Banner for Perfum Klik

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Moje zamówienie niestety nie dotarło, poniewaÅŒ gdzieś po drodze ktoś”zawinął „. Kontakt mailowy bez zastrzeÅŒeń na 5 !! Zwrot pieniędzy na konto błyskawicznie! To ÅŒe paczka do mnie nie dotarła to nie w... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Polecam Perfum-Klik :) bałam się zamówić, gdyÅŒ firma zagraniczna, towar wysyłany z zagranicy i czy w ogóle cokolwiek dojdzie ;), ale polecam z całego serca, bardzo dobry kontakt mailowy, towar wysłan... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

zamówiłem wczoraj perfumy i do dna dzisiejszego nie dostałem ÅŒadnej informacji ÅŒadnego gmaila z potwierdzeniem zakupu czyÅŒ by przewidywany termin dostawy nic Po weekendzie dostałem potwierdzenie i j... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 銙氎店

Perfum Klik に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Zaufani od 2009 roku lat, mamy zaufanie w branÅŒy kosmetycznej. Dostarczamy milionom klientów fantastyczne zapachy i produkty kosmetyczne, a takÅŒe duÅŒy wybór pomysłów na prezenty na kaÅŒdą okazję.

Obecnie dostępnych jest ponad 10 000 produktów, a kaÅŒdego dnia dodawanych jest coraz więcej. Od luksusowych perfum i wody po goleniu po kosmetyki do codziennego uÅŒytku, produkty do pielęgnacji skóry, pielęgnacji włosów i ochrony przeciwsłonecznej. Mamy wszystko czego moÅŒna chcieć i potrzebować od wszystkich wiodących marek.

Zapewniamy naszym klientom doskonałe ceny i serwis przez cały rok. Oferujemy punkty lojalnościowe, rabaty przy wielu zakupach oraz wiele więcej. Śledź nas w mediach społecznościowych lub zapisz się na naszą listę mailingową, aby być na bieŌąco z naszymi najnowszymi ofertami i promocjami.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super

Przyznam, ÅŒe trochę się bałam zamawiając moje wymarzone perfumy, które znalazłam tylko w dwóch miejscach, a na perfum klik z -40% promocją, ale wszystko poszło super, paczka przyszła dokładnie w wyznaczonym dniu, wszystko wygląda i pachnie na oryginalne pomimo duÅŒo niÅŒszej ceny.

2026幎3月30日
5぀星のうち5の評䟡

Perfumy były tanie jak na nie.A to

Perfumy były tanie jak na nie.A to zawsze podejrzane.Przesyłka była szybka świetnie zapakowana a perfumy originalne.

2026幎2月24日

Perfum Klik からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię! Polecamy się na przyszłość i gwarantujemy, ÅŒe u nas zawsze znajdzie Pani oryginalne produkty w świetnych cenach

Pozytywne doświadczenie

Przesyłka przyszła w planowanym czasie, dobrze zabezpieczona. Perfumy naprawdę super i w bardzo dobrej cenie.

2026幎3月11日

Perfum Klik からの回答

Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, ÅŒe zapach oraz cena spełniły oczekiwania :)

Bez zastrzeÅŒeń:)

KaÅŒdy etap zakupu przebiega sprawnie i bez ÅŒadnych problemów. Czas oczekiwania określony, więc wiadomo od początku ile będzie trwała dostawa. Towar -ok, dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem.

2026幎3月9日

Perfum Klik からの回答

Dziękujemy za zaufanie i docenienie naszych standardów obsługi. Polecamy się na przyszłość

Konkret

Jak za kaÅŒdym razem bezproblemowy zakup i dostawa .

2026幎3月1日

Perfum Klik からの回答

Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, ÅŒe zakupy i dostawa spełniły Pani oczekiwania :)

5぀星のうち4の評䟡

brak informacji o zamówieniu

Po weekendzie dostałem potwierdzenie i juÅŒ jest dobrze czekamy na perfumy to wystawie ocene końcową

2026幎2月13日
自発的なレビュヌ

Perfum Klik からの回答

Dziękujemy za pozostawienie opinii.

Potwierdzenie zamówienia zostało automatycznie wysłane na adres e-mail podany podczas składania zamówienia. Bardzo prosimy o sprawdzenie równieÅŒ folderu SPAM/Oferty, poniewaÅŒ wiadomość mogła tam trafić.

JeÅŒeli nadal nie ma potwierdzenia, prosimy o kontakt bezpośredni z naszym działem obsługi klienta – zweryfikujemy zamówienie i niezwłocznie prześlemy wszystkie informacje ponownie. ZaleÅŒy nam, aby kaÅŒda sprawa została szybko i sprawnie wyjaśniona.

Yardley

Szybkość, profesjonalizm

2026幎2月9日

Perfum Klik からの回答

Cieszymy się, ÅŒe jest Pan zadowolony z naszych usług. Dziękujemy za zaufanie i miłą opinię

Statisfied with the purchase

I am glad I had the possibility to buy rare perfume at a reasonable price.

2026幎2月2日

Perfum Klik からの回答

We’re truly happy that you were able to find a rare perfume at a price that felt right for you. It means a lot to us that you chose our store.

We hope you’ll enjoy your fragrance, and we’ll be delighted to welcome you back anytime

MoÅŒe i długo się czeka

MoÅŒe i długo się czeka, ale warto. Towar zgody z opisem. Dzięki!

2026幎1月22日

Perfum Klik からの回答

Dziękujemy bardzo za opinię! Cieszę się, ÅŒe mimo oczekiwania, produkt spełnił Pani oczekiwania i jest zgodny z opisem.

5぀星のうち1の評䟡

Brak oryginalnych zabezpieczeń produktu

Zamówiłam dyfuzor marki Lalique. Zakładam, ÅŒe w środku butelki jest to co ma być. Kartonik bez celofanu zabezpieczającego, a butelka w środku teÅŒ bez zabezpieczeń. Produkt był otwierany. Po otwarciu pudełka czuć było intensywny zapach.

2026幎1月5日

Perfum Klik からの回答

Dziękujemy za opinię. Te produkty nie posiadają celofanu ani dodatkowych zabezpieczeń wewnątrz opakowania. Butelka jest zamykana zakrętką. Intensywny zapach wyczuwalny po otwarciu pudełka jest normalny dla tego typu produktu. JeÅŒeli produkt został uszkodzony bądź wycieka, skontaktowałam się z Pania bezpośrednio mailowo — chętnie i pomocnie rozwiÄ…ÅŒemy sprawę.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。