega dÃ¥rlig service sender bare enâŠ
Mega dÃ¥rlig service sender bare en anden vare godt nok i samme slags bare anden stÞrrelse end bestiltð¡
Meget utilfreds

PenStore.dk ããã®åç
god service
Fin online shop gode vare
Fin online shop gode vare. Bestilt varer for fÞrste gang pÃ¥ pen store og det bliver ikke sidste gangðnem og sikker bestilling.ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ