Super snabb service ! Kundbemötandet var inget annat Àn perfekt , super trevliga! HÀmtade paketet hos dom , fick en genom gÃ¥ng av min bestÀllning bara för att sÀkerstÀlla sÃ¥ att allt var okej ( Vi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
10/10. Snabb leverans, riktigt bra och fina parfymer! Flaskorna kÀnns premium och Àven dofterna. Har testat andra företag och detta Àr i klart toppklass! Man mÀrker att ni tÀnker pÃ¥ kundernas bÀsta... ãã£ãšèŠã
Riktigt bra parfymer för ett jÀkla bra pris. Har testat mÃ¥nga dupes frÃ¥n andra företag men inte kÀnt att kvalitén varit den bÀsta. MÀrker stor skillnad pÃ¥ era och tycker de hÃ¥ller riktigt bra. Service... ãã£ãšèŠã
Parfymerna Àr vÀldigt lika originalet direkt frÃ¥n första sprayen vilken man blir jÀtte glad över. Mina 2 favoriter av dom jag köpte Àr Gris charnel extrait och Baccarat rouge som Àr vÀldigt fina dofte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- åç²§åç£æ¥
- çŸå®¹è£œååžæ¥è
- çŸå®¹çšååº
- åç²§ååº
- eã³ããŒã¹ ãµãŒãã¹
- å¥åº·ã»çŸå®¹è£œååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hej de unika med företaget Àr att vi sÀljer inspirerade parfymer till ett vÀldigt bra pris och just nu Àr det en stor efterfrågan på inspirerade parfymer
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- perfume-drops.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Såå nöjd!
Underbar parfym. Det gick jÀttesnabbt att få bestÀllningen. Mycket nöjd och kommer definitivt göra fler köp framöver. Rekommenderas!
Lukta Gott som original dofterna men betala mindre!
349 Kr för parfymer i nÀstan 100% identiska dofter med original,enda skillnaden Àr att original mÀrkena kanske håller lÀngre pga mer procent olja,men av de fyra flaskor jag köpt hittils från denna sida har jag personligen tyckt att dofterna håller minst lika lÀnge,och ibland har vissa dofter hållit sig kvar på tex jackan i flera dagar trots att jag ej tagit något nytt sprut. Så hÀr sparar du både pengar och kan Àndå lukta gott och imponera ditt sÀllskap eller kanske din partner! Rekommenderar starkt att handla hÀrifrån då det Àr smidigt och snabbt frakt också!
Inspired by Ombre Nomade från Perfume Drops
Som kund Àr jag vÀldigt nöjd med Inspired by Ombre Nomade från Perfume Drops. Doften Àr djup, rökig och lyxig, med en perfekt balans mellan oud, ros och lÀder. Den har en stark och långvarig sillage, vilket gör att den håller sig på huden och klÀderna hela dagen.
JÀmfört med originalet frÃ¥n Louis Vuitton Àr detta en imponerande tolkning â kraftfull, mystisk och elegant. En perfekt parfym för kvÀllar och speciella tillfÀllen. Mycket prisvÀrd och helt klart en av de bÀsta dofterna jag har testat frÃ¥n Perfume Drops!
Om du gillar intensiva, orientaliska dofter med en exklusiv kÀnsla, Àr denna ett måste
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ